March 25Mar 25 Na koju foru Gordan Petric vodi tu istu najtalentovaniju generaciju?Nemam nista protiv coveka, deluje da ga ljudi gotive, da nije neki los tip, naprotiv. Ali sto se tice trenerskog rada, imam utisak da njega to nesto ne zanima preterano. Ono, imas "prijatelja kluba" koji je igrao fudbal, tu je, dolazi da gleda tekme, da da podrsku, malo se priseti starih dana, pa ga zamolis da preuzme ekipu i on kao "pa ajde ako nema bas ko...ali vidi da nadjes nekoga uskoro, ne mogu ti ja ovo dugo".Mozda i potpuno gresim u svom utisku, ali ne znam da li je negde izdrzao duze od polusezone (mozda one godine u Partizanu).
March 25Mar 25 ....i danas pocistili reprezentaciju Engleske (2-0) na turniru za zavrsnicu EP U19. U subotu protiv domacina Portugalije.
March 26Mar 26 On 25. 3. 2026. at 17:00, nahbar said:Steta sto samo prvi iz grupe ide daljeNe bi me začudilo da su naši klinci ovom pobedom ozbiljno poremetili toktm turnira. Kakva bi tek bila fora da Srbija ode dalje. Edited March 26Mar 26 by Meduzalem
March 26Mar 26 2 hours ago, porucnik vasic said:Што смо променили боје и грб?Niko ti ovo (za boju) nece zvanicno potvrditi, ali razlog je zbog dzinksa. Od kada smo u crvenim bojama, sve je islo naopako.Grb je druga prica. Edited March 26Mar 26 by dragance
March 26Mar 26 47 minutes ago, dragance said:Niko ti ovo (za boju) nece zvanicno potvrditi, ali razlog je zbog dzinksa. Od kada smo u crvenim bojama, sve je islo naopako.Grb je druga prica.Цела промена боје коју је Терзан иницирао је била тупава. Враћање на плаву је ред величине глупља. Као имали смо опаке успехе 1996-2006?
March 26Mar 26 prošli grupu na sveckom i evropskom sada ne samo da ne možemo da prođemo grupu, nego ni da pobedimo autsajdere u grupi...
March 26Mar 26 25 minutes ago, porucnik vasic said:Цела промена боје коју је Терзан иницирао је била тупава. Враћање на плаву је ред величине глупља. Као имали смо опаке успехе 1996-2006?Sve se slažem, alinznaš i sam o kakvim probisvetima se radi. A oni bi da računaju i uspehe i mnogo pre 1996 godine!
March 26Mar 26 meni je ovaj vraceni grb mnogo bolji od one ocerupane pticurine koja je trebalo da predstavlja orla, a plavi ili beli dresovi izgledaju elegantnije od crvenih. naravno, ovde mislim samo na subjektivnu estetiku a ne o simbolizmu, tako da mi je povratak na ovakav izgled pozitivan. inace, sns estetika u svim sferama drustva je grozna