Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd

Featured Replies

Svako ko je iole pokretan, a dolazi tom linijom iz pravca autobuske stanice Jug, ako siđe kod Hrama Sv Save, pre će stići peške bilo gde u Kliničkom centru, nego da se voza oko Slavije, kroz Nemanjinu, Svetozara Markovića i Pasterovu.

• Replies 31.7k
  • Views 2.7m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

Posted Images

Mašala.

Најскупљи квадрат стана у Србији у 2025. години продат је по цени од 15.298 евра на територији београдске општине Савски венац, док је највећа сума у износу од 1,8 милиона евра издвојена за стан на локацији "Београд на води", наводи се у саопштењу.

Најскупља кућа продата је на територији градске општине Савски венац (Град Београд) за 3,8 милиона евра, а на територији исте градске општине је најскупље гаражно место плаћено 66.000 евра.

Sta znai tjaci sta je par miliona, kako doslo tako i otislo covid19

10 hours ago, eumeswil said:

Најскупља кућа продата је на територији градске општине Савски венац (Град Београд) за 3,8 милиона евра,

Ovo je @Sammael garant 😉

On 13. 2. 2026. at 21:48, Milosh76 said:

Dosao mi je racun za infostan 5000 dinara manji... ne zalim se... u proslom je pisalo Grejanje - Decembar 2025, a u januarskom pise Grejanje - Instalirana snaga... i ta cifra je oko 5000 dinara manja.

Da li ima jos neko slicnu razliku u ceni ?

I meni bilo tako ali sad gledao esanduče, stigao za prošli mesec, fino su odvalili

Screenshot_20260504_144300.jpg

Nova.rs
No image preview

Dadov se otvara posle 30 godina hit komedijom "Do ludila"

Posle gotovo tri decenije pauze bioskop "Dadov" otvoriće vrata za publiku 7. maja u 19 sati.

VII gimnazija se od sledeće god. seli u OŠ isidora sekulić na starom gradu, pošto se otvara (ili je već otvorena ne znam) OŠ u BNV.

na mestu VII gimnazije će se naravno praviti stambene zgrade.

(btw. sedma danas ne radi jer imaju invaziju - pacova)

On 4. 5. 2026. at 14:44, sasha said:

I meni bilo tako ali sad gledao esanduče, stigao za prošli mesec, fino su odvalili

Screenshot_20260504_144300.jpg

Свима којима је стизао мањи рачун претходних месеци је сада стигао значајно повишен. Било је јасно да ту нешто није у реду и да ће наплатити бар колико су и до тог изненадног снижења.

1 hour ago, bey said:

VII gimnazija se od sledeće god. seli u OŠ isidora sekulić na starom gradu, pošto se otvara (ili je već otvorena ne znam) OŠ u BNV.

na mestu VII gimnazije će se naravno praviti stambene zgrade.

(btw. sedma danas ne radi jer imaju invaziju - pacova)

Otkud to? Ja sam čuo da prave novu gimnaziju jer fale gimnazije. Deluje mi daleko da sele decu iz Mirijeva. A trenutno OŠ Sveti Sava gostuje u Isidori bad do II polugodišta sledeće godine.

1 hour ago, johan nagel said:

Свима којима је стизао мањи рачун претходних месеци је сада стигао значајно повишен. Било је јасно да ту нешто није у реду и да ће наплатити бар колико су и до тог изненадног снижења.

meni nije. veci je nego prosla dva meseca, ali i dalje osetno manji nego sto je bio

2 hours ago, yabadaba said:

Otkud to? Ja sam čuo da prave novu gimnaziju jer fale gimnazije. Deluje mi daleko da sele decu iz Mirijeva. A trenutno OŠ Sveti Sava gostuje u Isidori bad do II polugodišta sledeće godine.

od učenika. pošto kupila, poto prodala.

meni snaja reče da malecka neće skoro u novu školu.tamogde je nova "isidora" sada je gradilište nove/stare pošte i nije bezbedno za decu dok se to ne završi/privede kraju.jesenas se pričalo da će se preseliti za drugo polugodište, ništa od toga.

4 hours ago, Grunf said:

meni nije. veci je nego prosla dva meseca, ali i dalje osetno manji nego sto je bio

Код мене у улазу је свима фазон скоро дупло већи него претходних пар месеци. Мени се вратио на ону неку цифру од раније, можда 10% више.

4 hours ago, đorđe geprat said:

nije bezbedno za decu

covid19