May 29May 29 5 hours ago, Dimitrije said:Prilicno tuzna Paunoviceva KZS. Nije krio svoje razocarenje neodazivanjem kljucnih igraca, ali je pokusao da podigne opste sumorno raspolozenje na konferenciji idejom da neki od novompozvanih mogu da se nametnu. Bilo je cak i Surbatovicevo pitanje na koje Paunovic nije hteo da odgovori jer smatra da su detalji ugovora tajna.Ako sam dobro razumeo nas plan za ove dve utakmice je sledeci: prvo idemo u Lisabon da igramo sa Zelenortskim ostrvima. Onda se vracamo u Bgd. pa odatle letimo u Toluku. Put ce da traje 14 sati a igra se na stadionu koji je na 2700 m n/v. I da ne igramo u Lisabonu, put i utakmica u Meksiku su iscrpljujuci. Da mi je znati ko je napravio ovaj plan.Овај састав који је позван треба да прегази Зеленортска острва као плитак поток. Потпуна је идиотарија што се иде у Мексико. Потпуно је јасно што етаблирани играчи неће да се малтретирају.
May 29May 29 Verovatno ce Meksiko da dobro plati za ovo sparingovanje nebu pod oblake a ni Zelenortska ostrva nece da budu mufljuzi. FSS je u velikom finansijskom gubitku. Zeznulo ih je ispadanje sa SP jer su racunali na FIFA lovu. Sada ce da se penju i na Mont Everest ako tamo ima neko da im plati za odigravanje prijateljske utakmice.Paunovicev tim morao bi iz ove dve utakmice da izvuce dobre rezultate jer do sada su sve utakmice sa Paunovicem kao selektorom lagano izgubili osim protiv kombinovanog saudijskog tima, a i to su pobedili na jedvite jade. Ako puknu, a mogu da puknu jer su skupljeni ne po zelji selektora nego po moranju i na brzaka, bice tesko Paunu da zadrzi mesto selektora cak i ako to i dalje bude zeleo. Nadam se da su se na onim okupljanjima na kojima je Paunovic proveravao igrace iz domace lige usepli da izgrade neke osnovne okvire timske igre.
May 31May 31 U 5 u Lisabonu protiv Zelenortskih ostrva Zanimljiv timF. Stanković – Nedeljković, Eraković, Pavlović, Avdić – Nj. Petrović, A. Stanković – Živković, Kostov, Birmančević – Milošević
May 31May 31 bogami krilo Zelenortskih ostrva od 36 god prolazi pored Pavlovića u prajmu kao pored čunja
May 31May 31 3 minutes ago, Babu Bhatt said:Ko prenosi?Neki link?https://livetv.sx/rs/eventinfo/384050241_kabo_verde_serbia/#webplayer_alieztv|260724|384050241|3022358|5679|1|rs
May 31May 31 Ulaze nam u kazneni prostor jer su brzi. Pavlovic je presao na desni stranu. Valjada da izbegne onog cicu koji ga je pretrcao kao mladic.
May 31May 31 Nekako imam osjećaj da je ovaj Živković u ovoj reprezentaciji već 20 godina, i zbilja, čovjek skupio 62 utakmice i čak jedan gol zabilježio kao krilni napadač, a nije baš i da je neki faktor u odbrani sa svojom konstitucijom, što dosta govori o čuvenoj srpskoj školi fudbala. Daleko od toga da je on najveći problem našeg fudbala, meni je čak i simpatičan, ali jeste jedan simbol limitiranosti našeg (reprezentativnog) fudbala u posljednoj deceniji.