msmodesty Posted February 25, 2009 Author Share Posted February 25, 2009 sreco, shto plachesh? nije bio zeka.... Link to comment
Killiana Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 jok, samo sam gladna.zecetina, srnetina, fazani i ostala divljac su mi redovna zimska zakuska.[najvise volim divlju svinju] Link to comment
msmodesty Posted February 25, 2009 Author Share Posted February 25, 2009 jok, samo sam gladna.zecetina, srnetina, fazani i ostala divljac su mi redovna zimska zakuska.[najvise volim divlju svinju]dobro je, nisi ti kao morgana da plachesh za zekom :)da si bliza, bilo je za chetu djaka ...vreme divljaci je proshlo. do jeseni cemo se drzati politichki korektne ponude Link to comment
banatjanin Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 sad sam tek skontao kakve veze imaš sa FR i piješ Von Romane i jela si kod Hestona i voliš salitimboku i znaš šta su brizle ...khm...udata? Link to comment
msmodesty Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 sad sam tek skontao kakve veze imaš sa FR i piješ Von Romane i jela si kod Hestona i voliš salitimboku i znaš šta su brizle :blush:nego vidish da nisam ni znala shta su brizle dok mi Teja nije objasnila......khm...udata?i to za 1 banatjanina :Dsutra sledi reportaza - opet iz mesare ali i iz najbolje prodavnice sira u koju sam ikad ushla a koja mi je bash iza coshka Link to comment
gospa buba Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 i makaroni raznih ukusachekaj, stani. makaroni su ovi shareni keksici? Link to comment
msmodesty Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 (edited) chekaj, stani. makaroni su ovi shareni keksici? ahavishe su kao vanilice ali bez brashna, baza je sitno mleveni badem a fil izmedju je na bazi jako masnog krema/pavlake/skoro puteraarome su su razlichite: pomorandzin cvet, pistaci, maslinovo ulje, limun, ruza , chaj, praline, kafa, slani puter...ne mogu vishe :)pojeshcu laptop Edited February 26, 2009 by msmodesty Link to comment
gospa buba Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 ahavishe su kao vanilice ali bez brashna, baza je sitno mleveni badem a fil izmedju je na bazi jako masnog krema/pavlake/skoro puteraarome su su razlichite: pomorandzin cvet, pistaci, maslinovo ulje, limun, ruza , chaj, praline, kafa, slani puter...strashno Link to comment
MaryPoppins Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 kuhari, kojoj školi pripreme ratatuija pripadate? složenac type ili seci sve na kockice pa dinstaj? Link to comment
msmodesty Posted February 27, 2009 Author Share Posted February 27, 2009 kuhari, kojoj školi pripreme ratatuija pripadate? složenac type ili seci sve na kockice pa dinstaj?U originalu je uvek - na kockice pa dinstaj. Ja sam za rernu type ratatouille chula tek od prijatelju u Americi... a najbolji je Becar Paprikash :) Link to comment
MaryPoppins Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 ma jašta je, kao i đuveč i sataraš :D nego, oću da podvalim ukućanki patlidžan u obroku (imam 2, pa da se ne baci), pa mi pade ratatui na pamet - možda će joj zvučati manje odbojno. a pustiću i prigodni animirani film uz hranu. Link to comment
msmodesty Posted February 27, 2009 Author Share Posted February 27, 2009 ma jašta je, kao i đuveč i sataraš :D nego, oću da podvalim ukućanki patlidžan u obroku (imam 2, pa da se ne baci), pa mi pade ratatui na pamet - možda će joj zvučati manje odbojno. a pustiću i prigodni animirani film uz hranu.a chistish frizider :)volim ovaj fotorecept shto odmah pochne od kuvaricinog dekoltea pa dodje do belog luka Link to comment
Parsons Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 po ko zna koji put za zemljakinju ;) Link to comment
batticuore Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 zecetina, srnetina, fazani i ostala divljac su mi redovna zimska zakuska.[najvise volim divlju svinju] <_< Link to comment
Recommended Posts