November 18, 2025Nov 18 neuporedivo bolje drugo poluvreme, cim smo se potukli malo odmah je to izgledalo kao takmicenje dva tima
December 4, 2025Dec 4 Paun i zvanicnovodice nas na stogodisnjicu mundijala 2030.trebalo je ranije, no sta je tu jesrecno majstore
December 5, 2025Dec 5 Planiram da nastavim saradnju sa članovima stručnog štaba koje sam okupio i pred mečeve sa Engleskom i Letonijom. To su ljudi sa kojima sam dugo radio i koje odlično poznajem, ali su nam potrebni i ljudi iz Srbije. Na prvom mestu, koga želim da imam uz sebe, to je moj prijatelj i saigrač iz reprezentacije, protivnik u mnogim utakmicama – Nikola Lazetić. Praktično se znamo od 12. godine, od prvog okupljanja fudbalskih škola, kasnije i kroz reprezentativne selekcije. Upravo nas je reprezentacija i spojila. Sa druge strane, kao predsednik FSB, on je čovek koji poznaje svu tematiku i problematiku, veoma važan resurs za mene u sprovođenju strategije koju imamo. U ulozi tehničkog koordinatora koju će imati, može mnogo da nam doprinese i pomogne – prevashodno reprezentaciji, a onda i meni – istakao je Paunović za sajt FSS.Veljko Paunović je za najbližeg saradnika uzeo Nikolu Lazetića, koji je nedavno izlazio na ulicu da se u društvu kriminalaca obračunava sa studentima i brani ćacilend. Plašim se da je ovim izborom izgubio simpatije velikog broja navijača – napisao je Poledica. Edited December 5, 2025Dec 5 by Zico
January 18Jan 18 I proslu utakmicu na njihovom terenu dao je sva tri gola u pobedi 2:3, izgleda trpa kako vidi zeleno
January 19Jan 19 12 hours ago, darkonet said:I proslu utakmicu na njihovom terenu dao je sva tri gola u pobedi 2:3, izgleda trpa kako vidi zelenoBilo bi dobro da u kvalifikacijama za EP igramo protiv Bugarske ili Portugala
January 28Jan 28 Озбиљан таленат, већ на лето се враћа у Интер извесно а можда га и препродају за доста више пара, није искључено.
January 28Jan 28 posle dve asistencije, daje i gol. odlicna, brza glava, nema petljanja i stajanja, direktan, brz i precizan
January 29Jan 29 Vrlo moguće najkompletniji srpski fudbaler trenutno, a neko sam ko baš ne voli recency bias.Stvarno je mnogo dobar. Edited January 29Jan 29 by Milošica