November 8, 2025Nov 8 @Shan Jan kod menemozda dobijes shabanske tockove ili stick shift za €19k Edited November 8, 2025Nov 8 by Bud Stonebraker
November 8, 2025Nov 8 4 hours ago, Shan Jan said:Jel ovo best value for money na trzistu? Kako ih nude tako jeftino?Poslednji put kada su ih nudili ovako, stigao je kontigent korola koje se i danas, 35 godina kasnije kotrljaju nasim ulicama, sa vlasnicima koji se kunu u njih.Iskreno i ja se zamislih gledajuci ovo.
November 8, 2025Nov 8 Jasam vozio to 2 godine, presao 80k za to vreme, jedina primedba koju sam imao da na 130 izgubi malo na snazi...@Moća to vozi, neka vam kaze i on, ali to je ubedljivo najbolji odnos cena i kvalitet koji mozete dobiti u Srbiji....
November 8, 2025Nov 8 1 minute ago, radisa said:Jasam vozio to 2 godine, presao 80k za to vreme, jedina primedba koju sam imao da na 130 izgubi malo na snazi...@Moća to vozi, neka vam kaze i on, ali to je ubedljivo najbolji odnos cena i kvalitet koji mozete dobiti u Srbiji....Vozio si benzinca ili dizela? Ako je dizel, nema sanse.
November 8, 2025Nov 8 Just now, Lancia said:Vozio si benzinca ili dizela? Ako je dizel, nema sanse.Benzinca Corrolu...Greskom je bio quote na tebe izvini... Ostalo mi od ranije, obrisao sam, ali si ipak video, ocigledno...
November 8, 2025Nov 8 1 minute ago, radisa said:Benzinca Corrolu...Greskom je bio quote na tebe izvini... Ostalo mi od ranije, obrisao sam, ali si ipak video, ocigledno... Gotovo sad, vec si mi digao pritisak, cuj moj Leon gubi snagu na 130 Znao sam da si se zeznuo, de @Moća da vozi tako dobar auto.
November 8, 2025Nov 8 @radisa @Lancia i ja vama!!!Pojma nemam sta ste isposali i brisali.Vozim 1.6 benzin i prezadovoljan sam.Ja retko kad vozim preko 130 na autoputu namestim tempomat i teraj. Nisam primetio to gubljenje snage. Jedino sam primetio kad sam se penjao na Ohrid nas cetvoro i prepun gepek pa ukljucena klima ovako svuda islo kako treba. Od mene apsolutna preporuka za auto.
November 8, 2025Nov 8 To i da je slab na preticanju sam i ja cuo. Ali ovo je suludo dobar dil za nov auto. U Africi su te korole neunistive.
November 8, 2025Nov 8 2 minutes ago, Shan Jan said:To i da je slab na preticanju sam i ja cuo. Ali ovo je suludo dobar dil za nov auto. U Africi su te korole neunistive.Ma kakvi slab na preticanju to jedino ako ces da vozis Formulu 1.
November 8, 2025Nov 8 7 minutes ago, Moća said:Mislim da je neko ovde skoro napisao da ce je kupiti ne znam da li je kupio.Se spremas da pazaris novu sledece godine?¿
November 8, 2025Nov 8 1 minute ago, Moća said:@LanciaMoja želja je Rav4 al @radisa neće da ga da za 15 soma Si probao sa 10, mozda mu glupo da ti uvalja za 15 ¿