Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najbolji burek

Featured Replies

Prazan burek je meni osnova za testiranje svake pekare....zatim ide sa sirom....burek sa mesom? ne verujem da sam bio zadovoljan u 10% pekara...Sir i zelje je kad je dobar 1 mamojeb

• Replies 1.1k
  • Views 128.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• johan nagel
    johan nagel

• johan nagel
    johan nagel

Мени је код бурека поента у самом тесту, корицама па тек онда у некаквом надеву, који ако је лош боље да га нема. Некад сир рецимо буде ужасан, или месо пресољено, пребиберено , сумњивог квалитета ген

• Bože, šta mi bi da u pola noći uđem na temu.   :mazi ove bureke preko ekrana:

Posted Images

Ima valjan burek prekoputa ETF-a, tj. KST-a. Mislim da se pekara zove Kuki.Ima i ona pekara Fiorini u ulici_čiji_naziv_ne_znam, ali spaja Balkansku i Ž. stanicu. Dobar burek, pekar težak perverznjak, al' vredi istrpet'.E sad, ovo je po kriterijumu ''gde se može dobro jesti u 4-5-6 ujutru'', neki metafizički nivo blaženosti ne nudim.

Prazan burek je meni osnova za testiranje svake pekare....zatim ide sa sirom....burek sa mesom? ne verujem da sam bio zadovoljan u 10% pekara...Sir i zelje je kad je dobar 1 mamojeb
Preporuci one u kojima si bio zadovoljan.
A za dug život i vitku liniju tu je zdravi burek sa susamovim HC uljem i korama od integralnog brašna, filovan nadevom od tofua, praziluka, morskih algi i šitake gljiva.
WOW :Hail:
A za dug život i vitku liniju tu je zdravi burek sa susamovim HC uljem i korama od integralnog brašna, filovan nadevom od tofua, praziluka, morskih algi i šitake gljiva.
Тзв. печурке марке печурка?
Preporuci one u kojima si bio zadovoljan.
Pa pisao vec ali evo...Petrovic u zemunu, Ljaza (pekara 30) blok 30, uki-buki (ili kako se vec zove) u starom merkatoru...
Pa pisao vec ali evo...Petrovic u zemunu, Ljaza (pekara 30) blok 30, uki-buki (ili kako se vec zove) u starom merkatoru...
Hvala.Dakle,uki-buki spremi se...
WOW :Hail:
+1

jeo sam juce tripkovica sa mesomnisam najzadovoljnijiovaj test koji veljaGB navodi mislim da tripkovic ne bi prosao, kore se ne listaju dovoljno, nekako se pretvorilo u amorfnu masu ispod povrsineinace je ukusan - ako pricamo o samo ukusu, ovo je vise primedba "strukturnog" tipa

jel mogu nekako u uvodu teme da se izdvoje sve adrese, ovako treba listati svih 17 strana pa tražiti gde je šta

Hvala.Dakle,uki-buki spremi se...
E zaboravih da napisem kod njega onaj "sarajevski" otkida!
jel mogu nekako u uvodu teme da se izdvoje sve adrese, ovako treba listati svih 17 strana pa tražiti gde je šta
Odlican predlog!!!

U Ruzveltovoj na ćošku kod auto-moto saveza ima starinska pekara, fenomenalne kifle (u rangu čarlija ako ne i bolje) i burek

U Ruzveltovoj na ćošku kod auto-moto saveza ima starinska pekara, fenomenalne kifle (u rangu čarlija ako ne i bolje) i burek
sotona, lucifer, bogohulnik! angry.gif
samo da potvrdim ovo gazzino pisanije (ko da je potvrda potrebna, al dobro :) ).vrh su pite, ali vrh, naročito spiralna sa spanaćem i neka slatka pita, bude ih valjda 8 u pakovanju.
Upravo utamanjena jedna spiralna sa prazilukom i sirom, Alfa, valja. Korica ekstra hrskava, nije preslano, čista preporuka. Jedva čekam da vidim je li i bundevara na istom nivou.