Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Ја и даље не могу да се начудим ружноћи и јефтиноћи овог новог дреса. Ем су променили боју ето тек тако као да је то најнормалнија ствар на свету, ем је овај Капели таква језа, буквално ниво Барбадоса и Свете Луције, што су им отприлике и редовне муштерије.

Ова немањићкоплаватм би мооожда и изгледала океј на неком нормалном дресу, али опет променити боју која се таман примила (каква таква је, нисам фан црвене иначе) после двадесет година могу само новокомпоноване естете из снс савеза.

• Replies 45k
  • Views 3.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација иг

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.

Posted Images

ne znam da li sam ja jedini kome ovi kapeli dresovi uopšte nisu toliko loši (sviđa mi se old skul font na leđima)... i kad smo uopšte poslednji put imali lep dres? 1990-e, na veliku žalost još većeg reakcionara poručnika vasića.

Није чак ствар ни толико у дизајну, и генерално су укуси различити али ти преко тв-а буквално видиш какав је то фушерај кад стоје на центру фазон шпански и наш играч..

IMG_0463.jpeg

Овај бели естетски можда и може да прође али материјал делује толико јадно и на слици, могу да замислим уживо.

IMG_0464.jpeg

Плави је прича за себе, ко неки Hummel само још с Темуа, плус ова нијанса плаве ко на аутобусима шапићевским

Meni nisu losi, pogotovo u odnosu na onu puminu krpu koju su nosili pre ovoga. Generalno mi se ne svidjaju jednobojne kombinacije i vise bih voleo da vidim neku kombinaciju sa crvenim sorcem i stucnama ili crveni dres sa plavim sorcem ili kombinacije sa belim.

Пума је за Капели свемирски брод дословно. Умели су да оману у дизајну, ми као осредња репрезентација смо имали често те неке бејзик дресове, али квалитет је неупоредив, Пуму носи Манчестер Сити а Капели земље Кариба и насумични европски нижелигаши, тешко да је случајно тако.

Sada je to azurna boja Italije, los izbor, iz greske u gresku. Prosto niti vredi pratiti niti komentarisati ali eto. Doci ce sloboda jednog lepog dana...

15 hours ago, johan nagel said:

Плави је прича за себе, ко неки Hummel само још с Темуа, плус ова нијанса плаве ко на аутобусима шапићевским

Samo da se nadovezem na Hummel, jeste da podseca na one jednobojne basic varijante koje se mogu kupiti po sportskim radnjama i za neke veteranske aktivnosti sam nabavljao takve, jbga mali fond, ne toliko bitna aktivnost i moze da prodje.

Ali imao sam prilike da nosim i kvalitetnu Hummel liniju koja je daaaleko bolje kvaliteta. Uostalom, neka Danska ili rukometne ekipe i reprezentacije nose te varijante, a ne ove kese koje se kod nas kupuju jeftino.

12 hours ago, W.F.C. said:

Sada je to azurna boja Italije, los izbor, iz greske u gresku. Prosto niti vredi pratiti niti komentarisati ali eto. Doci ce sloboda jednog lepog dana...

Nije ovo azurna, ona je svetlija, a nije ni tamna ko Sapicev GSP, ovo je tzv. royal blue. Dizajn deluje OK, ali materijal nije neki, na belon se pogotovo vidi.

Hummel je kvalietna sportska oprema i za rekreativce, a kamoli profesionalni sport.

Edited by Moonwalker

Naš najprepoznatljiviji dres je bio onaj crveni sa belom krstačom, to smo nosili u Antarino doba i na SP 2010. Od same boje mislim da je važnije brendirati nešto kao svoje, pa kad neko iz Argentine ili Kine vidi dres da odmah zna koja je to reprezentacija. Recimo Hrvati su super brendirali svoj dres, ko god vidi kockice odmah zna da su to oni.

Plus nešto prepoznatljivo i klinci mogu da nacrtaju, onda imaju želju da nose i tako se pravi kult. Kad se stalno menja i kada nema ičega prepoznatljivog ne pravi se konekcija navijača sa tim.

Edited by Nikodije

Just now, Nikodije said:

Naš najprepoznatljiviji dres je bio onaj crveni sa belom krstačom, to smo nosili u Antarino doba i na SP 2010. Od same boje mislim da je važnije brendirati nešto kao svoje, pa kad neko iz Argentine ili Kine vidi dres da odmah zna koja je to reprezentacija. Recimo Hrvati su super brendirali svoj dres, ko god ga vidi odmah zna da je to njihov dres.

Taj Nike s krstacom je bio lep i mislio sam da ce to i ostati kao prepoznatljiv dres i u novim verzijama. Ali znamo kakvi slepci odlucuju o tome.

port-elizabeth-south-africa-nemanja-vidic-of-serbia-reacts-during-the-2010-fifa-world-cup-south.jpg?s=612x612&w=gi&k=20&c=N2jC3-v-CBS7sCFB5HQzSH5-_x1vqAk4-hpGbxKZsm8=

Pa da, takav nema niko, ne znam zašto smo odustali. Mogli smo tu krstaču da menjamo, debljinu ili položaj, ali da to bude neka osnova.

zasto o krstu govorite sa negativnom konotacijom. nesrbi nijedni

Capelli, sto se tice kvaliteta, je jedan od najgorih sportskih brendova, ako pricamo o fudbalu . Ne znam da li su nesto menjali za reprezentacije, ali na osnovu onoga sa cime sam se ja susretao , Capelli je ubedljivo najgori. Dizajn, stvar ukusa, ali i on je malo vise blago uzasan.

Cena origanalnog dresa reprezentacije, prava sitnica cca90€, replika 50ak.

6 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

zasto o krstu govorite sa negativnom konotacijom. nesrbi nijedni

Mi to iz postovanja prema krstu. Ja i Nikodije bi da to bude apdejtovano na adekvatan nacin u kontekstu trenutne politicke situacije u domovini.

image.png

U kontekstu aktuelne političke situacije najbolje na dres da stave slovo "ć", ćirilično ispisano i stilizovano, kao što su im bedževi koje nose