November 8, 2025Nov 8 Za ove sto se boje konjaze, terao sam Daciu na Alpe, nista joj nije falilo... 90ks, benzin, atmosferac, manuelni menjac, troje ljudi unutra i napakovan na max...Tako da za par puta godisnje, svaki auto ce da izvuce... Jeste, uzbrdo neces nikog preteci, ali, koga briga...
November 8, 2025Nov 8 kljusometrija on:pa peo sam se ja na begaljičko sa spačekom od 28ks, i popeokljusometrija of:120ks za auto od 1.3 tone je na donjoj granici prihvatljivog. naravno da ide i da će da se penjeal je tanko to Edited November 8, 2025Nov 8 by kud u maglu Simoviću
November 8, 2025Nov 8 8 minutes ago, Shan Jan said:Pa sigurno moze da se doplati za automatik.pa mož se doplati i za jači motor ako ćemo tako 1.8 hybrid sa cvt menjačem od 29k, nije da je i to loš dil 1 minute ago, Lancia said:Tragedija, mozes misliti prava si seka persa.pa mislim simpatično je videti kao oni starinski rotacioni fiksni telefoni, neće svakako još dugo postojati u boljoj električnoj budućnosti
November 8, 2025Nov 8 6 minutes ago, Pokojni Ruxin said:pa mislim simpatično je videti kao oni starinski rotacioni fiksni telefoni, neće svakako još dugo postojati u boljoj električnoj budućnosti Pravo si Draguljce, fala bogu te necu da te citam kad autonomna vozila krenu da zamenjuju ova sadasnja, gde se jadni mucimo za volanom
November 8, 2025Nov 8 Ne mogu da docekam da svako malo idem u Jakovo na servis automatskog menjaca...prelepo je Jakovo..u svako doba godine.
November 8, 2025Nov 8 5 minutes ago, Lancia said:Pravo si Draguljce, fala bogu te necu da te citam kad autonomna vozila krenu da zamenjuju ova sadasnja, gde se jadni mucimo za volanom jes samo što nije, rekao musk biće do 2019.
November 8, 2025Nov 8 2 minutes ago, SNARC said:Ne mogu da docekam da svako malo idem u Jakovo na servis automatskog menjaca...prelepo je Jakovo..u svako doba godine.ti ideš na put oko sveta ćešće i od copija. posećujem jakovo na svakih 60k ili 3-4 godine
November 8, 2025Nov 8 6 minutes ago, Pokojni Ruxin said:jes samo što nije, rekao musk biće do 2019.Kukace ljudi sutra za slobodama, jedna od njih mozda za neke nebitna je i voznja, ali uvek ostaje mogucnost da i tako cipovani odu do Kinoteke.
November 8, 2025Nov 8 1 hour ago, napadaj said:Preteruje se s tim. Osim ako ne živiš u baš planinskom kraju, konjaža i nije neki previše bitan faktor.Popeo sam se na Kopaonik i Staru planinu i prošao preko tog Begaljičkog brda nebrojena puta svojim Sitroenom sa 90ks, ništa mi nije falilo. Jeste da malo smara penjanje na planinu drugom-trećom, ali to ti se desi jednom u 2-3 godine ako ne ideš češće po planinama. Na Begaljičkom brdu se gotovo ni ne primeti, taj uspon ionako traje kraće od dva minuta. Spustiš u četvrtu i eto te na vrhu jako brzo.Verovanje kod Srba je da je auto ispod 150ks go penis i samo za penzionersku voznju a pozeljno je i 2000 kubika. Drugo mit vezan za kilometrazu i vazi za imucnije koji mogu sebi da priuste nova ili mlada kola sa malo km, ti ljudi misle da auto sa recimo 200+ hiljada km otprilike nije ni za sta osim za presu jer se valjda samo ceka momenat kad ce da se bukvalno raspadne.
November 8, 2025Nov 8 51 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:kljusometrija on:pa peo sam se ja na begaljičko sa spačekom od 28ks, i popeokljusometrija of:120ks za auto od 1.3 tone je na donjoj granici prihvatljivog. naravno da ide i da će da se penjeal je tanko toTerao sam i ja Renault 4 TL uz isto i trkao se sa puzem u zaustavnoj traci.Zato je posle Golf dvica osvetlao obraz.
November 8, 2025Nov 8 Prodaje li neko nesto cestito na benzin i bez suvisne elektronike - samo radio od iste dolazi u obzir?
November 8, 2025Nov 8 6 minutes ago, kronostime said:Prodaje li neko nesto cestito na benzin i bez suvisne elektronike - samo radio od iste dolazi u obzir?naravnohttps://www.dacia.rs/index.html Edited November 8, 2025Nov 8 by Pokojni Ruxin
November 8, 2025Nov 8 3 minutes ago, Pokojni Ruxin said:naravnohttps://www.dacia.rs/index.htmlPre bih kupio Multiplu.
November 8, 2025Nov 8 ne znam što se smeješ, ozbiljan sam. ljudi na ppp pišu kao da žele dačiju sve dok im ne kažeš da prosto kupe dačiju skroz dobar pošten auto btw, reno je to
November 9, 2025Nov 9 21 hours ago, Shan Jan said:Jel ovo best value for money na trzistu? Kako ih nude tako jeftino?Made in TR, a i uskoro će novi model.Na dva mesta sam čuo kuknjavu za taj 1.5, ali u ostalih 16 firmi, uključujući moju - ne. Fin auto, meni je doduše samo porazno kako su svi prihvatili da je 20k€ nešto super povoljno. Ok, u odnosu na ostatak tržišta i jeste, ali u odnosu na pre-kovid cene? Sećate se kako su obećavali vraćanje cena po stabilizaciji tržišta sirovina? Ni ja. Auto industrija nas jaše i mamuza, a mi zadovoljno mučemo.