Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najbolji burek

Featured Replies

Ako niste robovi forme - samo Fofa. Ako tamo jedete, obavezno tražite i preliv.

• Replies 1.1k
  • Views 129k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• johan nagel
    johan nagel

• johan nagel
    johan nagel

Мени је код бурека поента у самом тесту, корицама па тек онда у некаквом надеву, који ако је лош боље да га нема. Некад сир рецимо буде ужасан, или месо пресољено, пребиберено , сумњивог квалитета ген

• Bože, šta mi bi da u pola noći uđem na temu.   :mazi ove bureke preko ekrana:

Posted Images

Nije preziveo.Jbt, u Cara Dusana i okolini nema pristojnog bureka. Jutros se trovao nekom mascu i poluispecenim testom, bacio u kantu posle par zalogaja (pekara "Kalis")
angry.gif Hoces da kazes da na Dorcolu nema dobar burek?Znaci poceli smo da se stipamo,a.Kakav "Kalis"-pravi burek se moze naci od Dusanove prema Dunavu.Tu postoji nekoliko autohtonih pekara koje vekovima (truju) hrane Srbe,Turke,Jevreje,Grke,Cincare i ostale stanovnike Dorcola. Za pocetak pita sa mesom u "Strudli" kod Ace u Dusanovoj blizu Dubrovacke,burek kod Bobeta u Dubrovackoj,burek u pekari blizu "Dorsa" u Solunskoj,odlican burek kod "Trovaca" preko puta stanice 26 u Dubrovackoj...Pa jel ti mislis da smo mi Dorcolci tako fini,pametni i lepi zato sto jedemo makrobioticku hranu?
Ako niste robovi forme - samo Fofa. Ako tamo jedete, obavezno tražite i preliv.
znaš me, znam te. samo to nije burek.p.s. od čega je proliv?
Kakav "Kalis"-pravi burek se moze naci od Dusanove prema Dunavu.Tu postoji nekoliko autohtonih pekara koje vekovima (truju) hrane Srbe,Turke,Jevreje,Grke,Cincare i ostale stanovnike Dorcola. Za pocetak pita sa mesom u "Strudli" kod Ace u Dusanovoj blizu Dubrovacke,burek kod Bobeta u Dubrovackoj,burek u pekari blizu "Dorsa" u Solunskoj,odlican burek kod "Trovaca" preko puta stanice 26 u Dubrovackoj...
... pa reci covece, ja se vec danima raspitujem.Hvala.
angry.gif Hoces da kazes da na Dorcolu nema dobar burek?Znaci poceli smo da se stipamo,a.Kakav "Kalis"-pravi burek se moze naci od Dusanove prema Dunavu.Tu postoji nekoliko autohtonih pekara koje vekovima (truju) hrane Srbe,Turke,Jevreje,Grke,Cincare i ostale stanovnike Dorcola. Za pocetak pita sa mesom u "Strudli" kod Ace u Dusanovoj blizu Dubrovacke,burek kod Bobeta u Dubrovackoj,burek u pekari blizu "Dorsa" u Solunskoj,odlican burek kod "Trovaca" preko puta stanice 26 u Dubrovackoj...Pa jel ti mislis da smo mi Dorcolci tako fini,pametni i lepi zato sto jedemo makrobioticku hranu?
fedja dimovic, dobrodosao na forum!
samo to nije burek.
nogo šta je? :unsure:

Fofa nije burek. pite, pituljice, štagod. nije burek.burek = okrugla tepsija puna masnih slojeva testa, po želji filovana sirom, mesom ili ničime -_-

Fofa nije burek. pite, pituljice, štagod. nije burek.burek = okrugla tepsija puna masnih slojeva testa, po želji filovana sirom, mesom ili ničime -_-
To je više i najbliže originalnom bureku nego sve ostalo.

burek je sa mesom.

ako je bosna mera svih stvari onda je samo burek sa mesom - burek. srecom nije.edit: skolica

Edited by najgori

Prema Wiki i ovom linku, burek može da bude oko 500 stvari.

burek u turskoj su redovi naslaganih kora visine 10-tak cm u plehu metar sa metar.

uglavnom je to testo sa necim (ili nisacim u slucajnu praznog bureka).bosanci smaraju sa sirnicama i slicnim glupostima - prave se pametniji od turaka koji su izmislili burek i prave ga kao sto kazes na 500 nacina.

Prema Wiki i ovom linku, burek može da bude oko 500 stvari.
mislim da sam i ja burek :(