December 26, 2025Dec 26 7 minutes ago, Hubris said:5minJa mislim da ako postavis jos jednu sliku @morgana krece u napad i otima ti jedan
December 26, 2025Dec 26 Ovo je samo zagrevanje… napeto je kada ih okrenes naopacke…🤪 za nekih 42 minuta 😅Moraju se odmah okrenuti naopacke inace je kao kada otvoris rernu kad se peku princes krofne… samo se izduvaju
December 26, 2025Dec 26 Ali mi nije jasno kad ih okrenes zar para ne ostaje zarobljena u tim korpicama od papira i bude vlazan sa donje strane? Skines korpice?
December 26, 2025Dec 26 2 minutes ago, Serena said:Ali mi nije jasno kad ih okrenes zar para ne ostaje zarobljena u tim korpicama od papira i bude vlazan sa donje strane? Skines korpice?Ne zagovaraj je sada, molim te!Edit. Daj da mi ćaskamo dok je @Hubris zauzeta.Jesi videla kako su joj čista vrata od rerne? Mislim da bih morao da koristim UZ aparat da kroz zatvorena vrata snimim dešavanja u svojoj rerni. Edited December 26, 2025Dec 26 by Ras
December 26, 2025Dec 26 2 minutes ago, Serena said:Ali mi nije jasno kad ih okrenes zar para ne ostaje zarobljena u tim korpicama od papira i bude vlazan sa donje strane? Skines korpice?Ne, ne bude vlazan. Nema skidanja korpica, testo je za njih zalepljeno potpuno, sece se kroz papir kada seces kolac. Vrlo je moguce da je taj papir posebno pravljen- jednom sam probala da improvizujem sa drugim papirom, ne korpama za panetone, potpuni fail…
December 26, 2025Dec 26 11 minutes ago, Serena said:Ja mislim da ako postavis jos jednu sliku @morgana krece u napad i otima ti jedan sto samo jedan?
December 26, 2025Dec 26 9 minutes ago, Ras said:Jesi videla kako su joj čista vrata od rerne? Mislim da bih morao da koristim UZ aparat da kroz zatvorena vrata snimim dešavanja u svojoj rerni.Hahahahahahahhaaaa istooo istoooEdit: isto zapažanje i ista situacija Edited December 26, 2025Dec 26 by Boksi
December 26, 2025Dec 26 4 minutes ago, Ras said:Ne zagovaraj je sada, molim te!Moli se moderacoja da na ulazu napise: Zabranjen pristup baksuzima sa urokljivim ocima u narednih sat vremena! 2 minutes ago, morgana said:sto samo jedan? Pa znam da si dobar covek, jedan tebi jedan njoj
December 26, 2025Dec 26 18 minutes ago, Ras said:Mislim da bih morao da koristim UZ aparat da kroz zatvorena vrata snimim dešavanja u svojoj rerni.Ne verujem ti daj sliku
December 26, 2025Dec 26 Kod mene postoji ‘dan kad se čisti rerna’. Ono briskanje posle svakog korištenja je za amatere Ovako fino, muž prvo skine vrata od rerne, onda ja udri! Upala mišića zagarantovana. Ali ne znam kud ću od silna dopamina posle.
December 26, 2025Dec 26 Just now, Boksi said:Kod mene postoji ‘dan kad se čisti rerna’. Ono briskanje posle svakog korištenja je za amatere Ovako fino, muž prvo skine vrata od rerne, onda ja udri! Upala mišića zagarantovana. Ali ne znam kud ću od silna dopamina posle.Da iskoristim @Lancia no odsustvo i pitam: a kako je njemu?
December 26, 2025Dec 26 Ovo je viljuska za panetone. Njome cu ih probiti tacno iznad dna, I onda obesiti naopacke. Igle za pletenje ili metalni raznjici isto rade posao, probali. Ali smo se onda castili viljuskom, mogu oba da nabodem na istu, smanjuje logistiku besenja…Jos 5 minuta 😅Edit- zaboravih kameleon viljusku, def me hvata nervoza..😆 Edited December 26, 2025Dec 26 by Hubris
December 26, 2025Dec 26 45 minutes ago, Hubris said:Inace ni ja ne volim kupovni panetone, krenuli smo da pravimo zato sto suprug voli.Znaci ljubav je tajni sastojak uspelog panetonea 3 minutes ago, Ras said:lepo ti kažemKako sam se samo zaletela da otvorim spojler, nadajući se da ću videti rernu prljaviju od moje.