April 2Apr 2 Jel taj Ratkov stvarno postoji?Meni deluje da je on neka fajn dajning verzija Igora Mijovića Edited April 2Apr 2 by Nikodije
April 3Apr 3 19 hours ago, Jesper23 said:Nama je ključno da Kostov ima minutažu, vidjeli smo u ovoj sezoni koliko je dečko napredovao. On je trkački parirao ekipi Lila što je zaista odličan pokazatelj. Taktički može dosta toga da popravi, ali ima vremena i vidi se konstantan napredak. On ce sa Stankovicem ciniti okosnicu reprezentacije, djeluje da bi se mogli fino uklopiti sa SMS-om. Nama su problem bokovi, nadam se da će Nedeljković dobiti negdje priliku, dečko ima strašan potencijal. U odbrani smo dobro popunjeni, očekujem dosta od Pavlovica, Milenkovica i Milosavljevica. Što se napada tiče nisam pametan, možda Vlahović oživi...Paunovic je do sada vodio cetiri utakmice reprezentacije, dve takmicarske i dve prijateljske. Kostov nije ni u jednoj od tih utakmica ulazio u igru. Imam utisak da Kostov nije ni u prvom ni u drugom planu Paunovica za Ligu nacija. Zato bolje neka igra za U19 i u Zvezdi ako moze jos bar pola sezone. On i njegova generacija imaju potencijal da naprave dobre rezultate u Evropskim prvenstvima (U19 i U21) i na OI, i tu Kostov treba da igra i bude glavni protagonista. On, Novicic, Milosavljevic, Cvetkovic, Avdic, Kostic,....
April 3Apr 3 12 hours ago, Dimitrije said:Paunovic je do sada vodio cetiri utakmice reprezentacije, dve takmicarske i dve prijateljske. Kostov nije ni u jednoj od tih utakmica ulazio u igru. Imam utisak da Kostov nije ni u prvom ni u drugom planu Paunovica za Ligu nacija. Zato bolje neka igra za U19 i u Zvezdi ako moze jos bar pola sezone. On i njegova generacija imaju potencijal da naprave dobre rezultate u Evropskim prvenstvima (U19 i U21) i na OI, i tu Kostov treba da igra i bude glavni protagonista. On, Novicic, Milosavljevic, Cvetkovic, Avdic, Kostic,....Ми смо имали репрезентацију која је била шампион света у категорији испод сениорске. Успелим смо да је уништимо. Ми би и наковањ покварили.
April 4Apr 4 Dalek je put od juniorskog fudbala do standardnog, ne reprezentativca, vec standardnog igraca u nekom od klubova. I tu je ponajmanje do reprezentacije/selektora, vec do samog igraca, koliko ce on da napreduje i uspe da svoj nivo igara( kao I fiziku) podigne na nivo da moze da igra seniorski fudbal.
April 10Apr 10 On 4. 4. 2026. at 14:10, John Dies at the End said:Dalek je put od juniorskog fudbala do standardnog, ne reprezentativca, vec standardnog igraca u nekom od klubova. I tu je ponajmanje do reprezentacije/selektora, vec do samog igraca, koliko ce on da napreduje i uspe da svoj nivo igara( kao I fiziku) podigne na nivo da moze da igra seniorski fudbal.Ту је итекако до стручног рада. Тренера разних профила, психолога, нутрициониста....но мора то нек да надгледа координише.
May 9May 9 5 hours ago, Ayatollah said:Šta je smisao postavljanja ovog teksta starog barem 25 godina?Video juce na internetima pa reko da podelim
May 9May 9 prošlo 25 godina ali to je i dalje spisak.možda bi eventualno mogli dodati modrića ali ne znam na koje mesto. meni on definitivno ispod piksija.
May 9May 9 8 minutes ago, omiljeni said: meni on definitivno ispod piksija.kada bi gledali samo učešće na sp u rusiji*, luka modrić bi morao biti najbolji fudbaler sa ex yu prostora* da ne računamo lige šampiona, dva treća mesta na sp-ovima, zlatne lopte i ostale trivijalne nagrade
May 10May 10 9 hours ago, MiddleClass said:Jeete i Robert Ori je bolji od NovickogA Zidan je najbolji trener svih vremena Тај рад.