mustang Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 zli..ajd nam spremi sliku sad i posle bas me zanima kolika je razlika kod tebe
mustang Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 (edited) ja sam vec zakasnila...vec se telo promenilo bez preparata. ne znam bas koliko je seksi...pocinjem da gubim obline a ne mogu sa hranom da nadoknadim. blaga verzija sam holly holm mada r. kaze po gradji ista gina carano Edited October 6, 2019 by mustang
mustang Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 (edited) 20 minutes ago, ToniAdams said: idi, pa ni jednoj ni drugoj nista ne fali! pa nisam ni rekla da ne fali, osecam se boli glava i mislim da tako i izgledam -kakav ego manijak , a i seks drajv se pojacao, mucenik je na bcaa.....al da slikanje sisa ne pomaze a zao mi... trebala sam. (kuku majko, mislim da sam prevazisla sebe sa ovim postom ) Edited October 6, 2019 by mustang
darling Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 bravo na sportskom rezultatu, mustangice zli, daj slike pre i posle ovog sto si uzimao u prethodnoj najavi, da vidimo jel vredelo.
Zli Gli Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Pre i posle prve ture je vrlo diskutabilno, vidi se razlika iz prostog razloga sto sam napravio pauzu par meseci i bukvalno krenuo s ciklusom prvi dan kad sam se reaktivirao u vebanju a kazu da je najbolje to uzeti kad vec dostignes neku formu... Mislim, znao sam ja to ali mi je zelja za vezbanjem bila na nuli i bio sam blizu da batalim pa sam uzeo to da bi se sto pre vratio u formu. Inace, ta tri meseca sam uneo najvise secera u zivotu ikad, katastrofalno sam se hranio, osim tih secera jeo i pice i bureke i kojesta ali se to provuce nekako uz hemiju, mnogo bolje nego na suvo. Sad planiram da to regulisem bar jedno 60% bolje a ovi preparati su kao za nabacivanje mase, nadam se ciste misicne, plus sto taj dekadurabolin navodno opravlja zglobove a tu sam u teskom kanalu, nadam se da je istina.
Zli Gli Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 70-30 u korist zdravih namirnica u odnosu na dzank i za tri meseca cu biti macka. Mada je bas ukusan ovaj neki kikiriki puter sa kakaom, mamicu mu, a 52% secera[emoji3525]Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Jeremija Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 2 hours ago, Zli Gli said: 70-30 u korist zdravih namirnica u odnosu na dzank i za tri meseca cu biti macka. Mada je bas ukusan ovaj neki kikiriki puter sa kakaom, mamicu mu, a 52% secera Uzeo i ja isti, jedva sam uspeo da pojedem jednu kašičicu. Presladak je blaga reč.
mustang Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 (edited) 10 hours ago, darling said: bravo na sportskom rezultatu, mustangice zli, daj slike pre i posle ovog sto si uzimao u prethodnoj najavi, da vidimo jel vredelo. fala, fala. ovo je adikcija! koliko ti sklekova mozes? i zgibova? ja ni jedan zgib za sada Edited October 7, 2019 by mustang
Recommended Posts