January 29Jan 29 И други Станкелин син је коректан голманчић, реално је да и он буде солидан серија А гоша и да догура до репрезентације у неком моменту.
January 29Jan 29 Nama ne valjaju VMS i Svilar, koji su u top10, a mozda i u top5 golmana u Italiji. Valjace nam zato 1 sin slavnog oca.
January 29Jan 29 Свилар је топ 1 голман у Италији али дечко ћене да брани за Србију. ВМС као голман шампиона Серије А и неко ко брани у ЛШ (но море) би морао да буде први избор тренутно јер се Петровић распада, а Рајковић је ипак у шестопласираном тиму лиге С. Арабије.Мали Станкела има 23 године, ако буде наставио да напредује биће сигурно на списку у неком моменту, не нужно као први голман.
January 29Jan 29 2 hours ago, johan nagel said:А и неко ко брани у ЛШ (но море) би морао да буде први избор тренутно јер се Петровић распадаJbg, bar se takmiči na najvišem mogućem nivou, pa makar se i 'raspadao'. Bolje nego biti 'dobar' u nekoj krš ligi
January 29Jan 29 Не знам колико си испратио али језиво је лош, довели су сад у јануару резервног голмана Лација и сасвим је могуће да ће му узети место ако се не сабере под хитно. Самопоуздање му је рекло би се у минусу скроз.Мада је свакако Рајковић први избор Пауна због Новог Зеланда од пре десет година.
February 12Feb 12 Ovaj Simić, Karl Simić, rekao sam im: 'Ja sam spreman kompletan fudbalski savez na Terazijama oralno da zadovoljim ako on postane igrač. Realno sada na SP ne ide samo neko ko veze nema'.Rade Bogdanović
February 12Feb 12 Ne prati se žreb za Ligu Nacija?Ladno smo u grupi A, međ 16 najboljih. Čudna igra ovaj fudbal.