January 17Jan 17 1 hour ago, Boksi said:Ja ću dumrem šta sve slatko strpah u se danas.Prvo diabetes, gangrene pa onda mrenje. Salu na stranu, ja ne vjerujem u diabetes. To je Big Veg izmisljotina.
January 18Jan 18 On 17. 1. 2026. at 17:50, Boksi said:kaneloniKuku, što me neko ne ispravi Uskoro ću na dijetu, pa dok do toga ne dodje uživamo svim čulima. Kolač sa suvim šljivama, poslužen na jastuku od slankastog karamela, sa kašikom kajmaka i parčetom kruške iz kompota. Simfonija!Nemam sliku, ali najsličnije ovome (samo što nema karamela i kruške). Edited January 18Jan 18 by Boksi
January 18Jan 18 On 27. 12. 2025. at 22:46, Hubris said:Evo presekaZašto ja ovo tek sad vidim @Hubris
January 24Jan 24 Imam neke višnje u konzervi pa cu danas nesto da smućkam da ih ukljucim. Troumim se izmedju patispanje za koji mi je recept juce izdiktirala mama, nesto slicno patispanji ali sa dodatkom jogurta i klasicni clafoutis. U sva tri moze nesto višanja ili slicnog voća.
January 24Jan 24 16 minutes ago, Seabass said:Imam neke višnje u konzervi pa cu danas nesto da smućkam da ih ukljucim. Troumim se izmedju patispanje za koji mi je recept juce izdiktirala mama, nesto slicno patispanji ali sa dodatkom jogurta i klasicni clafoutis. U sva tri moze nesto višanja ili slicnog voća.Razmisli da li da dodaš negde mak.
January 24Jan 24 3 minutes ago, Boksi said:Razmisli da li da dodaš negde mak.Sad pocinjem da se cetveroumim i osjecam bolove oko sljepocnica.
January 24Jan 24 1 hour ago, Seabass said:Sad iz relne, pa kad se hladne posucu secerom u prahu.Spremio si najomiljeniji kolac mog deteta. Taj voli sve slatko, ali kod druge babe uvek na kraju trazi opet taj sa visnjama.
January 24Jan 24 7 minutes ago, Mel said:Spremio si najomiljeniji kolac mog deteta. Taj voli sve slatko, ali kod druge babe uvek na kraju trazi opet taj sa visnjama.I moji ga najvise vole od svih poslastica Edited January 24Jan 24 by Serena
January 24Jan 24 Prvi puta pravim ovo, sinoc dobio recept, prejednostavno je. Nisam jos probao pa ne mogu reci jesu li vam djeca u pravu ili nemaju pojma.
January 24Jan 24 Ja sam malopre zavrsila socni kolac sa rogacem preliven cokoladom, eno ga hladi se na terasi po ubrzanoj proceduri