Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd

Featured Replies

Sudarila se 2 nova tramvaja u Vojvode Stepe.frust

• Replies 31.7k
  • Views 2.7m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

Posted Images

Preticanje preko pune linije?

12 minutes ago, beatakeshi said:

Preticanje preko pune linije?

Slepovali jedan drugog pa pukla spojnica.

samo da pitam. gradonačelnik nam je obećao nešto iznenađujuće na kružnom toku na terazijama do kraja maja. debatovali smo na tu temu. bi li šta?

1 hour ago, đorđe geprat said:

samo da pitam. gradonačelnik nam je obećao nešto iznenađujuće na kružnom toku na terazijama do kraja maja. debatovali smo na tu temu. bi li šta?

Bio neki baner na palati Albanija, ali ga brzo premestili.

1 hour ago, đorđe geprat said:

Hteo Dražu da natakari, ali mu SPS uložio veto...

Gle, transparent na Albaniji, ali manji.

Zna li se sta se desava sa renoviranjem bazena 25. maj?

Nova.rs
No image preview

Zatvara se Bulevar despota Stefana na dve godine: Sve kre...

Bulevar despota Stefana u Beogradu biće zatvoren dve godine zbog izgradnje velikog drumskog tunela, dok u Beograd istovremeno stižu i moćne metro krtice, obja

Najezim se od same pomisli sta sve moze naopako da se dogodi..

Idemo redom, hejt prvi. Tri nedelje su radili renoviranje Dragoslava Srejovića, od kružnog toka kod Bogoslovije do pumpe kod Pere Ćetkovića. Odlučili su da zatvore celu ulicu tako da je bilo veselje dolaziti i odlaziti u tom periodu, a o gužvama koje su se ujutru stvarale u Mirijevskom bulevaru i u Marijane Gregoran neću ni da pričam. Ne znam da li je moglo da se to uradi sa zatvaranjem samo jedne trake, ali tako je, kako je. Naravno, jedan mali deo oko raskrsnice sa Pere Ćetkovića nisu završili odnosno zakrpili, i to je tako ostalo. 

Onda su nedelju dana posle toga opet na jedan dan zatvorili celu ulicu zbog krpljenja nečega, a ja sam naivno mislio da je to zbog te rupe. No, pogrešio sam jer su ovaj vikend, zapravo, zatvorili ulicu, dakle na dva cela dana da bi zakrpili taj mali deo puta. 

Ja stvarno jebeno ne razumem da li je moguće da to nije moglo brže, i bolje da  se uradi, i da oni kako im se “digne” zatvaraju veoma prometnu ulicu tek tako. Da ne pričam kako ništa od toga nije iskomunicirano, najavljeno, kako ništa nije pripremljeno za ljude koji tu žive. 

Taj prvi deo su radili u tri faze, svaka faza po nedelju dana. I svaki put kada bi radili tu jednu fazu, nisu rekli da se to radi ukupno u tri faze, da znamo koliko će trajati. Jok. Bukvalno sam svake nedelje proveravao gradski sajt da vidim da li nastavljaju sa radovima ili ne, jer nije postojao nijedan drugi način da se to sazna. 

A najgore od svega što se i kroz ovo vidi teška bahatost, i koliko ih je briga za ljude koji žive na tom potezu, i koji pojma nemaju kada se nešto radi, kao i koliko bi to moglo da traje. 

Hejt drugi. Ada Međica. Prošle godine nisam stigao da idem, ali je i pre dve godine krenulo da biva nepodnošljivo da se tamo ode da se odmori, i uživa u prirodi zbog jebene muzike. Na Špicu su već tada odlučili da donesu zvučnike, i umesto relativno podnošljive mjuze koja je išla iz lokala, krenulo je treskanje. Juče sam bio, i ništa se nije promenilo. Dođeš tamo, hoćeš malo da sedneš sa strane, i uživaš u miru, a mira nema. Jebeni DJ, i dva velika zvučnika. 

Onda sam krenuo na drugi kraj, a tamo sa vremena na vreme nalećeš na ljude u svojim kućama koji odvrću muziku na maksimalno koja se čuje na desetine metara pre i posle njih. A onda kada se dođe do druge strane, i krene povratak ka čamcu, kreće da trešti nenormalno iz jedne od sojenica tako da se bukvalno na celoj jednoj polovini ostrva čuje. 

Mislim da postoji samo jedan mali deo ostrva u kojem se ništa ne čuje, i u kojem se zaista može u potpunosti uživati. 

Kada je ovo postao ovakav džiberluk? Meni je jasno da ovo ne vredi nikome prijavljivati pošto verovatno ekipe koje tamo imaju nešto svoje već odavno znaju koga bi trebalo da znaju, ali je stvarno katastrofa da ti vikendom ne možeš da odeš (nadam se da je radnim danima bolje), i da se skloniš iz grada na nekoliko sati na mestu gde ćeš želeti samo malo mira u prirodi. 

5 hours ago, notenoughreasonsforclaire said:

Idemo redom, hejt prvi. Tri nedelje su radili renoviranje Dragoslava Srejovića, od kružnog toka kod Bogoslovije do pumpe kod Pere Ćetkovića. Odlučili su da zatvore celu ulicu tako da je bilo veselje dolaziti i odlaziti u tom periodu, a o gužvama koje su se ujutru stvarale u Mirijevskom bulevaru i u Marijane Gregoran neću ni da pričam. Ne znam da li je moglo da se to uradi sa zatvaranjem samo jedne trake, ali tako je, kako je. Naravno, jedan mali deo oko raskrsnice sa Pere Ćetkovića nisu završili odnosno zakrpili, i to je tako ostalo. 

Onda su nedelju dana posle toga opet na jedan dan zatvorili celu ulicu zbog krpljenja nečega, a ja sam naivno mislio da je to zbog te rupe. No, pogrešio sam jer su ovaj vikend, zapravo, zatvorili ulicu, dakle na dva cela dana da bi zakrpili taj mali deo puta. 

Ja stvarno jebeno ne razumem da li je moguće da to nije moglo brže, i bolje da  se uradi, i da oni kako im se “digne” zatvaraju veoma prometnu ulicu tek tako. Da ne pričam kako ništa od toga nije iskomunicirano, najavljeno, kako ništa nije pripremljeno za ljude koji tu žive. 

Taj prvi deo su radili u tri faze, svaka faza po nedelju dana. I svaki put kada bi radili tu jednu fazu, nisu rekli da se to radi ukupno u tri faze, da znamo koliko će trajati. Jok. Bukvalno sam svake nedelje proveravao gradski sajt da vidim da li nastavljaju sa radovima ili ne, jer nije postojao nijedan drugi način da se to sazna. 

A najgore od svega što se i kroz ovo vidi teška bahatost, i koliko ih je briga za ljude koji žive na tom potezu, i koji pojma nemaju kada se nešto radi, kao i koliko bi to moglo da traje. 

Na Bež. kosi već par nedelja rade na kružnom toku na uglu Partizanske avijacije i Marka Čelebonovića/Nikole Dobrovića, stalno se menjaju trase autobusa, često bez ikakvog obaveštenja osim da proveriš sajt bgprevoz na kome nema informacije da je trasa promenjena. Sad se već podrazumeva da ko stane blizu stanice treba mu objasniti gde ide autobus. Juče stao da vežem pertlu i dva klinca na bajsu mi objašnjavaju da ne staje tu 65ica nego ide okolo.