Zavrzan Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Ja se uopste ne secam da je kod matorog Cede bio burek sa jabukama ,mozda u poznim godinama. A prazni je nekada retko pravljen(tipa 2 tepsije dnevno),kupovala ga je jedna voditeljka Dnevnika(ne mogu da se setim imena,ne radi vise),ako ga nestane dobijala je napade besa,Ceda cesto komentarisao da je baksuz ^_^
vracharac Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Nisam se precizno izrazio: prazni se sve manje trazi i ne pravi po gradu.
yolo Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 mislis na Cedu? sir mu je vladao dok nije umro, nisam ni gledao sta jos ima u ponudi fixt a prazni se i ranije najmanje kupovao od svih, uvek tako bilo, s tim sto sad mislim da prazni burek ko zna koliko nisam ni video najbolji burek s jabukama je imao mita na vozdovcu u vojvode stepe, to sam po difoltu mrzeo ali je njegov bio strava i taj je bio jedini koji sam voleo da jedem. u sezoni visanja on je imao i burek s visnjama, isto super.
darling Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 (edited) ne postoje jedva cekam da svane dan, da otvore hleb i kifle, da pojedem burek s kiselim kupusom. Edited January 7, 2015 by darling
hazard Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 (edited) Nije baš burek, ali... U Vojvode Stepe, malo pre bioskopa Voždovac, postoji ,,Pitara Aca" (lokal u udžerici, jarko žute rešetke na izlogu i vratima). Savršena pita sa sirom. Imaju i neke slatkiše, to je OK, ali pite su im fenomenalne. Ako prolazite tuda, a gladni ste, uđite, nećete pogrešiti. Apsolutna preporuka Edited March 6, 2015 by hazard
Milogled Bluff Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Stukoh malopre kod Ljazera u 30-om bloku jednu sarajevsku pitu s mesom i jednu sa sirom. Nisam se bas nesto najeo, ali zbog ovakvih trenutaka zivot ima smisla.
assück Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 ovo za pite cu morati da proverim a za Ljazera - burek sa sirom je bolji kod Trpka, ali ima dobar prazan svakako
pacey defender Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 jutros jeo u zvezdi. okrepio me nakon izlaska. čista petica.
kapetanm Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Kod Senjacke pijace ima prazan i jos negde videh ovde u mojoj pekari blizu tzv Vasinih felni
James Marshall Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Kod Senjacke pijace ima prazan i jos negde videh ovde u mojoj pekari blizu tzv Vasinih felni Dobra je i zeljanica tu, samo što valjda rade samo do 1. Ali zato kreću u 5 ujutro.
boshoku Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 to mi nije baš komšiluk, al verujem nisam odavno kod tripković - ljaljan sam i ne-connoisseur koji voli onu pica varijantu
Recommended Posts