Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najbolji burek

Featured Replies

Ja se uopste ne secam da je kod matorog Cede bio burek sa jabukama :wacko: ,mozda u poznim godinama. A prazni je nekada retko pravljen(tipa 2 tepsije dnevno),kupovala ga je jedna voditeljka Dnevnika(ne mogu da se setim imena,ne radi vise),ako ga nestane dobijala je napade besa,Ceda cesto komentarisao da je baksuz ^_^

• Replies 1.1k
  • Views 128.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• johan nagel
    johan nagel

• johan nagel
    johan nagel

Мени је код бурека поента у самом тесту, корицама па тек онда у некаквом надеву, који ако је лош боље да га нема. Некад сир рецимо буде ужасан, или месо пресољено, пребиберено , сумњивог квалитета ген

• Bože, šta mi bi da u pola noći uđem na temu.   :mazi ove bureke preko ekrana:

Posted Images

Nisam se precizno izrazio: prazni se sve manje trazi i ne pravi po gradu.

mislis na Cedu? sir mu je vladao dok nije umro, nisam ni gledao sta jos ima u ponudi

fixt

a prazni se i ranije najmanje kupovao od svih, uvek tako bilo, s tim sto sad mislim da prazni burek ko zna koliko nisam ni video

najbolji burek s jabukama je imao mita na vozdovcu u vojvode stepe, to sam po difoltu mrzeo ali je njegov bio strava i taj je bio jedini koji sam voleo da jedem. u sezoni visanja on je imao i burek s visnjama, isto super.

prestani sa Mitom, suza suzu stize  :cry:

muske, najteze?...  :fantom:

postoje li ikakve druge?

ne postoje 

jedva cekam da svane dan, da otvore hleb i kifle, da pojedem burek s kiselim kupusom. 

Edited by darling

• 1 month later...

Nije baš burek, ali...

U Vojvode Stepe, malo pre bioskopa Voždovac, postoji ,,Pitara Aca" (lokal u udžerici, jarko žute rešetke na izlogu i vratima). Savršena pita sa sirom. Imaju i neke slatkiše, to je OK, ali pite su im fenomenalne. Ako prolazite tuda, a gladni ste, uđite, nećete pogrešiti. Apsolutna preporuka

Edited by hazard

Stukoh malopre kod Ljazera u 30-om bloku jednu sarajevsku pitu s mesom i jednu sa sirom. Nisam se bas nesto najeo, ali zbog ovakvih trenutaka zivot ima smisla.

ovo za pite cu morati da proverim

a za Ljazera - burek sa sirom je bolji kod Trpka, ali ima dobar prazan svakako

jutros jeo u zvezdi. okrepio me nakon izlaska. čista petica.

Kod Senjacke pijace ima prazan i jos negde videh ovde u mojoj pekari blizu tzv Vasinih felni

Kod Senjacke pijace ima prazan i jos negde videh ovde u mojoj pekari blizu tzv Vasinih felni

Dobra je i zeljanica tu, samo što valjda rade samo do 1. Ali zato kreću u 5 ujutro. 

opasan je taj na Senjackoj pijaci

to mi nije baš komšiluk, al verujem

nisam odavno kod tripković - ljaljan sam i ne-connoisseur koji voli onu pica varijantu