May 26May 26 Ja razumem da su svi umorni sada na kraju sezone, da se nikome ne igraju prijateljske utakmice koje služe drugim ekipama za pripreme za SP - i treba sada da se probaju neke opcije pred Ligu Nacija, ali ovaj nivo širine zahvata je besmislen.Da sam na mestu naših protivnika, ozbiljno bih razmislio da li im treba utakmica protiv JSL+ tima. Najgore je što u ovakvom okruženju ni neće moći da se vidi ko može da doprinese nečemu. Koji će majčin sin da se pokaže kao faktor ako ga upare sa tandemom iz FKP bedema Simić - Đurđević Jel su Pavlović, Eraković i Živković na spisku po kazni?
May 26May 26 Videcemo ko ce da vodi reprezentaciju u Ligi nacija. Za Pauovica se zanimaju klubovi kao Hetefe iz madridskog predgradja i solunski PAOK. Paunovic ima izlaznu klauzulu da moze da ode ako dobije dobru finansijsku i sportsku ponudu. PAOK je definitivno klub koji oba uslova moze da zadovolji a Hetefe je primamljiv jer Paunovic zivi u Madridu i poznaje spanski fudbal. S obzirom na slab odziv reprezentativaca (tacnije veliki broj otkaza standardnih igraca) za ove dve utakmice Paunovic mozda pocinje ozbiljnije da razmislja da nasa reprezentacija nije mesto gde moze da unapredi svoju karijeru vec mesto gde moze da je sprca. Posle utakmica sa Arabijom i Spanijom, imao je ubuntu izjave kako u junu ocekuje da se ponovo okupe svi reprezentativci i da odmor i povrede nece da budu izgovori. Izjave se nisu primile i sada je spao na to da zove igrace kao Lucica koji je em rezerva u Zvezdi, em je nikakav igrac. Konacno, ideja FSS da se igraju ove utakmice je losa jer se ovakav odziv igraca ocekivao jer vecina igranje u reprezentaciji dozivljava kao dodatnu obavezu koju zeli da izbegne, pogotovo kada se igraju prijateljske utakmice na kraju sezone. Igranje sa Meksikom u Toluki na stadionu koji se nalazi na 2700 m nadmorske visine i protiv Zelenortskih ostrva u Lisabonu je nesto sto malo ko od igraca zeli posle zavrsetka takmicarske sezone.
May 28May 28 On 26. 5. 2026. at 7:15, Dimitrije said:Videcemo ko ce da vodi reprezentaciju u Ligi nacija. Za Pauovica se zanimaju klubovi kao Hetefe iz madridskog predgradja i solunski PAOK. Paunovic ima izlaznu klauzulu da moze da ode ako dobije dobru finansijsku i sportsku ponudu. PAOK je definitivno klub koji oba uslova moze da zadovolji a Hetefe je primamljiv jer Paunovic zivi u Madridu i poznaje spanski fudbal. S obzirom na slab odziv reprezentativaca (tacnije veliki broj otkaza standardnih igraca) za ove dve utakmice Paunovic mozda pocinje ozbiljnije da razmislja da nasa reprezentacija nije mesto gde moze da unapredi svoju karijeru vec mesto gde moze da je sprca. Posle utakmica sa Arabijom i Spanijom, imao je ubuntu izjave kako u junu ocekuje da se ponovo okupe svi reprezentativci i da odmor i povrede nece da budu izgovori. Izjave se nisu primile i sada je spao na to da zove igrace kao Lucica koji je em rezerva u Zvezdi, em je nikakav igrac. Konacno, ideja FSS da se igraju ove utakmice je losa jer se ovakav odziv igraca ocekivao jer vecina igranje u reprezentaciji dozivljava kao dodatnu obavezu koju zeli da izbegne, pogotovo kada se igraju prijateljske utakmice na kraju sezone. Igranje sa Meksikom u Toluki na stadionu koji se nalazi na 2700 m nadmorske visine i protiv Zelenortskih ostrva u Lisabonu je nesto sto malo ko od igraca zeli posle zavrsetka takmicarske sezone.Димитрије имао си увид у Пауновићев уговор?
May 28May 28 7 hours ago, porucnik vasic said:Димитрије имао си увид у Пауновићев уговор?Ne, ali tu klauzulu (da Paunovic moze da ode ako mu se ukaze dobra sportska i finansijska prilika) pomenuo je Surbatovic pre par dana na jednoj od anti-rezimskih TV.
May 28May 28 šurbatovićevo viđenje rada fss-a posle njega ne bih uzimaozdravo za gotovo uopšte pošto je on u nekom rantu sa bivšim poslodavcemčuj joca šurbatović
May 28May 28 Dobro Simovicu, posto ovu Surbatovicevu tvrdnju smatrate netacnom, sta tacno pise u Paunovicevomn ugovoru po pitanju raskida saradnje sa FSS?
May 29May 29 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ne znam šta piše al šurbatoviću ne bih verovao blanko ništa, pa ni da je danas 29. majСутра је КУМС-е.
May 29May 29 Prilicno tuzna Paunoviceva KZS. Nije krio svoje razocarenje neodazivanjem kljucnih igraca, ali je pokusao da podigne opste sumorno raspolozenje na konferenciji idejom da neki od novompozvanih mogu da se nametnu. Bilo je cak i Surbatovicevo pitanje na koje Paunovic nije hteo da odgovori jer smatra da su detalji ugovora tajna. Ako sam dobro razumeo nas plan za ove dve utakmice je sledeci: prvo idemo u Lisabon da igramo sa Zelenortskim ostrvima. Onda se vracamo u Bgd. pa odatle letimo u Toluku. Put ce da traje 14 sati a igra se na stadionu koji je na 2700 m n/v. I da ne igramo u Lisabonu, put i utakmica u Meksiku su iscrpljujuci. Da mi je znati ko je napravio ovaj plan.
May 29May 29 17 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ne znam šta piše al šurbatoviću ne bih verovao blanko ništa, pa ni da je danas 29. majBoli 29. maj
May 29May 29 5 hours ago, Dimitrije said:Prilicno tuzna Paunoviceva KZS. Nije krio svoje razocarenje neodazivanjem kljucnih igraca, ali je pokusao da podigne opste sumorno raspolozenje na konferenciji idejom da neki od novompozvanih mogu da se nametnu. Bilo je cak i Surbatovicevo pitanje na koje Paunovic nije hteo da odgovori jer smatra da su detalji ugovora tajna.Ako sam dobro razumeo nas plan za ove dve utakmice je sledeci: prvo idemo u Lisabon da igramo sa Zelenortskim ostrvima. Onda se vracamo u Bgd. pa odatle letimo u Toluku. Put ce da traje 14 sati a igra se na stadionu koji je na 2700 m n/v. I da ne igramo u Lisabonu, put i utakmica u Meksiku su iscrpljujuci. Da mi je znati ko je napravio ovaj plan.u onom intervjuu koji sam kacio iznad, paunovic objasnjava kako razmislja i radi na duze staze i pokusava da iz temelja sagradi novi sistem u kojem ce se uvezati sve mladje reprezentacije u jedinstven sistem rada. takodje, govori kako se sada intezivnije prate mladi potencijalni reprezentatvci iz dijaspore, a i da nema nista protiv da za reprezentaciju zaigra i neki stranac koji je na neki nacin vezan za srbiju (ozenjen srpkinjom, igra dugo u srbiji). sve u svemu, imam utisak da on vidi trenutnu reprezentaciju kao nepopravljivu, sto zbog godina standardnih igraca, sto zbog kvaliteta i stava prema reprezentaciji i da bi on radije sastavio potpuno novi tim (plus nekoliko starih reprezentativaca kao sto su pavlovic i sms). za sve to mu treba vreme (par godina ako hoce mlade iz u19 i 21), podrska javnosti i fss-a, ali plasim se da ce to tesko da dobije