May 13May 13 Po natpisu na dnu linkovane strane, to bi trebalo da je logo Agencije za bezbedbost saobracaja. Stoka je okupirala i srpstvo i trobojku i svasta... pa nije ni cudo da se trigerujemo.
May 13May 13 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said:prošao danas bulevarom, i setih se one forumske hajke na đilasa i platane, bokte ko hitler da ih je posekaoi šesnaest godina kasnije…Sećam se kako se kolega Hele vezivao lancima za nesretne platane u bezuspešnoj akciji spasavanja. Od tada počinje njegov antologijski antagonizam spram Riđe Rđe
May 13May 13 hele i vasa su mi ostali najupečatljiviji u toj hajcine sećam se kaubojeve pozicije to bi voleo da vidim
May 13May 13 Nakon što mi je tri meseca stizao solidno umanjen infostan, sad mi došao za 2k jači od onog starog, pre umanjenja, wtf? Šta oni to jebeno rade?Btw, jel vam stigao porez za nekretnine?
May 13May 13 4 minutes ago, Nikodije said:Btw, jel vam stigao porez za nekretnine?Mojima jeste, proslog meseca, u eSanduce
May 13May 13 Nisam.proveravao e sanduče, možda je i meni. Ranije su mislim prvo slali sms da je stigao porez u e sanduče.
May 13May 13 Stiglo u aprilu, eto ne bih se setio sam da proverim, sve kao čekam taj smsNaravno, porez stabilno nastavlja da raste, kao da živim na Belom dvoru usta ih jebem
May 13May 13 pisali smo negde o porezima, mislim da je bio početak aprilaa infostan je ludilo bio 9.5, pa 6 dva, tri mesecajuče stiglo 10+ k dinusta škrbava
May 13May 13 Jel vam stvarno smsom stiže obaveštenje o porezu? Prvi put čujem.Mene obaveste mejlom da proverim e-sanduče.
May 13May 13 3 minutes ago, Klara said:Jel vam stvarno smsom stiže obaveštenje o porezu? Prvi put čujem.Mene obaveste mejlom da proverim e-sanduče.Isto. Mail - esanduče.Edit: kad pominjemo, moram mali hejt za termin eSanduče.Intenzivno me iritira postojanje 2 odvojena servisa pod (skoro) identičnim imenom: eSanduče na eUpravi (tu stiže porez za imovinu) i e.Sanduče (esanduce.rs; to je Bg Infostan pravio kao opšte rešenje, ali u realnosti služi samo za elektronsku dostavu Infostan računa).A postoji i 'poresko sanduče' na ePorezi portalu, tu šalju obaveštenja o porezima koji nisu na imovinu. Pakao. Edited May 13May 13 by jezovuk