May 12May 12 37 minutes ago, Dsnake said:ne znam kako se razgovara ako su ti prioritet parkovi i paketici, poenta je da je gradska vlast katastrofa za beograd, od saobracaja, pa povezane sa tim divlje gradnje, neodrzavanja infrastrukture, poplava i izlivanja kanalizacije cim padne kisa, ocajnog zagadjenja i unistavanja preostalog zelenila, divljanja po nasipu gde izlazu riziku ceo nbg, zapustanja celog grada i guranja para u bnv, neulaganja u novu infrastrukturu, unistavanja kulturnog nasledja (ovo je bukvalno nepovratno). bukvalno ne znam dal spisak ima kraj. parkovi i paketici sluze da se zabasuri sve ovo, jer je vidljivo i ljudi koji zive u djubretu padnu na sliku lepog parka ili novog parkinga. bukvalno malo sminke na lice mrtvaka.koje kulturno nasledje je unisteno? dosta toga je nasledjeno i ofc zapostavljeno jer vecina tih problema kontam da ne mogu ni da se rese lako, pa se guraju pod tepih koliko god moze.u novu infra ulazu, ulazu i u staru. evo poslednje sto sam video je uradjen tosin bunar od studenjaka.meni ni ds era nije bila nesto wow, pa su opet napravili most (2), renovirali radnicku i pozesku koje su se vec raspale btw. napravile neke vrtice... setimo se samo platana u bulevaru... Edited May 12May 12 by Mr.Mxyzptlk
May 12May 12 8 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:koje kulturno nasledje je unisteno? dosta toga je nasledjeno i ofc zapostavljeno jer vecina tih problema kontam da ne mogu ni da se rese lako, pa se guraju pod tepih koliko god moze.u novu infra ulazu, ulazu i u staru. evo poslednje sto sam video je uradjen tosin bunar od studenjaka.meni ni ds era nije bila nesto wow, pa su opet napravili most (2), renovirali radnicku i pozesku koje su se vec raspale btw. napravile neke vrtice... setimo se samo platana u bulevaru...evo pa procitaj ako ne trolujes kako funkcionise gradska vlast: https://ministarstvoprostora.org/wp-content/uploads/2026/02/izmene-plana-generalne-regulacije-Beograda.pdf
May 12May 12 1 hour ago, beatakeshi said:Ne znam šta si po profesiji ali deluješ kao botaničar.vrlo rado bih menjao trenutnu okupaciju sa botanikom.
May 12May 12 Mislim da nismo imali da nam se rusi ono sto je pravljeno u DS vreme, mada mozda cak i tu gresim.Parkovi su ko cist vazduh. Moze se bez njih ziveti. Krace i gore, al moze.
May 12May 12 10 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:vrlo rado bih menjao trenutnu okupaciju sa botanikom.Pazi šta želiš, lebac je to sa sedam kora...
May 12May 12 21 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:ne znam zasto ste optereceni sapicem. mnogima je bio kul na nbg-u dok nije napravio transfer u sns :))dobro znaci posto kradu kroz projekte, bolje da nista ne diraju, da sve bude raspad i da ceka nekog ko se nece ugradjivati da pravi parkove i pakuje paketice? mislim i ovako je raspad, al rodi se tu i tamo neki fini parkic. obnove se neki zapusteni. sve to moze mnogo bolje naravno.@Tihajeza ako je minijaturan onda nije pretezak za zaobici.već zaobilazimo pionirski park. uskoro će i ušće park postati minijatura a kalemegdan već liči na vašarište, sudeći po ulaznoj aveniji.
May 12May 12 prošao danas bulevarom, i setih se one forumske hajke na đilasa i platane, bokte ko hitler da ih je posekaoi šesnaest godina kasnije…
May 12May 12 1 minute ago, ragasto said:Blago onima kojima je to tada bio najveći problem...jesi bio tada na forumu?
May 12May 12 Ne, mnogo kasnije. Ali znam da je i van foruma za neke ljude to bio big deal...ja sam se tada nosio sa mnogo većim problemima, kao i moje najbliže okruženje. Posle je postalo jasno kolikim glupostima su se bavili i jbg.@kud u maglu Simoviću
May 12May 12 Ne sećam se ni zašto sam napisao to što sam napisao. A posle je bio linč na forumu zbog menjanja nikova pa ajde neka ostane.
May 13May 13 Tokom dana porodice dijele se djeci bojanke na temu bezbjednost u saobracaju. Glavni lik se zove Pazljivko i ima na kapi i majici znak vrlo slican logotipu sns-a.https://pazljivko.rs