mustang Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 (edited) jedina tri (i jedina vredna za mene) parfema u mojoj kolekciji od skora i za ubuduce:jean paul gautier issey miyakeblue bvlgari i za koju godinu cu definitivno channel 5, sad jos nisam spremna ali to je to. Edited November 29, 2008 by mustang
msmodesty Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 juche naleteh na totalni retro chic - Eau de Givenchy revisited: Notes :Pamplemousse, Mandarine, Bergamote, Ch?vrefeuille, Jasmin d'Eau, Bois de Santal.
Allegra Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 jedina tri (i jedina vredna za mene) parfema u mojoj kolekciji od skora i za ubuduce:jean paul gautier issey miyakeblue bvlgari i za koju godinu cu definitivno channel 5, sad jos nisam spremna ali to je to.kakav je taj blue Bvlgari ?ja trazim nesto sportsko, lagano, sveze...ne mnogo cvetno ni vocno, ne jako, ne tesko, ne slatkasto.
mustang Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 BVL BLUEtaj je sublimaran :) imas ga a neupadljiv. veseo i neprimetno zavodnicki. a opet sa druge strane, daje dozu 'don't mess with me unless you don't have The Balls for it'nije tezak. zajebani su ti parfemi. treba stavljati tester ipak na vrat, i svrckati jedan dan sa parfemom koji bi kupila, pa tek onda, u zavisnosti kako se koza i parfem sloze, da se uzme.
nbg4ever Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Gud ćojs :thumbsup:Nego, ja razmišljam da da se sa njega uskoro vratim na stariJel se on prodaje i dalje?
pachule Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 kakav je taj blue Bvlgari ?ja trazim nesto sportsko, lagano, sveze...ne mnogo cvetno ni vocno, ne jako, ne tesko, ne slatkasto.Divan. Ja ne volim cvetno i slatkasto a njega obozavam. Mada se ne bih usudila reci da je sportski :D
Nicol Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Divan. Ja ne volim cvetno i slatkasto a njega obozavam. Mada se ne bih usudila reci da je sportski :D"sportski" me asocira na unisex, što blv nije. ja bih ga opisala kao diskretan i izdržljiv, dnevni, osvježavajuć, asocira na "čisto" i bez daljnjega ženski.
borris_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 (edited) Gud ćojs :thumbsup:Nego, ja razmišljam da da se sa njega uskoro vratim na stariJel se on prodaje i dalje? Prodaje se u francuskoj Edited November 30, 2008 by borris_
msmodesty Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 prodaje se i prodaje poshto tako brzo ispari da su potrebe velike.Da li se to meni chini, tek mislim da su italijanski parfemi mnogo *isparljiviji* od ostalih.
Tresko Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 prodaje se i prodaje poshto tako brzo ispari da su potrebe velike.Da li se to meni chini, tek mislim da su italijanski parfemi mnogo *isparljiviji* od ostalih.Ne čini ti se, tako je. Italijanski parfemi, kao i sve ostalo italijansko je brzo "isparljivo", da ne kažem prevarljivo.
morgana Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 heh, donna sergio tacchini ispari prije no sto stigne do odredista. ne znam nijedan drugi toliko efemeran parfem :Dali je zato versace bright crystal bas postojan (na stranu sto mi se ne svidja)
Irresistible Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Auuuu, pa je l' to ja imam neko blago u kuci koje koristim za skupljanje prasine!? Evo, nudim BLV i Versace Bright crystal, korisceni mozda dvaput, u zamenu za neki Givenchy npr. moj nick u ljubicastoj ili crvenoj varijanti ili recimo ovaj novi Angel or Demon ( ) ili recimo... pa vec nesto tako! :D
lostfanforever Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 jel postoji jos neko kome se ovo svidja bas
Recommended Posts