November 9, 2025Nov 9 7 hours ago, zorglub said:Made in TR, a i uskoro će novi model.Fin auto, meni je doduše samo porazno kako su svi prihvatili da je 20k€ nešto super povoljno. Ok, u odnosu na ostatak tržišta i jeste, ali u odnosu na pre-kovid cene? Sećate se kako su obećavali vraćanje cena po stabilizaciji tržišta sirovina? Ni ja. Auto industrija nas jaše i mamuza, a mi zadovoljno mučemo.Pa dobro… nije bas da ne osecaju posledice svojih katastrofalnih poteza ;)Svi brendovi su u slobodnom padu.
November 9, 2025Nov 9 8 hours ago, zorglub said:Made in TR, a i uskoro će novi model.Na dva mesta sam čuo kuknjavu za taj 1.5, ali u ostalih 16 firmi, uključujući moju - ne. Fin auto, meni je doduše samo porazno kako su svi prihvatili da je 20k€ nešto super povoljno. Ok, u odnosu na ostatak tržišta i jeste, ali u odnosu na pre-kovid cene? Sećate se kako su obećavali vraćanje cena po stabilizaciji tržišta sirovina? Ni ja. Auto industrija nas jaše i mamuza, a mi zadovoljno mučemo.OVa korola je jos i najmanje poskupela pa verovatno zato. Ja sam je 2018 platio 17000
November 9, 2025Nov 9 20 hours ago, radisa said:Za ove sto se boje konjaze, terao sam Daciu na Alpe, nista joj nije falilo... 90ks, benzin, atmosferac, manuelni menjac, troje ljudi unutra i napakovan na max...Tako da za par puta godisnje, svaki auto ce da izvuce... Jeste, uzbrdo neces nikog preteci, ali, koga briga...teraju ljudi i fiću staru 40 godina na alpi i ič joj ne smeta što ima 25ks
November 29, 2025Nov 29 Ova nova Toyota sto ste je pominjali za 19000 evra ili malo bolja oprema za 20.000 evra je trocilindras atmosferachttps://www.polovniautomobili.com/user-files/classifieds/2718/27184304/Informativna_ponuda__-_COROLLA_SD_MY24_1.5_VVT-iW_4D_MT6_LUNA.pdf
November 29, 2025Nov 29 32 minutes ago, Milosh76 said:Ova nova Toyota sto ste je pominjali za 19000 evra ili malo bolja oprema za 20.000 evra je trocilindras atmosferachttps://www.polovniautomobili.com/user-files/classifieds/2718/27184304/Informativna_ponuda__-_COROLLA_SD_MY24_1.5_VVT-iW_4D_MT6_LUNA.pdfVidi majke ti Leona, 2000 kubika 184 konja, karavan izgleda ko casa, OK presao 93 hiljade, ali to bez problema ide preko 250 hiljada. 13.850 evra, jede i jebe tu motokultivator novu Tojotu za dorucak.
November 29, 2025Nov 29 1 hour ago, Lancia said:13.850 evra, jede i jebe tu motokultivator novu Tojotu za dorucak.Godište je problem, za malo više od godinu dana puni 10 godina
November 29, 2025Nov 29 14 minutes ago, Time Crisis said:Godište je problem, za malo više od godinu dana puni 10 godinaJos i bolje, manje elektronike. Ako je motor OK, to je bukvalno tenk sa minimum problema.
November 29, 2025Nov 29 Moguće, meni je to previše para za to godište, kasnije kad se bude prodavao sa 14-15 godina (da uzmemo da će se voziti 5-6 godina) neće vredeti verovatno ni trećinu te cene. A i elektronika nije uvek minus, ima tu i korisnih stvari
November 29, 2025Nov 29 5 minutes ago, Time Crisis said:Moguće, meni je to previše para za to godište, kasnije kad se bude prodavao sa 14-15 godina (da uzmemo da će se voziti 5-6 godina) neće vredeti verovatno ni trećinu te cene. A i elektronika nije uvek minus, ima tu i korisnih stvariPa vidim da se kod vas trazi za starog bas starog dizel Seat Leona 7000 evra. Kod ovog modela cena je vise nego OK, kod mene na ostrvu verovatno i otisao za dan dva. Em je motor vrhunski, em je malo presao.A sto se tice elektronike, novi modeli Seata, osim veceg ekrana koji jeste prednost za one koji to vole, ne nudi nista vise osim losije ergonomije, svi jednostavni i potrebni prekidaci se sele na info ekran, plus dugmici na volanu su od crne sjajne plastike, neosetljive na dodir.Nisam od zaludjenika koji nude svima auto koji sami voze, nego mi prosto zao da neko istrese 20000 evra za nov auto sa tri cilindra, makar se zvala i Tojota.edit:Uostalom, nek proba auto obavezno pre kupovine, videce i sam kolika je razlika. Edited November 29, 2025Nov 29 by Lancia
December 6, 2025Dec 6 On 2. 10. 2025. at 19:18, Zaboravan said:Hvala brt, rešeno. Još da se usaglasi boja, luna oprema, beskamatno 50% ide preko rf banke.Nakon 1500km, mislim da za 20k baš dobar izbor.Motor nije baš za stazu Fali još koje mesto za ostavljanje čaša flaša i sl. smeća, mada za nas zaboravne nije ni loše.Materijal unutra sasvim dobar, pregledan, ima sve što mi treba, malo nervira što svaki put treba isključiti upozorenje za brzinu preko.Dodatno dobra stvar nema start-stop.Zaboravan-zadovoljan.
December 6, 2025Dec 6 To bese Corolla ?To i Skoda Skala su glavni konkurentni za najracionalniju kupovinu novog.
December 6, 2025Dec 6 1 hour ago, brusli said:To bese Corolla ?To i Skoda Skala su glavni konkurentni za najracionalniju kupovinu novog.Imamo službene škode, od fabie do superb-e.Novo stvarno ne mogu da preporučim, pre par god bih rekao uzmi i ne razmišljaj....
December 6, 2025Dec 6 šta hvali oktaviji? msm ako izuzmemo vajb koji brend nosi, dobro auto, isto kao i superb
December 6, 2025Dec 6 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:šta hvali oktaviji?msm ako izuzmemo vajb koji brend nosi, dobro auto, isto kao i superbDosta na van. servisu, pale lampice i kada ne treba ili servis ne zna zašto. Treba u gepeku nositi ulje, možda zatreba a možda i ne.Ja ne bih, za taj novac.