Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd

Featured Replies

Ako se nekome nije sviđala ova falusna nakaza, sigurno se neće iznenaditi da je unutrašnjost još grđa.

• Replies 31.7k
  • Views 2.7m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

Posted Images

AI slop na slikama je pobedio twak

20260427_080117.jpg

Bicikkle?

To je bitno ovde, je l'

2 minutes ago, napadaj said:

To je bitno ovde, je l'

Pa to je jos i najdirektnije vredjanje, po sistemu kakvo je resenje za prilaz - vozite bicikle (ko vas jebe, prrrr).

28 minutes ago, napadaj said:

To je bitno ovde, je l'

Mel je napravila grešku u kucanju, ne pisac teksta.

14 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Mel je napravila grešku u kucanju, ne pisac teksta.

A to se on osvrce na 2 k koja su meni ipsala tokom kucanja. E bas svasta.

Ma ja sam retard, pomislio sam da je Mel bila grammar nazi i da ukazuje da su omašili nešto oko reči bicikl, pa tek posle skapirao da je sve ok što se toga tiče.

Misterija autobuske stanice u Pasterovoj je rešena.

nova minibus liniјa јavnog gradskog prevoza KC1 (Beograd (јug) - Klinički centar Srbiјe- Beograd (јug)).

Trasa nove minibus liniјe biće: "Beograd (јug)" - isključenje sa staјališta Beograd (јug) na izlaznu rampu za Moto-put M11- izlazna rampa za Moto-put M11 - Moto-put M11 - isključenje na ulicu Ljubićka - Ljubićka - Husova - Miška Јovanovića - Kruševačka - Tomazeova - Vidska - Ustanička - Јovana Subotića - isključenje na Moto-put M11 - Moto-put M11 - izlazna rampa sa Moto-puta M11 na petlju "Autokomanda" - Ustanička - Bokeljska - Bulevar Oslobođenja - Trg Slaviјa - Nemanjina - Svetozara Markovića - Pasterova - Bulevar Oslobođenja - isključenje sa Bulevara Oslobođenja na Moto-put M11 (smer ka Nišu) - Moto-put M11 - rampa za uključenje na staјlište "Beograd (јug)".

Na liniјi će raditi tri minibusa u intervalu nailaska od 15 minuta.

Videla ga jutros, mili kroz gužvu. Interval od 15 minuta je neverovatno optimističan, bar za radni dan.

1 hour ago, Arkadija said:

nova minibus liniјa јavnog gradskog prevoza KC1 (Beograd (јug) - Klinički centar Srbiјe- Beograd (јug)).

Deo izmene linija zbog otvaranja Beograd jug stanice:

vest-300-wczZwtD7pGXrdG6apLfNMvDEIudrusJRk5YbGPSM.png

Ovaj deo su malo pojednostavili na mapi:

Moto-put M11 - isključenje na ulicu Ljubićka - Ljubićka - Husova - Miška Јovanovića - Kruševačka - Tomazeova - Vidska - Ustanička - Јovana Subotića - isključenje na Moto-put M11

Drugim rečima, pojednostavili su ovom stanicom Beograd-Jug po sistemu "ubi konja, idi peške". Ali bukvalno peške, evo ne znam kako bih došla do ove stanice da treba da idem negde.

Kad se setim, jedno mesec dana pre 1.11.2024., krenu moji roditelji, ko svi penzioneri koje znam, na izlet do Novog Sada, da se provozaju Sokolom po promotivnoj ceni.
Dan ranije, tata je lepo poranio i otišao da PROUČI kako se i čime stiže do Prokopa, da sutra ne zakasne i ne zalutaju.

Ovo im je "rešenje" za priču "zašto metro nema stanicu kod KC" ---u njihovim glavama...