Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted (edited)

Moja ujna drzi neku hrono dijetu i skinula je 27kg za par meseci, bez ikakvog vezbanja. U pocetku 9 pa 7 pa 6 mesecno, taj neki fazon, a sad sve sporije ali i dalje ide na dole. Nemam pojma koliko je zdravo ali sljaka.

Inace se sve slazem sa zakintosom, covek vrlo lepo objasnio.

Edited by Zli Gli
  • 2 weeks later...
Posted

Sestica i sedmica mi deluju do jaja a nista ne mora da se unisti, za razliku od ovih nekih cepanja imenika i slicnih zajebancija. Naravno, nisam nikad radio nista od ovoga i imam slab hvat.

Posted (edited)

Realno, ovo pod 1, 11, 12, 13, 16, 17 i 19.

Edited by FERNOUX H
Posted

Ja nisam izbacio potpuno UH, samo sam smanjio unos - konkretno, izbacio sam komplet alkohol, slatko, hleb, peciva... Gazirana pića svakako ne pijem tako da sam neke svoje loše navike iz ishrane izbacio. Povećao sam povrće i počeo da jedem neko koje do sada nisam ne znam ni sam zašto (vrv vučem neku odbojnost još iz obdaništa...).

lol, svaka cast. ja tacno ne znam sta bih jeo i pio kada bih ovo sve izbacio. tj. pao bih u tesku depresiju kada bih to izbacio. al zato se moje vezbanje manje-vise svede na tesko odrzavanje postojece kilaze, umesto da ide na dole.  svakako se divim vama koji mozete da zivite bez boldovanog.

Posted

Sve je stvar navike. Odredio sam cilj i guram. Posle cu malo liberalnije.

Slucajno poslato sa Tapatoka

Posted

zapravo ja vezbam zato da bih mogao da zderem bez grize savesti. to je dosta smehotresno, prvo ispustim dusu u teretani, a onda uzmem gurmansku i litar koka kole

Posted

zapravo ja vezbam zato da bih mogao da zderem bez grize savesti. to je dosta smehotresno, prvo ispustim dusu u teretani, a onda uzmem gurmansku i litar koka kole

Takodje. Tako se to radi.

Posted

Pa nije ni to lose, svakako bolje nego zaobilaziti teretanu i pravo po pljedzu.

Posted (edited)

Pa nije ni to lose, svakako bolje nego zaobilaziti teretanu i pravo po pljedzu.

pa to je taj neki balans i neki kompromis koji covek mora da postigne. al opet mi dodje zao kada na kraju meseca, posle 15 odlazaka u teretanu, placenih 3200 dinara mesecne clanarine, i potrosenih 15+  sati na tezak rad u teretani + cimanja sa odlascima, dolascima, ja i dalje imam isto kila kao i pre. kada bih mogao kao vookela da se lisim svega, bio bih 1 maneken.

al mi draza gurmanska, jbg

Edited by Nikodije
Posted

Pij vodu jedan mesec umesto kole pa onda dođi.

Posted

Tu si 100% u pravu, al' treba izdržati.

Posted

tesko. kada god udjem u samouslugu, ruka sama poseze za crveno belom flasom u frizideru. uslovni refleks

Posted

tesko. kada god udjem u samouslugu, ruka sama poseze za crveno belom flasom u frizideru. uslovni refleks

pa osvesti ga