May 11May 11 sada videh na "novoj" o sranju na tašmajdanu. "dani porodice"po ganguli. stvarno mu želim da crkne. još jedna blagodet onog đilasovogi ponoševog.
May 11May 11 kolika propaganda je bila potrebna da vas ubedi da porodica = sranjepo ig-u ovog sranje iventa vidim koliko je deci zapravo bilo sranje. po fejk osmesima bih rekao da su se bas sranje proveli.sranje u svakom smislu - kloaka na max
May 11May 11 5 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:kolika propaganda je bila potrebna da vas ubedi da porodica = sranjekoga je ubedila da je porodica sranje? pre bih rekao da je tebe ubedila da neko misli da je porodica sranje pa ti lako uvaljuje šapića kao branitelja porodice.
May 11May 11 23 minutes ago, Dsnake said:koga je ubedila da je porodica sranje? pre bih rekao da je tebe ubedila da neko misli da je porodica sranje pa ti lako uvaljuje šapića kao branitelja porodice.kakav branitelj, gde si ti otisao lebe mekani, od cega je brani.. zbog cega bi nekome smetale igraonice za decu u organizaciji grada? zato sto organizator nije podoban? beograd nije podoban da ima jedan ovakav ivent? analogija ti je da svako ko je otisao makar na jedan koncert ili neki drugi ivent u ovih 15 godina pojeo govno
May 11May 11 3 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:kakav branitelj, gde si ti otisao lebe mekani, od cega je brani.. zbog cega bi nekome smetale igraonice za decu u organizaciji grada? zato sto organizator nije podoban? beograd nije podoban da ima jedan ovakav ivent?analogija ti je da svako ko je otisao makar na jedan koncert ili neki drugi ivent u ovih 15 godina pojeo govnopa ti si prvi rekao da neko ovde misli da je porodica sranje. nikome ne smetaju igraonice za decu vec pranje para i trosenje nasih para za kampanju pod plastom porodice, ali bukvalno sa ciljem da neko pita kome smetaju dani porodice. evo ja stvarno ne razumem kako to ne kapiras. kao da nisi ispratio istoriju sapicevih dana porodice i zasto ih je pravio, posebno prosle godine.
May 11May 11 40 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:analogija ti je da svako ko je otisao makar na jedan koncert ili neki drugi ivent u ovih 15 godina pojeo govnoSvako ko je otišao na bilo koji event u organizaciji SNS od kako su na vlasti je govno.
May 11May 11 Ma dajte ljudi jasno je zašto je to nazvano kako je nazvano. To su neobrazovana govna koja niti umeju da obrazlože taj naziv i jasno je da im namere nisu časne.I zapravo ko hoće da "odbrani" taj termin morao bi pre svega da svoj bes okrene prema govnarima koji ga zloupotrbljavaju, što Gangula i OKG čine...To je kao kad imaš slogan OKG "Za našu decu" a onda gaze kolima, kidnapuju i prebijaju decu.
May 11May 11 2 hours ago, Sammael said:Svako ko je otišao na bilo koji event u organizaciji SNS od kako su na vlasti je govno.ja bih to prosirio i na setanje/voznju bajka po promenadi
May 11May 11 Just now, Mr.Mxyzptlk said:ja bih to prosirio i na setanje/voznju bajka po promenadiJa se iskreno osećam extremno loše što sam cca 10 puta bio u Beogradu na vodi.
May 11May 11 2 hours ago, Frank Pembleton said:Ma dajte ljudi jasno je zašto je to nazvano kako je nazvano. To su neobrazovana govna koja niti umeju da obrazlože taj naziv i jasno je da im namere nisu časne.I zapravo ko hoće da "odbrani" taj termin morao bi pre svega da svoj bes okrene prema govnarima koji ga zloupotrbljavaju, što Gangula i OKG čine...To je kao kad imaš slogan OKG "Za našu decu" a onda gaze kolima, kidnapuju i prebijaju decu.a sta necasno hoce da urade sa decom tokom dana porodice? osim sto ste se uhvatili termina i organizatora, jel ima nesto negativno vezano za sam ivent?
May 11May 11 2 hours ago, Dsnake said:pa ti si prvi rekao da neko ovde misli da je porodica sranje. nikome ne smetaju igraonice za decu vec pranje para i trosenje nasih para za kampanju pod plastom porodice, ali bukvalno sa ciljem da neko pita kome smetaju dani porodice. evo ja stvarno ne razumem kako to ne kapiras. kao da nisi ispratio istoriju sapicevih dana porodice i zasto ih je pravio, posebno prosle godine.pa dobro nije da to ne znamo. kad budemo imali transparentno drustvo po ugledu na skandinavska, imacemo i uvid u to gde nase pare idu.