Milogled Bluff Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Otkidas jadnoj zeni od ustiju. Sram te i stid bilo.
yolo Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 nisam njoj, otkinuo sam od usta rodjenoj macki. ona redovno pojede pola tanjira bureka namenjenog zeni.
Lozac ugljena Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Pekara Keops u Glavnoj ulici u Zemunu kraj Pošte, dobar i sa sirom i sa mesom, pun nadeva, ne preterano mastan.
cmrlj Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 nisam njoj, otkinuo sam od usta rodjenoj macki. ona redovno pojede pola tanjira bureka namenjenog zeni.vidis kako je to zanimljivo, burek sa sirom je mom psu omiljena hrana. uvek ga dobije za rodjendan :)
renne Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 I Senka (moja mačka) obožava burek, sa biločim, jede samo testo
banatjanin Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 pokušajte da mi objasnite šta je dobro u fofinim pituljburecima?ne mirišem prerađevina od sušenih kora sa lošim sirom i odmrzavanim spanaćem.
zorglub Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 pokušajte da mi objasnite šta je dobro u fofinim pituljburecima?ne mirišem prerađevina od sušenih kora sa lošim sirom i odmrzavanim spanaćem.Prvi put pa zelje? Ne jedem ni jedno ni drugo odande, mada sam sa sirom probao i bile su dobre. A za kore, valjda si mislio da ih razvlače radnice, šta li?
nisam ja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 (edited) A za kore, valjda si mislio da ih razvlače radnice, šta li?ne daj bože. dovoljno je da zapeku zgužvani blic od juče. Edited March 13, 2011 by nisam ja
yolo Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 nije burek ali je vredno pomenaako obilazite supervero, ne budite lenjiprosetajte se do smrznutog odeljkapotrazite grcke proizvodeimaju mamojebni asortiman raznih grckih tiropita i spanakopita i ostalih burekopitaima gi razni, one spiralne a bogme i neke gde su kao neke koraste rolnicepunjene raznim pizdarijamana NBG kod buvljaka su u vertikalnom delu vitrinasurovo dobro izgleda, nisam probao pa pisem napametali cu prvom prilikom
Ardian Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ako su to one sto valjaju u grckom Lidlu - onda valjaju!
Alphons Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 samo da potvrdim ovo gazzino pisanije (ko da je potvrda potrebna, al dobro :) ).vrh su pite, ali vrh, naročito spiralna sa spanaćem i neka slatka pita, bude ih valjda 8 u pakovanju.
Mil@n Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Pekara Biljana, Stara Pazova. Sir je odličan, ali meso... Unfuckable.
Hella Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 (edited) Lipa u Subotici huh, mensu njihovi klasici brezveze spram burdže s mesom lukom u "ohridu" i sircem u "spartaku". no, sinoć me mrzelo da klamsam dotle, pa otišo u lipu i otkrio dve b.o.l.e.š.t.i.n.e.- s graškom, šargarepom, krompirom, lukcem i paprom- s mladim sircem i španaćemmasan tov! ko dođe na trenč nek overi pod obavezno.+imaju i dostojnog naslednika 80s znaka raspoznavanja džibera - piva sa šlagom. burek s čokoladom i keksom. tetka za pećkom: "deca vole da jedu kad se vraćaju iz života." Edited March 13, 2011 by Hella
pacey defender Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 fak, sta je to? jos samo burek sa tunom da naprave...
nisam ja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ja kao jednom u evropi da sam čuo da je naplatila 'jedan s bananama'. nisam imao želudac da prošaram vitrinu pogledom.
Recommended Posts