Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polovnjaci

Featured Replies

ja sam samo korisnik u vidu vozača i sa te strane zaista nemam nikakvih zamerki

trivijalnostima poput upaljenih lampica, servisa, i ulja u prtljažniku se bave drugi

što se vožnje tiče tiče, vrhunsko auto iz non premium brenda

• Replies 8.7k
  • Views 644.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

2 hours ago, Zaboravan said:

Dosta na van. servisu, pale lampice i kada ne treba ili servis ne zna zašto. Treba u gepeku nositi ulje, možda zatreba a možda i ne.

Ja ne bih, za taj novac.

Mene zanima tsi vs tdi. 1.5 tsi posebno…

14 minutes ago, Guuundogan said:

Uh to ne znam,

Oktavije superb su tdi, fabije, skale onaj slabiji tsi.

18 minutes ago, Guuundogan said:

vozim gospodjin sluzbeni 1.5tsi na dnevno nivou. sasvim je ok u oktaviji. vec sam kukao na falinke-farovi cesto magle na generaciji 2020-21, i kostaju skoro 1k evra, a servisi gledaju kako da te odjebu za to u garantnom roku. lampice umeju da se pale bez razloga, ali to je uglavnom software i resi se sa OTA update, ili odlaskom u servis. vec na toj generaciji su previse stvari stavili na touch screen. infotainment je nepouzdan, hoce da se ugasi ceo displej i da se nasumicno ukljuci ili ne ukljuci.

u bivsoj firmi sam imao 2.0tdi, jako lepo ide i malo trosi, ali ima sve gore navedene probleme

3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ja sam samo korisnik u vidu vozača i sa te strane zaista nemam nikakvih zamerki

trivijalnostima poput upaljenih lampica, servisa, i ulja u prtljažniku se bave drugi

što se vožnje tiče tiče, vrhunsko auto iz non premium brenda

Ako te kao vozača ne zanima što ti se u nekoj vukojebini ili na autoputu upali ček engine ili bilo šta drugo onda ne znam šta da ti kažem.

Meni kao selji vozaču znači da stignem od A do B u očekivano vreme, pa me te trivijalnosti zanimaju.

I govorim za nove do tri god stare škode.

Ostalo da, mada ne znam koliko s ovim cenama ima smisla to (ne)premium ocenjivanje i šta je to premium...

Pomenuo sam Skalu ne Oktaviju. Oktavija je skuplja, a Skala je oko 20.000.

Poznanik kupio skoro, bas solidan auto, nije imao problema.

Svidja mi se i sto je hatchback, pa ima veliki otvor za prtljaznik, to mi je uvek bila mana sedana.

Edited by brusli

@brusli ja sam Skalu vozio nekih 4-5 dana, rent a car, maltene nov auto, neki benzinac. Zavisi od potreban, da li imaš porodice ili ne. Za taj segment, gepek je OK, ima prostora, kao I na zadnjoj klupi..

Kabina i materijal koji je koriscen, funkcionalnost, je za izbegavanje,.. kao i ne bas previse prostora za vozaca.Nis-Ks, cca 90km autoput, sasvim dovoljno da se oseti koliko je ne konforan.

Klasican auto "za firme" .

Napisao sam na prethodnih stranicama, malo u sali da za 20K u Srbiji moze( mogao je) da se kupi C4. U odnosu na Skalu , klasa ili cak dve iznad, mnofo vise prostora, mnogo bolja "zavrsna obrada", polozaj vozaca.. itd.

O ponasanju na putu, "izolacija" ( na 170 imas osecaj da voziš 90-100max), da i ne pisem. Za grad je sasvim OK.

Ukratko, moje laicko misljenje😁

P.S: jedino je ovaj novi znak ruzan za sve pare.

4 hours ago, brusli said:

Pomenuo sam Skalu ne Oktaviju. Oktavija je skuplja, a Skala je oko 20.000.

Poznanik kupio skoro, bas solidan auto, nije imao problema.

Svidja mi se i sto je hatchback, pa ima veliki otvor za prtljaznik, to mi je uvek bila mana sedana.

Da, skala se pokazala dobro i kod nas, tsi motor, logično lošija izolacija i čini mi se se škode pate od toga, kao da ne znaju da naprave vrata i kedere da to dobro dihtuje.

Jesam mator pa valjda zato očekujem da za ozbiljan novac dobiješ auto koji makar u garanciji neće imati kvarove ili lažna upozorenja na kvarove.

Jbg nije mikser...

I cena miksera je pala a automobila otišla u pm...

Imam dilemu, mada sam blizi XCeedu...

www.polovniautomobili.com
No image preview

Polovni Mazda CX-30 2021. god. Polovni Automobili Srbija...

Mazda CX-30 , 2021. godište, Džip/SUV, Benzin 1998 cm3, vozilo prešlo 88000 km, Karaburma. Putnička vozila - Polovni Automobili

Ili

No image preview

Kia XCeed 1.5 T-GDi | Polovni Automobili

Kia XCeed 1.5 T-GDi, 2023. godište, Džip/SUV, Benzin 1482 cm3, vozilo prešlo 69115 km, Novi Sad. Putnička vozila - Polovni Automobili

ili

No image preview

Kia XCeed 1.0 T-GDI Business | Polovni Automobili

Kia XCeed 1.0 T-GDI Business, 2021. godište, Džip/SUV, Benzin 998 cm3, vozilo prešlo 61297 km, Beograd. Putnička vozila - Polovni Automobili

Svaki ima svojih mana i prednosti.

Oba su "podignuti" hach... Mazda 3 odnosno KIA Ceed koji inace sad vozim. Iste dimenzije, slicna cena i kilometraza... Mazda je od fizickog lica, KIA od pravnog...

Mazdu jebe jedino boja.

Ako mozes da predjes preko toga to je to.

Ove dve Kie joj nisu ni blizu.

Edited by Downforce

mazda ih sije po svemu, osim mozda po potrosnji.

jel se ja tripujem ili su ovi limovi po kolima tesko istanjeno sranje. bukvalno mi zir sa drveta napravi udubljenje na krovu. pa jebo te

2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

jel se ja tripujem ili su ovi limovi po kolima tesko istanjeno sranje. bukvalno mi zir sa drveta napravi udubljenje na krovu. pa jebo te

i meni se cini da je tako. plus, rekao bih da je i antikorizivna zastita pre 20+ godina bila bolja.

5 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

Ja ne znam jel se samo ja tripujem ali ovi Audiji u zadnjih 5-6 godina mi izgledaju kao da imaju plasticnu foliju umesto karoserije.

17 hours ago, Milosh76 said:

Imam dilemu, mada sam blizi XCeedu...

Svaki ima svojih mana i prednosti.

Oba su "podignuti" hach... Mazda 3 odnosno KIA Ceed koji inace sad vozim. Iste dimenzije, slicna cena i kilometraza... Mazda je od fizickog lica, KIA od pravnog...

Mislim da je ova Mazda produzeni B segment a KIA C segment, barem tako imam nesto u glavi da je KIA sira. Pogledaj uzivo koliko ima mesta pozadi.