Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Kod nas i ko zna nešto kad dođe u reprezentaciju da igra zaboravi.

Uskoro ćemo pasti još na listi, šeširi sve gori i tako

• Replies 45k
  • Views 3.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација иг

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.

Posted Images

Svi su jako loši. Ne znamo šta ćemo sa loptom. Kreacija nula. Ovde ćemo dati gol samo ako ga oni sami sebi daju.

Nismo mi spori koliko smo taktički na nivou kamenog doba.

Meni izgleda i jedno i drugo

A ko je dobar? To je malo teze?

"presekao nas je rano primljen goll"

fina karnevalska afmosferica zelenorćana, iako nije pun stadion.

volim kad publika ovako djuska na tribinama ...

I ovi Kaboverđani su simpatični za sve pare, djeluju kao teška zajebancija i amateri i opet i kao takvi vode protiv naših 10+ miliona evra vunderkinda i ovih već dokazanih vedeta.

Njegoš Petrović je u stvari ok. Imao je par odličnih dijagonala i sasvim je ok na zadnjem veznom.

Sviđa mi se i goša, stalno traži vezane igrače i vekove da brzo izbaci loptu.

Kostov i Nedeljković ne postoje

Bolji Zelenorcani, ipak su oni ucesnik SP a ovo je jedna jaka provera za nas pred iskusenja koja predstoje.

Nama srednji red ne postoji. Oni od kojih se ocekivala kreacija, Kostov i Stankovic, nista. Zivkovic je zivcan a Birmancevic nema kvalitet zareprezentaciju.

Ukratko, prvo poluvreme jasno pokazuje da su Zelenortska ostva reprezentacija koja ide na SP, a da je Srbija reprezentacija koja ide u PM.

Ne kapiram ko plaća ovolike pare za igrace poput Nedeljkovica,Erakovica,sad i Kostova

Edited by Bogotac

Samo fali pazarski Mesi.

stankovic je imao jedno jako dobro dodavanje, barem koliko sam ja video, ostalo slabo. kostov grozan, nedeljkovic nesiguran, imao je par pogresnih jednostavnih dodavanja koje su otvorile napad. takodje fizicki je slab u duelu, a ne pokazuje da ima muda da proba da prodje igraca ispred sebe nego uvek stane i doda loptu unazad. njegos je jedini u sredini odigrao nesto, ali nije on kreator. avdic ima muda i srce i sve mi se vise svidja u zvezdi, ali ovde jos nije pokazo mnogo.

sve u svemu, nisam siguran koliko nam je ovo trebalo, narocito ne u ovom sastavu. mislim, fino je da se stice iskustvo, ali bojim se da ce nas meksiko razvaliti (nisam ih pratio, ali ipak strepim), a svakako veliki broj igraca sa ovog okupljanja nece mnogo igrati za reprezentaciju

Ako Loki posle 3 dana kafane i seoske slave u Mrčajevcima ne bi bolje komentarisao od ovog smora.

Koliko loš moraš biti da te zameni Lučić? Lučić jebote, lik koji ne bi trebalo da igra ni našu prvu ligu je pozvan u reprezentaciju.