July 13, 2025Jul 13 Ko ce da te vozi sa vaucerom kad su tamo samo divljaci? Lepo izadjes iz zgrade aerodroma i pozoves taksi preko Yandex ili Pink aplikacije.
July 13, 2025Jul 13 10 hours ago, vracharac said:Pa sad ovako. Mene bi to kostalo 3500 +;voznja do aerodroma. 6 dana parkinga me je kostalo sad u junu 2900 i vrlo profesionalno su nas vozili od parkinga do aerodroma i nazad. Jevtinije i sigurnije (znam gde su mi kola)ili ovo ili A1 do slavije za 400 kinti
July 13, 2025Jul 13 Jel leteo neko iz Kraljeva? Kakva je situacija sa parkingom tamo? Vidim da ima nesto ne previse parking mesta, da li moze da se desi da se ode tamo i nema parkinga?
July 14, 2025Jul 14 On 13. 7. 2025. at 2:14, Shan Jan said:Ko ce da te vozi sa vaucerom kad su tamo samo divljaci?Lepo izadjes iz zgrade aerodroma i pozoves taksi preko Yandex ili Pink aplikacije.Nisu, ima tona regularnih, divljaci im malo blokiraju onaj ispust gde se kupe putnici, pa onda malo hodas po cesti da nahvatas regularca, i pitas jel vozi po vauceru.Ali su pizde i regularci, zadnji put su nas odrali od cene i kenjali da nece sestru da ispuste na Autokomandi tako da sam se zarekla da cu maksimizovati upotrebu svog auta. Ranije mi je bilo lakse taksijem a cene prihvatljivije, sad je BG taksi kao da koristis usluge profesora dr primarijusa. Zajebi.
July 14, 2025Jul 14 21 hours ago, Delija67 said:bus 600 za badava, za 10 minuta sam kod kuceMoja sestra je nekim busom se vratila sa aerodroma jer je popizdela na taksiste. Ali ja kad sam sa detetom imam to ogranicenje da on ne sme na direktno sunce, ne sme ako nije tip top klimatizovano i tako to. Pa to placam taksiju. Inace ne bi me ni videli, jer su u zadnjih 3/4 voznje bili neprijatni i bezobrazni (bez ikakvog spec rzloga, nego generalno agresivno ponasanje). Onaj 1/4 doduse mi je made my day, jedva sam ga pustila da ode
July 14, 2025Jul 14 Pa da, nisu divljaci, samo hoce da te zajebu. Nije sija nego vrat. Ne kapiram zasto ljudi ne koriste aplikacije ko gospoda. Nikad mi se nije desilo da me zajebava neko koga sam preko app pozvao.
July 14, 2025Jul 14 E kiosk za vaucere je genijalan. Stranac ispred mene ukucao ulicu Prvomajska, aparat nudi jednu u Zemunu i jednu na Zvezdari.
July 14, 2025Jul 14 1 hour ago, Shan Jan said:Pa da, nisu divljaci, samo hoce da te zajebu. Nije sija nego vrat. Ne kapiram zasto ljudi ne koriste aplikacije ko gospoda. Nikad mi se nije desilo da me zajebava neko koga sam preko app pozvao.Kakve su cene preko appa?
July 14, 2025Jul 14 3 minutes ago, Mel said:Kakve su cene preko appa?Kao bilo gde da uzimas u gradu. Meni do NBGa izadje oko 2000.
July 14, 2025Jul 14 19 minutes ago, Paul Gompitz said:E kiosk za vaucere je genijalan. Stranac ispred mene ukucao ulicu Prvomajska, aparat nudi jednu u Zemunu i jednu na Zvezdari.Ne kontam sta je problem do aparata, osim sto je zabooravio prvomajsku na novom beogradu
July 14, 2025Jul 14 Problem je sto stranac, i pored toga sto na Gugl mapi na mobilnom ima oznacenu lokaciju na koju ide, ne zna jel to Zemun ili Zvezdara.
July 14, 2025Jul 14 23 minutes ago, Paul Gompitz said:Problem je sto stranac, i pored toga sto na Gugl mapi na mobilnom ima oznacenu lokaciju na koju ide, ne zna jel to Zemun ili Zvezdara.Bio je ziv covek, kao sto i drugde na aerodromima ima informacioni pult gde neko moze da ti pomogne oko takvih stvari. I sad ima ziv covek kod tog aparata, ako nisu i njega sklonili jer ...
July 14, 2025Jul 14 Kolike su šanse da stranac ode u prvomajsku uopšte, vilo da je Zemun, Zvezdara ili NBG u pitanju (a da već nema tačnu adresu gde i zašto tu ide, jer Airbnb - ili je našeg porekla)?
July 14, 2025Jul 14 Pa mora da gleda punu adresu i poštanski broj, valjda je kao turista spreman na to kad samostalno putuje. I u drugim gradovima postoje ulice istog naziva u različitim delovima, pola Budimpešte je utca (ulica), a druga polovina ut (put, road), ako tu omaneš završio si u mađarskoj Kaluđerici.