May 13May 13 Počinje Sabor SPC, odlučivaće i o sudbini vladike koji je podržao studente021.rsPočinje Sabor SPC, odlučivaće i o sudbini vladike koji je...Vladike iz Srbije i dijaspore okupiće se danas na redovnom godišnjem zasedanju Sabora Srpske pravoslavne crkve (SPC) čija oglašavanja pažljivo prati crkvena ali i politička javnost.
May 13May 13 Sudbina mu je vec odlucena. Samo se ceka obavestenje patricijima i pleb... pardon: kliricima i mirjanima.
May 15May 15 N1 Info RSVerski analitičar: Crkvena hijerarhija se otela od vernik...Đenović kaže da je “crkveno tužilaštvo želelo da bude sigurno da mitropolit Justin ne dobije nikakvu pomoć sa strane”, kao i da se crkvena hijerarhija otela od
May 15May 15 Analitičar je u potpunosti u pravu, ježim se na pomisao o ćaci vladikama i ćaci patrijarhu. Gade mi se. Edited May 15May 15 by Lord Protector
May 15May 15 Kad se samo setim, koliko je dobra predavanja na PBFu, na psihologiji, drzao PRofitirije. Ne bas u nivou akademika Vladete Jerotica, ali jako blizu istome. I onda takav lik, koji slusa ploce i svira rok, postane ciazzi sa mantijom #1.
May 15May 15 Njegove besede su mi uvek zvučale robotski, kao dobro naučene pesmice. Nema vere bez unutrasnjeg žara. Hrišćanstvo jeste krotko ali nije bljutavo. Ne mogu sa da zamislim da bi se taj za nesto žrtvovao sem za prvi farisejski red i drustvo moćnih i poznatih. Edited May 15May 15 by Lord Protector
May 15May 15 1 hour ago, G. L. said:Kad se samo setim, koliko je dobra predavanja na PBFu, na psihologiji, drzao PRofitirije. Ne bas u nivou akademika Vladete Jerotica, ali jako blizu istome. I onda takav lik, koji slusa ploce i svira rok, postane ciazzi sa mantijom #1. ja sam mislio da ga je cane prevaspitao kad ono ispade obratno.
May 15May 15 2 hours ago, Lord Protector said:Njegove besede su mi uvek zvučale robotski, kao dobro naučene pesmice. Nema vere bez unutrasnjeg žara. Hrišćanstvo jeste krotko ali nije bljutavo. Ne mogu sa da zamislim da bi se taj za nesto žrtvovao sem za prvi farisejski red i drustvo moćnih i poznatih.Drugacije je to bilo, dok je bio neki tamo vikarni vladika, koji je spremao predavanja za studente i pravio emisije za RTS, predsedavao RRAom i te de, spram ovog koji nosi belu pankamilAVku i slihta se vrhuski rezima.
May 16May 16 33 minutes ago, Frank Pembleton said:Ovih sest makar imaju obraza, Justin je bio jedini na teritoriji Srbije koji smeta "simfoniji". Mogu se jebati deca, trositi enorman novac pa da ostanes vladika. Ali ako se dirne u sv. Zvalonju makar i posredno. To je no-no. Iako nisam vernik, zao mi je sto se SPC ovoliko degradira. Nize svestenstvo je vecinski na nasoj strani Edited May 16May 16 by Arthur Kirkland
May 17May 17 2 hours ago, Arthur Kirkland said:Nize svestenstvo je vecinski na nasoj straniKoliko drug većina ima tenkova? Edited May 17May 17 by Desmond Bojčinski
May 19May 19 Teolog Pantelić: Episkop niški za smenu Justina glasao i - Justinovim glasomN1 Info RSTeolog Pantelić: Episkop niški za smenu Justina glasao i...Mitropolit žički Justin razrešen je sa episkopskog trona. Teolog Blagoje Pantelić kaže da je smena mitropolita, jedne od najznačajnijih eparhija Srpske pravosla