Jump to content
IGNORED

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

msmodesty

Recommended Posts

Posted
:cry:
sreco, shto plachesh? nije bio zeka....
Posted

jok, samo sam gladna.zecetina, srnetina, fazani i ostala divljac su mi redovna zimska zakuska.[najvise volim divlju svinju]

Posted
jok, samo sam gladna.zecetina, srnetina, fazani i ostala divljac su mi redovna zimska zakuska.[najvise volim divlju svinju]
dobro je, nisi ti kao morgana da plachesh za zekom :)da si bliza, bilo je za chetu djaka ...vreme divljaci je proshlo. do jeseni cemo se drzati politichki korektne ponude
Posted
sad sam tek skontao kakve veze imaš sa FR :wub: i piješ Von Romane :wub: i jela si kod Hestona :wub: i voliš salitimboku :wub: i znaš šta su brizle :wub: ...khm...udata?
Posted
sad sam tek skontao kakve veze imaš sa FR :wub: i piješ Von Romane :wub: i jela si kod Hestona :wub: i voliš salitimboku :wub: i znaš šta su brizle :wub:
:blush:nego vidish da nisam ni znala shta su brizle dok mi Teja nije objasnila...
...khm...udata?
i to za 1 banatjanina :Dsutra sledi reportaza - opet iz mesare ali i iz najbolje prodavnice sira u koju sam ikad ushla a koja mi je bash iza coshka
Posted
i makaroni raznih ukusa
chekaj, stani. makaroni su ovi shareni keksici? :unsure:
Posted (edited)
macaron-05-2.jpg
chekaj, stani. makaroni su ovi shareni keksici? :unsure:
ahavishe su kao vanilice ali bez brashna, baza je sitno mleveni badem a fil izmedju je na bazi jako masnog krema/pavlake/skoro puteraarome su su razlichite: pomorandzin cvet, pistaci, maslinovo ulje, limun, ruza :wub: , chaj, praline, kafa, slani puter...ne mogu vishe :)pojeshcu laptop Edited by msmodesty
Posted
ahavishe su kao vanilice ali bez brashna, baza je sitno mleveni badem a fil izmedju je na bazi jako masnog krema/pavlake/skoro puteraarome su su razlichite: pomorandzin cvet, pistaci, maslinovo ulje, limun, ruza :wub: , chaj, praline, kafa, slani puter...
strashno :ph34r:
Posted

kuhari, kojoj školi pripreme ratatuija pripadate? složenac type ili seci sve na kockice pa dinstaj?

Posted
kuhari, kojoj školi pripreme ratatuija pripadate? složenac type ili seci sve na kockice pa dinstaj?
U originalu je uvek - na kockice pa dinstaj. Ja sam za rernu type ratatouille chula tek od prijatelju u Americi... a najbolji je Becar Paprikash :)
Posted

ma jašta je, kao i đuveč i sataraš :D nego, oću da podvalim ukućanki patlidžan u obroku (imam 2, pa da se ne baci), pa mi pade ratatui na pamet - možda će joj zvučati manje odbojno. a pustiću i prigodni animirani film uz hranu.

Posted
ma jašta je, kao i đuveč i sataraš :D nego, oću da podvalim ukućanki patlidžan u obroku (imam 2, pa da se ne baci), pa mi pade ratatui na pamet - možda će joj zvučati manje odbojno. a pustiću i prigodni animirani film uz hranu.
a chistish frizider :)volim ovaj fotorecept shto odmah pochne od kuvaricinog dekoltea pa dodje do belog luka
Posted
zecetina, srnetina, fazani i ostala divljac su mi redovna zimska zakuska.[najvise volim divlju svinju]
<_< :cry: