January 30Jan 30 22 minutes ago, ronin said:@glibav Zbog čega bi navijao za likove koji svaku pobedu slave uz Tompsonove pesme a pre neki dan su zdušno zagrmeli "Za dom spremni" u svlačionic (valjda stih iz neke skotove pesme)....Malo je glupo navijati za takve spodobetine...Ok, nisam znao za to, propustio, u pravu si onda, idu na ignore. Jbg kad se secam Pere Metlicica, Mirze Dzombe, Balica i Sole. Bilo je i tada Tomposonovih postovalaca ali ovo sada je ozbiljna patologija. Nista onda, samo za Dance, najsimaticniju rukometnu skupinu ikada.
January 30Jan 30 Nemci se nudili na kraju kao protiv nas ali Hrvatska promašila nekoliko kontri, imali bi bar nerešeno sad
January 30Jan 30 Je l nekom jasno kako smo mi to pobedili Nemce u grupi? Nisam gledao, jer sam bio stava da nema od našeg učešća opet ništa i ne mogu to da gledam, pa mi nije jasno. Nemoguće da je samo bio loš dan Nemaca.I gde je taj dajversiti u Nemačkoj reprezentaciji? Gde su ti silni Emrečanovi, Okuladže, i ostali Podolskiji?
January 30Jan 30 20 minutes ago, Svarog said:I gde je taj dajversiti u Nemačkoj reprezentaciji? Gde su ti silni Emrečanovi, Okuladže, i ostali Podolskiji?numeju rukomet, ovo je sport za nordijske robote
January 30Jan 30 "Nasa strana" zreba je bila znacajno jace. Tu su bili skoro svi osvajaci EP, SP i OI poslednjih 15ak godina Danska, Francuska, Spanija, svabe. Cak smo i mi uspesli da pobedimo svabe u grupi. Dok je Portugal pobedio Dansku. Cudno kako je EHF podesio da budu tako neravnopravne grupe. Zanimljivo da mi pobedimo Nemce u kosarci i rukometu a da oni dodju do finala, minimum, tih EP.
February 1Feb 1 Значи Хрвати су светски вицешампиони и ево сад трећи у Европи. А све као силазна путања, нису више сила као некад итд. Подсећа мало на нас и кошарку, каква год да је ситуација углавном нађемо начин да будемо добри.
February 1Feb 1 Čini se da hrvatski rukometaši baš nisu neki ljudi...https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/otkazan-docek-rukometasa-u-zagrebu/2756332.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m
February 1Feb 1 4 hours ago, johan nagel said:Значи Хрвати су светски вицешампиони и ево сад трећи у Европи. А све као силазна путања, нису више сила као некад итд. Подсећа мало на нас и кошарку, каква год да је ситуација углавном нађемо начин да будемо добри.Sad videh podatak da Hrvati imaju čak 16 medalja sa velikih takmičenja i baš me šokirao taj podatak, mislio sam da imaju oko 10. Prvu medalju su uzeli na EP 94, pa srebro na SP 95, zatim zlato OI 96, onda su imali sušu do SP 2003, a nakon toga skoro na svakom velikom takmičenju uzimaju medalju (doduše zlato nisu uzeli od OI 2004). Baš su ozbiljna sila. Više medalja nego mi u odbojci (14).inače, zanimljivo kako smo mi i Hrvati podelili sportove. Oni su u odnosu na nas totalno dominantni u fudbalu i rukometu, mi u košarci i odbojci u odnosu na njih, dok smo samo u vaterpolu relativno egal, iako mi imamo prednost. Baš me čudi što je tako, bilo bi logičnije da smo egal u svih 5 ekipnih sportova jer smo ipak bili deo istog sistema dugo. Edited February 1Feb 1 by Nikodije