Alphons Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 video sam da se u Zlatiborac radnjama prodaju neke rakije, jel probao neko ?jedna marka je "BIG", i deluje onako, ko i svaka kupovna, ali ova druga ne deluje loše, al ne mogu da se setim imena....
henrik larsson Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Juče dojajan cert i provod u Skoplju, pojačan Tikveš žoltom, koja je veoma dobro piće za 300 i nešto denara za flajku. Zna li neko da li se ta tvar može naći po hiper/supermarketima?
renne Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 video sam da se u Zlatiborac radnjama prodaju neke rakije, jel probao neko ?jedna marka je "BIG", i deluje onako, ko i svaka kupovna, ali ova druga ne deluje loše, al ne mogu da se setim imena....Ja baš danas kupio tu Big (i ajvar pride) skroz je dobra, preporuka
placenik Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Domaca prepecenica, 50-55%, da je lezala bar 5 godina.Inace vilijamovka iz Takova nije losa, ne izaziva glavobolje :)
Čutura Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Za*ebah se, kupih nektarovu viljamovku, i to exclusive pakovanje, umesto 790, 910 dindzi za 7dcl , ko da su prali flasu ferijem pa nisu isprali lepo pre punjenja, uzas, hemija!
Аврам Гојић Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Juče dojajan cert i provod u Skoplju, pojačan Tikveš žoltom, koja je veoma dobro piće za 300 i nešto denara za flajku. Zna li neko da li se ta tvar može naći po hiper/supermarketima?Neki su ovde tvrdili da je bilo u Familiji (Beogradjanka). Pre 5 dana kada sam bio nisam je nasao, ali moguce je da ce uskoro dobiti novi kontineNt zolte, ako su je vec jednom imali?
maheem Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 ovo je sinoc prelilo chashusto bi tvoj imenjak rekao: alo svinjo, gde ces biti veceras da znam da ne budem tamo?
Frank Pembleton Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Vitlao prosle nedelje na potezu Prolom Banja-Djavolja Varos-Radan Planina-Lebane-Sijarinjska Banja i sto ljudi prave rakiju od divlje kruske lele majko to izuva koliko je dobra seljaci prodaju za 5 evrica litar...uzeo samo litar jer je seljak hteo da mi pokloni jedva sam se scupao morao sam baki da tutnem pare kad ovaj ne vidi...
kapetanm Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Moj najbolji doživljaj je bio Rakija fest pre dve godine. Koji merak - koliko štandova, toliko degustacija. Čak sam i kola vratio od SCentra do zvezdare, i sutra me glava nije bolela.Od noviteta, na Zlatiboru mi je nuđena od lubenice
ajgor Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Prior - BrinjevecBrinje, ki ga uporabljamo za izdelavo brinjevca raste na sočnih legah kamnitih pobočij v Sloveniji in Dalmaciji. Zrele, modro vijolične jagode, ki od cveta do plodu dve leti srkajo sonce, so bogato aromatične. Brinjevec je tradicionalna slovenska pijača z edinstveno aromo in neponovljivim polnim okusom. groznoS druge strane, borovničan je nepatvoreni nektar.
Deco Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Neki su ovde tvrdili da je bilo u Familiji (Beogradjanka). Pre 5 dana kada sam bio nisam je nasao, ali moguce je da ce uskoro dobiti novi kontineNt zolte, ako su je vec jednom imali?Sa malim zakasnjenjem, pre par dana sam je pio kod drugara i rece mi da je kupio u familiji kod beogradjanke, ako se dobro secam rece da kosta negde oko 450 RSD....
C žeton Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 450 dinara u Beograđanci i 512 u Familiji u Zemunu. Nažalost ja kupio sinoć u Zemunu <_< . Al ajde, nadam se da je ok, ostavio sam je za vikend.
C žeton Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 (edited) Čuj za vikend!?!Nadam se da nije neka hemija. Deluje blago, lako se pije, oće da zavara. Svako veče po par čašica... u digestivne svrhe ;). Edited March 5, 2010 by C žeton
C žeton Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 (edited) Domaća šljiva, u lokalu poznata kao "Inspiracija" ! Deluje više na vinjak nego na klasičnu šljivu. Edited March 5, 2010 by C žeton
Recommended Posts