June 25, 2025Jun 25 4 hours ago, Meduzalem said:I na ulasku i na izlasku.Izgleda da im je tosa ulaskom novina…
June 25, 2025Jun 25 Na ulasku sedi jedana policajka i udara pečate stranim državljanima. Učinilo mi se da propuštaju EU - državljane. Prvi put sam ovo video pre nekoliko dana., ide vrlo brzo i dobra je novina u ovom okeanu govana... Edited June 25, 2025Jun 25 by Meduzalem
June 25, 2025Jun 25 12 hours ago, Meduzalem said:Na ulasku sedi jedana policajka i udara pečate stranim državljanima. To je OK, ali ne i u srpske pasose?
June 25, 2025Jun 25 Putovao sam više puta u poslednjih mesec dana i ko će sve popamtiti ali, ono što je sigurno, jeste da poslednji put (pre 6 i 5 dana, povratna karta) niko nije ništa pečatirao od naših.
June 26, 2025Jun 26 2 hours ago, banecare1 said:meduzalem nam ga uvali, tek sada nikom nista jasno nije Skroz!Verovatno ni njemu…
July 7, 2025Jul 7 On 23. 6. 2025. at 0:32, Tsai said:atinski aerodrom je poprilicno raspao i haoticanTo me podseti, uskoro mi neka rodbina ima let do tamo i nazad s Aegean Airlines, koji imaju neku politiku da je na najjeftinijoj Light tarifi od ručnog prtljaga besplatan ILI kofer od 8kg ILI personal item... Ima li neko iskustva s ovom varijantom, da planiraju da sakrivaju damsku torbicu i pederušu u carry-on kofere, ili je to samo tako napisano?Cabin Baggage Allowance1 piece (in total)Included1 personal item placed under the seatOR1 carry-on bag up to 8kg
July 7, 2025Jul 7 Personal item je valjda zamisljeno da budu pederuse, damske torbice i sl. Medjutim pretvorilo se u one ogromne zenske torbe gde mozes kamion da smestis ili 3 kesetine kojima vitlas okolo. Ja bih rekao da ako je nesto malo nece ti praviti problem a kao sto si i rekao, ako prave problem, mozes da ga uturis u carry on.
July 8, 2025Jul 8 On 7. 7. 2025. at 13:47, papapavle said:To me podseti, uskoro mi neka rodbina ima let do tamo i nazad s Aegean Airlines, koji imaju neku politiku da je na najjeftinijoj Light tarifi od ručnog prtljaga besplatan ILI kofer od 8kg ILI personal item... Ima li neko iskustva s ovom varijantom, da planiraju da sakrivaju damsku torbicu i pederušu u carry-on kofere, ili je to samo tako napisano?Cabin Baggage Allowance1 piece (in total)Included1 personal item placed under the seatOR1 carry-on bag up to 8kgtako nije bilo proslog leta. imali smo nas troje:jedan ruksak velicine standardnog cabine luggage, 2 velika ruksaka, zena tasnu, ja torbicu sa dokumentimaisto atina i aegean airlines. mozda su sad poostroli.
July 8, 2025Jul 8 On 7. 7. 2025. at 14:12, Shan Jan said:Personal item je valjda zamisljeno da budu pederuse, damske torbice i sl. Medjutim pretvorilo se u one ogromne zenske torbe gde mozes kamion da smestis ili 3 kesetine kojima vitlas okolo.Ja bih rekao da ako je nesto malo nece ti praviti problem a kao sto si i rekao, ako prave problem, mozes da ga uturis u carry on.to me ubija na letovima. imaju cabine luggage maksimalnih dimenzija i onda laptop "tasnu" kao sto ja imam, ali mi sluzi kao carry-on tomtoc 40L Reiserucksack, TSA Freundlich Groß Handgepäck Rucksack Travel Backpack für 15,6-17 Zoll Laptop, Flug Genehmigt Bordgepäck Wasserabweisend Kabinenrucksack für Reise Weekender Trip, PFAS-frei: Amazon.de: Computer & Zubehöri onda ako imas kategoriju 5, a avion pun, nadrljas. letio sam minhen - sangaj sa tim ruksakom ispod sedista ispred mene
July 11, 2025Jul 11 https://x.com/Pedjijatar/status/1943642416902238719 https://beg.aero/lat/practical-informations/taxi-service Edited July 11, 2025Jul 11 by vememah
July 12, 2025Jul 12 3 hours ago, vememah said:https://x.com/Pedjijatar/status/1943814711507923051Cene su nenormalne, zajebavaju u voznji, da nisam bila sa detetom uzela bih bus pa koliko da traje.Ne znam kolike su tek cene kod divljaka ako su kod "regularnih" ovoliko skocile.
July 12, 2025Jul 12 Pa sad ovako. Mene bi to kostalo 3500 +;voznja do aerodroma. 6 dana parkinga me je kostalo sad u junu 2900 i vrlo profesionalno su nas vozili od parkinga do aerodroma i nazad. Jevtinije i sigurnije (znam gde su mi kola)