May 20May 20 N1 Info RSCIN: Sabor SPC na kom je izabran patrijarh Porfirije, sni...Tajne kamere su snimale izborni Sabor Srpske pravoslavne crkve koji je održan 18. februara 2021, otkriva Centar za istraživačko novinarstvo (CIN) iz BiH.
May 21May 21 16 hours ago, klimt said:N1 Info RSCIN: Sabor SPC na kom je izabran patrijarh Porfirije, sni...Tajne kamere su snimale izborni Sabor Srpske pravoslavne crkve koji je održan 18. februara 2021, otkriva Centar za istraživačko novinarstvo (CIN) iz BiH.vrhmorali ljudi da imaju dokaz zarad pravdanja isplate
May 21May 21 za nEvErNe tOmEpukovnik kos-a objašnjava, u biti je to za njihovo dobrohttps://x.com/gradjanin5/status/2057186335136289277?s=46&t=k2ew4WjQCJgSCF_T-uS80w
May 27May 27 Popular Post 7 hours ago, napadaj said:Sve mislim da me neko danima zajebava pričom o nekakvom pojasu u Hramu Svetog Save, ali neee, to redovi i buljuci i autobusi dolaze iz unutrašnjosti i narod se gomila ko sumanut.Volim kad mi ovako krene jutro 😟Ja vas najlepse molim da prestanete sa sprdanjem vernika.Razumem da neko ne veruje ali da se to mora svuda naglasiti i sa visine gledati na te ljude to mi nije jasno.Drago mi je sto se isto ne radi sa pripadnicima drugih religija, a mislim da bi trebalo i ovo da se prestane.Moderacijo sta kazete?
May 27May 27 Sve se isto radi i sa pripadnicima drugih religija. Da li se računa ako ih sve gledam sa visine na isti način?
May 27May 27 ja tako na gledam na navijače kad se guraju da uđu u Arenu ili na stadion, sa iste prezrive visine
May 27May 27 Samo da dodam da se moja primedba ne odnosi posebno na napadaj.Mnogi to rade sa zadovoljstvom.Mislim da i u pravilniku stoji da je ovo no no. Al ko sam ja da drzim pridike.Sprdajte sad i mene, mozda ce vam biti bolje.
May 27May 27 3 minutes ago, Serena said:Samo da dodam da se moja primedba ne odnosi posebno na napadaj.Mnogi to rade sa zadovoljstvom.Mislim da i u pravilniku stoji da je ovo no no.zaista ne vidim šta bi to bilo no no u njegovom postu
May 27May 27 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:zaista ne vidim šta bi to bilo no no u njegovom postuPost je ok, al jbg nije se prekrstio u tramvaju jutros dok je prolazio pored hrama.