November 8, 2025Nov 8 2 minutes ago, radisa said:Dodaj jos 30k, i imamo deal... Sta mu je to, osuri dva tri klijenta i jos mu ostane stisla se jagodinska stipsa.
November 8, 2025Nov 8 Sad će da krenu legalizacije, Moća kupuje i Toyotu i Radišu u paketu za tri meseca.
November 8, 2025Nov 8 2 hours ago, ZokiAsov said:125tankosavaklima + dvoje sa prtljagom i eto drame na begaljičkom brduenizbrdo će da kida, fakat Edited November 8, 2025Nov 8 by kud u maglu Simoviću
November 8, 2025Nov 8 10 minutes ago, napadaj said:Sad će da krenu legalizacije, Moća kupuje i Toyotu i Radišu u paketu za tri meseca.
November 8, 2025Nov 8 2 minutes ago, Moća said:Ja uz Begaljicko brdo familijarno bez problema.Dobro, jos ste mladi
November 8, 2025Nov 8 Preteruje se s tim. Osim ako ne živiš u baš planinskom kraju, konjaža i nije neki previše bitan faktor.Popeo sam se na Kopaonik i Staru planinu i prošao preko tog Begaljičkog brda nebrojena puta svojim Sitroenom sa 90ks, ništa mi nije falilo. Jeste da malo smara penjanje na planinu drugom-trećom, ali to ti se desi jednom u 2-3 godine ako ne ideš češće po planinama. Na Begaljičkom brdu se gotovo ni ne primeti, taj uspon ionako traje kraće od dva minuta. Spustiš u četvrtu i eto te na vrhu jako brzo.
November 8, 2025Nov 8 8 minutes ago, Shan Jan said:@kud u maglu Simoviću znao sam da postoji kvaka.Izgleda ti se ne kupuje pa trazis razloge protiv
November 8, 2025Nov 8 Konjaza nije toliko bitna, vec obrtni momenat i na kojim obrtajima postize max snagu i obrtni moment.Koliko vidim kod korole je 1,5 benzin:125 KS na 6600 obrtaja153 NM na 4800 obrtajaPoredeci sa starim Hondinim VTEC 1,6 motorima:110 KS / 5600152 NM / 4300Honda izgleda bolje, doduse ne preterano Iz mog iskustva nijednom atmo benzinskom motoru ne prija voznja uzbrdo, dok na ravnom kidaju ako imaju dobre karakteristike.Sve u svemu, na papiru Corolla je solidna za normalnu voznju, za uzbrdo ne ocekuj spektakl, za to se ide na turbo varijantu.
November 8, 2025Nov 8 11 minutes ago, Pokojni Ruxin said:pustite konjažu, zamisli uzmeš novo auto sa manuelnim menjačem Tragedija, mozes misliti prava si seka persa.