Caligula Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 ... film u kojem beba/dete razmislja kao odrastao covek, delom sniman iz subjektivnog kadra (kamra iz glave deteta)??
kud u maglu Simoviću Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 look who's talking sa džon travoltom
slepa živana Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 hteo si reć sa džontrom... i ima 17 nastavaka. ali ima još nešto kad beba govori. badi pas košarkaš. i bejb.
slepa živana Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 prvi deo zar bejb nije svinja? i svinja ima majku :D
Duci Simonovic Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Nije svinja no prase,pisao ga ovaj što radio pobesnelog maksa
number_9 Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 (edited) Gde moze da se nadje Branio sam Mladu Bosnu? Edited February 23, 2016 by number_9
koksy Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Gde moze da se nadje Branio sam Mladu Bosnu? direkcija ti je na pp.
Nesh Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 (edited) Juce malo pogledao film Staljingrad (1989). Film se zavrsava (ide dok traje odjavna spica) "poznatom" klasicnom muzikom, a ja uopste ne mogu da se setim ni autora ni naziva. Pokusah da nadjem na googlu al ne umem. Ima li neko pojma o cemu se radi? Hvala. Edited April 29, 2016 by Nesh
Filozof manijak Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Tražim film, gledao ga pre dvadesetak godina na RTL-u (nemačkom, dakle kontam da nije bio prikazivan u nas), koliko se sećam mix SF i horora. Priča otprilike ide ovako, misija astronauta sleće na Mesec i pronalazi ogroman vanzemaljski brod ili gradjevinu, ulazi unutra i valjda samo jedan od astronauta uspeva da se izvuče živ....samo toliko se mogu setiti, jako davno je bilo. Baš bih voleo da saznam koji je film u pitanju. Hvala unapred
Duci Simonovic Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 (edited) Event horizont sa sem nilom beše nešto tako? Edited May 5, 2016 by Duci Simonovic
Filozof manijak Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Ne, znam za Event Horizon (to mi je jedan od 10 omiljenih SF-ova). Ovaj je stariji, opskurniji film i mislim da nije prikazivan kod nas
I*m with the pilots Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 (edited) Tražim film, gledao ga pre dvadesetak godina na RTL-u (nemačkom, dakle kontam da nije bio prikazivan u nas), koliko se sećam mix SF i horora. Priča otprilike ide ovako, misija astronauta sleće na Mesec i pronalazi ogroman vanzemaljski brod ili gradjevinu, ulazi unutra i valjda samo jedan od astronauta uspeva da se izvuče živ....samo toliko se mogu setiti, jako davno je bilo. Baš bih voleo da saznam koji je film u pitanju. Hvala unapred Mogao bi biti "The dark side of the moon" iz 1990., gledala sam samo inserte na Sok koridoru. Astronauti se zaglave na drugoj strani meseca i sasvim zgodno, kao u filmu :D, nalete na drugi satl, a kada udju u njega krene haos. http://www.imdb.com/title/tt0099364/ Edited May 5, 2016 by I*m with the pilots
Recommended Posts