Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Torte i kolači

Featured Replies

7 minutes ago, Hubris said:

5min

IMG_0592.jpeg

IMG_0593.jpeg

IMG_0594.jpeg

Ja mislim da ako postavis jos jednu sliku @morgana krece u napad i otima ti jedan lolol

• Replies 4.2k
  • Views 404.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Probala malo biznis: napravila oko 120 mafina i dve tepsije mince pies za novogodišnji bazar, doduše kod mene u gradu na domaćem terenu. Četiri vrste mafina: banana/čokolada, tlimu/mak/sir, karam

• Moskva šnit     

• Saher za @bubkka in rođendan

Posted Images

Ovo je samo zagrevanje… napeto je kada ih okrenes naopacke…🤪 za nekih 42 minuta 😅

Moraju se odmah okrenuti naopacke inace je kao kada otvoris rernu kad se peku princes krofne… samo se izduvaju

Ali mi nije jasno kad ih okrenes zar para ne ostaje zarobljena u tim korpicama od papira i bude vlazan sa donje strane? Skines korpice?

2 minutes ago, Serena said:

Ali mi nije jasno kad ih okrenes zar para ne ostaje zarobljena u tim korpicama od papira i bude vlazan sa donje strane? Skines korpice?

Ne zagovaraj je sada, molim te!

Edit. Daj da mi ćaskamo dok je @Hubris zauzeta.

Jesi videla kako su joj čista vrata od rerne? Mislim da bih morao da koristim UZ aparat da kroz zatvorena vrata snimim dešavanja u svojoj rerni.

Edited by Ras

2 minutes ago, Serena said:

Ne, ne bude vlazan. Nema skidanja korpica, testo je za njih zalepljeno potpuno, sece se kroz papir kada seces kolac. Vrlo je moguce da je taj papir posebno pravljen- jednom sam probala da improvizujem sa drugim papirom, ne korpama za panetone, potpuni fail…

11 minutes ago, Serena said:

Ja mislim da ako postavis jos jednu sliku @morgana krece u napad i otima ti jedan lolol

sto samo jedan? covid19

9 minutes ago, Ras said:

Jesi videla kako su joj čista vrata od rerne? Mislim da bih morao da koristim UZ aparat da kroz zatvorena vrata snimim dešavanja u svojoj rerni.

Hahahahahahahhaaaa istooo istooo

Edit: isto zapažanje i ista situacija lol

Edited by Boksi

4 minutes ago, Ras said:

Ne zagovaraj je sada, molim te!

Moli se moderacoja da na ulazu napise: Zabranjen pristup baksuzima sa urokljivim ocima u narednih sat vremena! lol

2 minutes ago, morgana said:

sto samo jedan? covid19

Pa znam da si dobar covek, jedan tebi jedan njoj )

18 minutes ago, Ras said:

Mislim da bih morao da koristim UZ aparat da kroz zatvorena vrata snimim dešavanja u svojoj rerni.

Ne verujem ti daj sliku lolol

4 minutes ago, Serena said:

Ne verujem ti daj sliku lolol

lepo ti kažem

Kod mene postoji ‘dan kad se čisti rerna’. Ono briskanje posle svakog korištenja je za amatere covid19

Ovako fino, muž prvo skine vrata od rerne, onda ja udri! Upala mišića zagarantovana. Ali ne znam kud ću od silna dopamina posle.

Just now, Boksi said:

Kod mene postoji ‘dan kad se čisti rerna’. Ono briskanje posle svakog korištenja je za amatere covid19

Ovako fino, muž prvo skine vrata od rerne, onda ja udri! Upala mišića zagarantovana. Ali ne znam kud ću od silna dopamina posle.

Da iskoristim @Lancia no odsustvo i pitam: a kako je njemu? cry

@Hubris koliko sezona si vežbala pre nego što si ovako ovladala postupkom?

Ovo je viljuska za panetone. Njome cu ih probiti tacno iznad dna, I onda obesiti naopacke. Igle za pletenje ili metalni raznjici isto rade posao, probali. Ali smo se onda castili viljuskom, mogu oba da nabodem na istu, smanjuje logistiku besenja…

Jos 5 minuta 😅

Edit- zaboravih kameleon viljusku, def me hvata nervoza..😆

IMG_0596.jpeg

Edited by Hubris

45 minutes ago, Hubris said:

Inace ni ja ne volim kupovni panetone, krenuli smo da pravimo zato sto suprug voli.

Znaci ljubav je tajni sastojak uspelog panetonea wub

3 minutes ago, Ras said:

lepo ti kažem

Kako sam se samo zaletela da otvorim spojler, nadajući se da ću videti rernu prljaviju od moje.lolol