May 22May 22 Bila nekad i a i Gradic Pejtona pre toga se cutalo kad je Orac iz Bulevara JNA preseljen u Vltavu....
May 23May 23 Ja odavno tvrdim da najlon kesa koja se vijori sa jesenje gole grane treba da bude na grbu grada/države. Imao sam čak i jednu dobru fotku, grm ceo okićen kesama. That is who we are.
May 24May 24 On 21. 5. 2026. at 17:14, Shan Jan said:Jel to treba da nice neko novo nasilje na makiskoj strani?zagadise najzagadjeniji grad u Jevropi.
May 25May 25 Poznati smo po tome da nas cela unutrasnjost mrzi i hejtuje a sve dok kupuje stanove u krugu Dvojke i po Vracaru, dok Beogradjani bivaju istisnuti ka periferiji.
May 25May 25 On 23. 5. 2026. at 18:34, jezovuk said:Ja odavno tvrdim da najlon kesa koja se vijori sa jesenje gole grane treba da bude na grbu grada/države. Imao sam čak i jednu dobru fotku, grm ceo okićen kesama. That is who we are.I plastična flašica. Na mestima gde bi očekivao da ljudska noga nema šta da traži, kesa i/ili flašica.Evo tramvaja iz drugog ugla:https://x.com/ana_mirkovic/status/2058813546352316507
May 25May 25 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:Jedva čekam da naprave metro, what could possibly go wrong
May 25May 25 10 minutes ago, Sammael said:Poznati smo po tome da nas cela unutrasnjost mrzi i hejtuje a sve dok kupuje stanove u krugu Dvojke i po Vracaru, dok Beogradjani bivaju istisnuti ka periferiji.Cuj dok ne dolaze pod oruzjem i otimaju ti kucu iz vlasnistva, da pevas. Totalni progres. Bar za sada.
May 25May 25 Ovo nije prvi tramvaj koji je izleteo iz sina, jel prosle godine bese neko i nastradao tak osto ga je pokosio tramvaj?
May 25May 25 tramvaj je prije godinu dvije na istom mjestu izletio i udario u kucu tacno preko puta mocart fondacije tj 10 m unazad kroz dusanovu al sto bi se iko ikad pozabavio uzrocima Edited May 25May 25 by morgana