March 26Mar 26 12 hours ago, bags said:Od leta je moguce sa Beckog aerodroma imati 2l u rucnom prtljagu umesto do sadasnjih 100 ml. Stigao novi skener.Na nekim londonskim isto. Ali samo u prozirnim flasama, npr. one metalne moraju biti prazne.
March 27Mar 27 Mislim da situacija neće mnogo da se promeni dok svi ne instaliraju novu opremu, jer ne vredi poneti sa početne tačke litar neke tečnosti ako na povratnom letu ne može da se vrati ili ako prosto ulije lažnu sigurnost da svuda može više od 100ml, a onda skup parfem, ili nešto slično završi u smeću.
March 27Mar 27 10 hours ago, jms_uk said:Na nekim londonskim isto. Ali samo u prozirnim flasama, npr. one metalne moraju biti prazne.minhen takodje
March 27Mar 27 3 hours ago, FOX river said:jer ne vredi poneti sa početne tačke litar neke tečnosti ako na povratnom letu ne može da se vratiKako to misliš? Poneseš litar rakije, popiješ je i vratiš se bez rakije.
April 10Apr 10 12 hours ago, Frank Pembleton said:Kreće EES...Ajde ko bude prvi "isprobao" neka javi utiske...Krenuo je vec ranije. Ali je totalna implementacija odlozena za 2027. tako da ce biti jos pecatiranja pasosa...
April 10Apr 10 Moja ćera prošla Ajndhoven pre dve nedelje full proceduru bez duzeg zadrzavanja i u odlasku i povratku. Problem će biti automobilom a izgleda da su malkice najebali i vlasnici EU pasosa kad se zaglave u koione nas iz trećeg sveta
April 15Apr 15 On 14. 4. 2026. at 7:25, x500 said:LH je produzila, i prosirila, strajk na sredu i cetvrtak.PON/UTO kabinsko osoblje, danas i sutra piloti...Danas otkazali preko 800 letova Nadam se da ce raspored da se dovede malo u red do subote - letim za BEG preko Minhena
April 16Apr 16 Otkazalo mi drugi segment (Minhen-Beograd) Ali ne (direktno) zbog strajkova, vec ucmekase LH Cityline, effective immediately LH has pulled the plug on LH Cityline, effective immediately (sorry, German only):https://www.handelsblatt.com/unternehmen/dienstleister/luftfahrt-lufthansa-stellt-cityline-ein-mitarbeiter-freigestellt/100217517.htmlAll employees are “freigestellt” meaning fired. (with a potential but unlikely option to bring them back).all CRJ900 are grounded as well ( Edited April 16Apr 16 by jms_uk