Jump to content

Tražim film...

Featured Replies

JOk, nije ni taj, sećam se Tamne strane meseca zbog okultnih elemenata. Najbliže što sam izguglao na netu je Moontrap (1988)

• Replies 1.2k
  • Views 118.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nema zaista dobrog razloga da covek ne gleda bilo koji film na ovom svetu Pogledas neki film i onda kazes ili dobar film ili jbt koje sranje, i onda uzmes sledeci i tako celog zivota

• Sludge Factory
    Sludge Factory

@copkillah Pa sta je jebo ga ti? 

• Ma dao sam joj ja sve tri verzije koje imam ... moja omiljena je: Director's.Cut Blu-ray rip u 1920x1080p. sa TrueHD audio 5.1. Tu je nešto ispod 26GB ....   PS Moj omiljeni film k

Posted Images

Pitaj na ovom blogu, izmedju ostalog vrlo cesto postavljaju postere/isecke iz SF filmova, nadje se nesto i opskurnije.

http://scienceetfiction.tumblr.com/

Hvala  :thumbsup:

Juce malo pogledao film Staljingrad (1989). Film se zavrsava (ide dok traje odjavna spica) "poznatom" klasicnom muzikom, a ja uopste ne mogu da se setim ni autora ni naziva. Pokusah da nadjem na googlu al ne umem.

Ima li neko pojma o cemu se radi? Hvala.

To bese neka kilava perestrojka koprodukcija ako se dobro secam, ali je muzika koju si pomenuo:

Zavedena je kao Koncert za klavir i orkestar broj1, opus 23, u B molu

Uostalom  :):

00dc511a_zpsytgz2yl3.jpgCajkovski, Nemacka 1945.

Fotografiju je ipak snimio 1 ozbiljan covek.

Edited by namenski

To je! Hvala!  :)

Edited by Nesh

ako neko nabasa na titlove za My Big Fat Greek Wedding 2 nek prosledi linak. fala

• 1 month later...

Potreban mi je Filipovićev "Pored mene", iz privatno-poslovnih razloga. Ako neko zna kako doći do istoga, molim PM.

• 1 month later...

Engleski policajac, zaduzen da u civilu prati navijace, taj rad, na kraju i sam postaje?

Zavrsna scena, on u koloni navijaca, kolege iz obezbedjenja ga posmatraju...

Bravo, to je to.

I hvala  :)

Utripovao sam zbog necega da je snimljen posle 2000.

posle 2000.

Odlican obrazovni program :fantom:
  • 4 weeks later...

devedesetih je na drugom programu RTSa emitovan domaci mokumentarac o tome kako je hitler preziveo drugi svetski rat i skrasio se u argentini. zna li neko kako se to zove?

devedesetih je na drugom programu RTSa emitovan domaci mokumentarac o tome kako je hitler preziveo drugi svetski rat i skrasio se u argentini. zna li neko kako se to zove?

Ima jedan interesantan "dokumentarac" Ljubomira Radovanovica iz dvedesetih. Adolf Hitler ili istine i lazi:

http://youtu.be/4Dyg9gy8syw 

Ko nije gledao neka ne otvara

Ono, na osnovu Šperove beležnice? Gdje Vujke glumi Hitlera na Dorćolu pred kraj filma, lafo neki opskuran snimak? :D

Edited by James Marshall