Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

5 hours ago, Dimitrije said:

Prilicno tuzna Paunoviceva KZS. Nije krio svoje razocarenje neodazivanjem kljucnih igraca, ali je pokusao da podigne opste sumorno raspolozenje na konferenciji idejom da neki od novompozvanih mogu da se nametnu. Bilo je cak i Surbatovicevo pitanje na koje Paunovic nije hteo da odgovori jer smatra da su detalji ugovora tajna.

Ako sam dobro razumeo nas plan za ove dve utakmice je sledeci: prvo idemo u Lisabon da igramo sa Zelenortskim ostrvima. Onda se vracamo u Bgd. pa odatle letimo u Toluku. Put ce da traje 14 sati a igra se na stadionu koji je na 2700 m n/v. I da ne igramo u Lisabonu, put i utakmica u Meksiku su iscrpljujuci. Da mi je znati ko je napravio ovaj plan.

Овај састав који је позван треба да прегази Зеленортска острва као плитак поток. Потпуна је идиотарија што се иде у Мексико. Потпуно је јасно што етаблирани играчи неће да се малтретирају.

• Replies 45k
  • Views 3.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација иг

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.

Posted Images

Verovatno ce Meksiko da dobro plati za ovo sparingovanje nebu pod oblake a ni Zelenortska ostrva nece da budu mufljuzi. FSS je u velikom finansijskom gubitku. Zeznulo ih je ispadanje sa SP jer su racunali na FIFA lovu. Sada ce da se penju i na Mont Everest ako tamo ima neko da im plati za odigravanje prijateljske utakmice.

Paunovicev tim morao bi iz ove dve utakmice da izvuce dobre rezultate jer do sada su sve utakmice sa Paunovicem kao selektorom lagano izgubili osim protiv kombinovanog saudijskog tima, a i to su pobedili na jedvite jade. Ako puknu, a mogu da puknu jer su skupljeni ne po zelji selektora nego po moranju i na brzaka, bice tesko Paunu da zadrzi mesto selektora cak i ako to i dalje bude zeleo. Nadam se da su se na onim okupljanjima na kojima je Paunovic proveravao igrace iz domace lige usepli da izgrade neke osnovne okvire timske igre.

U 5 u Lisabonu protiv Zelenortskih ostrva

Zanimljiv tim

F. Stanković – Nedeljković, Eraković, Pavlović, Avdić – Nj. Petrović, A. Stanković – Živković, Kostov, Birmančević – Milošević

Eraković, Njegoš Petrović i birmančević u istom timu. ostvaruje se moj košmar

Junački smo izdržali 10 minuta protiv renomiranog protivnika, ali jebiga

Pa brzo smo primili

bogami krilo Zelenortskih ostrva od 36 god prolazi pored Pavlovića u prajmu kao pored čunja

oduzece nam capelli opremu

Koliko sam ponosan na nase heteroseksualne orlove

Ko prenosi?

Neki link?

Nemamo mi kvalitet. Zato imamo jezivo spore igrače. To moderan fudbal ne trpi.

Ulaze nam u kazneni prostor jer su brzi. Pavlovic je presao na desni stranu. Valjada da izbegne onog cicu koji ga je pretrcao kao mladic.

Nekako imam osjećaj da je ovaj Živković u ovoj reprezentaciji već 20 godina, i zbilja, čovjek skupio 62 utakmice i čak jedan gol zabilježio kao krilni napadač, a nije baš i da je neki faktor u odbrani sa svojom konstitucijom, što dosta govori o čuvenoj srpskoj školi fudbala. Daleko od toga da je on najveći problem našeg fudbala, meni je čak i simpatičan, ali jeste jedan simbol limitiranosti našeg (reprezentativnog) fudbala u posljednoj deceniji.

kostov i nedeljkovic jako lose za sada