April 14, 20251 yr Zgodan podnaslov - iberijska trilogija strasti bigasa lune.Isprva lagano i lakomisleno, medžutim..Tu je negde i Crkvenjakov, sa spektakularnih 800 metaka.Samo naviru:https://m.imdb.com/video/vi2262670361/?ref_=ext_shr_lnk Edited April 14, 20251 yr by makaronee Lnk
July 27, 2025Jul 27 Možda sam već i pitao, ali da probam i opet. Tražim kratkometražni film koji je bio prikazan na B92 početkom 2000-ih. Nisam siguran da li ga je B92 i producirao. U pitanju je film melanholičnog tona o životu u Njujorku, čini mi se. Sećam se i nekih plavih boja koje provejavaju kroz film.
August 13, 2025Aug 13 u kojem filmu nanni moretti drži politički govor u praznoj sali? je li možda u pitanju aprile?
August 13, 2025Aug 13 u Dragi Dnevnice iz 93-e ima scena u bioskopu gde Nani gledale neki film iz 80-ih, a da li je sala prazna i da li drzi neki govor, ne secam se
August 13, 2025Aug 13 25 minutes ago, morgana said:u kojem filmu nanni moretti drži politički govor u praznoj sali? je li možda u pitanju aprile?Perplexity kaze Ecce bombo, 1978.
August 13, 2025Aug 13 9 minutes ago, makaronee said:Perplexity kaze Ecce bombo, 1978.tenks! prijetila je opasnost da uzmem moretija da gledam redom. nije da bi mi tesko palo, doduse.
August 13, 2025Aug 13 25 minutes ago, ultra plasticni said:u Dragi Dnevnice iz 93-e ima scena u bioskopu gde Nani gledale neki film iz 80-ih, a da li je sala prazna i da li drzi neki govor, ne secam sehvala, i pomislila sam prvo na dragi dnevnice ali sam odbacila. pogledacu da provjerim, volim taj film.i u palombella rossa ima scena kada sam sjedi u gledalistu ali bazena (i smislja politicki govor). presimpa film, ujedno glupav.ovo na sta ja mislim je bas sala, mozda bioskopska koju pominjes, ali drzi govor. Edited August 13, 2025Aug 13 by morgana
September 18, 2025Sep 18 Trazim igranu seriju koja je isla 90tih na nekom nasem kanalu. Secam se da je baba pricala deci bajke iz neke knjige i da za tadasnje uslove efekti nisu bili krs.
September 18, 2025Sep 18 1 hour ago, bags said:Trazim igranu seriju koja je isla 90tih na nekom nasem kanalu. Secam se da je baba pricala deci bajke iz neke knjige i da za tadasnje uslove efekti nisu bili krs.ima na hrt neka baba što priča bajke, sedi u fotelji i krene da lista knjigueima tome kad sam gledao, a i tad je delovalo da je starija produkcija Edited September 18, 2025Sep 18 by kud u maglu Simoviću
September 18, 2025Sep 18 nožda pripovedač podseća na babu?pripovedač beše Jim Hanson il kako se već zvaše kreator mapeta.
September 18, 2025Sep 18 The Storyteller?dekica čita bajke svom keru. dosta creepy, ali meni to bilo super kad sam bio kidarica.