May 31May 31 Kod nas i ko zna nešto kad dođe u reprezentaciju da igra zaboravi.Uskoro ćemo pasti još na listi, šeširi sve gori i tako
May 31May 31 Svi su jako loši. Ne znamo šta ćemo sa loptom. Kreacija nula. Ovde ćemo dati gol samo ako ga oni sami sebi daju.
May 31May 31 "presekao nas je rano primljen goll"fina karnevalska afmosferica zelenorćana, iako nije pun stadion.volim kad publika ovako djuska na tribinama ...
May 31May 31 I ovi Kaboverđani su simpatični za sve pare, djeluju kao teška zajebancija i amateri i opet i kao takvi vode protiv naših 10+ miliona evra vunderkinda i ovih već dokazanih vedeta.
May 31May 31 Njegoš Petrović je u stvari ok. Imao je par odličnih dijagonala i sasvim je ok na zadnjem veznom. Sviđa mi se i goša, stalno traži vezane igrače i vekove da brzo izbaci loptu.Kostov i Nedeljković ne postoje
May 31May 31 Bolji Zelenorcani, ipak su oni ucesnik SP a ovo je jedna jaka provera za nas pred iskusenja koja predstoje.
May 31May 31 Nama srednji red ne postoji. Oni od kojih se ocekivala kreacija, Kostov i Stankovic, nista. Zivkovic je zivcan a Birmancevic nema kvalitet zareprezentaciju.
May 31May 31 Ukratko, prvo poluvreme jasno pokazuje da su Zelenortska ostva reprezentacija koja ide na SP, a da je Srbija reprezentacija koja ide u PM.
May 31May 31 Ne kapiram ko plaća ovolike pare za igrace poput Nedeljkovica,Erakovica,sad i Kostova Edited May 31May 31 by Bogotac
May 31May 31 stankovic je imao jedno jako dobro dodavanje, barem koliko sam ja video, ostalo slabo. kostov grozan, nedeljkovic nesiguran, imao je par pogresnih jednostavnih dodavanja koje su otvorile napad. takodje fizicki je slab u duelu, a ne pokazuje da ima muda da proba da prodje igraca ispred sebe nego uvek stane i doda loptu unazad. njegos je jedini u sredini odigrao nesto, ali nije on kreator. avdic ima muda i srce i sve mi se vise svidja u zvezdi, ali ovde jos nije pokazo mnogo.sve u svemu, nisam siguran koliko nam je ovo trebalo, narocito ne u ovom sastavu. mislim, fino je da se stice iskustvo, ali bojim se da ce nas meksiko razvaliti (nisam ih pratio, ali ipak strepim), a svakako veliki broj igraca sa ovog okupljanja nece mnogo igrati za reprezentaciju
May 31May 31 Ako Loki posle 3 dana kafane i seoske slave u Mrčajevcima ne bi bolje komentarisao od ovog smora.Koliko loš moraš biti da te zameni Lučić? Lučić jebote, lik koji ne bi trebalo da igra ni našu prvu ligu je pozvan u reprezentaciju.