Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rukomet

Featured Replies

20 hours ago, Delija67 said:

Rukomet kod nas je mrtav i to niko ziv ne prati. Tek ako bi usli u neko polufinale LS mozda bi se nakupilo ljudi za Arenu. Mislim da je i Pionir prevelik za sada

Slazem se da je mrtav, kaskamo 2 decenije za vodecima u svakom pogledu.

Ali verujem da bi (u ovom slucaju partizanovci) I te kako napunili bar Pionir da se igra LŠ, pa jos ako se zakaci neka velika pobeda posebno.

• Replies 4.6k
  • Views 309.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SNARC
    SNARC

Sportklub Tužan kraj: Voša odbila da se vrati, Partizan šampion Finalna serija šampionata Srbije u rukometu neće ostati u lepom sećanju ljubiteljima sporta. Partizan je u prvom meču slavio sa 33:27 pr

• Sve u svemu meni ovo bolje nego godinama unazad, pa sta urade - urade. Nije vise onaj spor rukomet sa bezidejnim napadom, mucenjem. Korak napred. 

• Carolostadien
    Carolostadien

Pa u stvarnom trokutu i imate šanse, samo taj se neće stvoriti s remijem s Francuzima   Trebate dobit Francuze 2 razlike, a može vam biti dosta i 1.    Mi smo u mogućem trokutu na

Posted Images

1 hour ago, Segundo said:

Slazem se da je mrtav, kaskamo 2 decenije za vodecima u svakom pogledu.

Ali verujem da bi (u ovom slucaju partizanovci) I te kako napunili bar Pionir da se igra LŠ, pa jos ako se zakaci neka velika pobeda posebno.

Naravno da bi punili. Nije da im smeta 1 Ostoja SNS limar u kosarci. Ne bi im smetao ni Rasim Ljajic, da je uspesan. nobles

Ima jedna malecka razlika.

Da li se u Areni na utakmicama KKP-a pojavljuje transparent Srbija pobeđuje? Kao što se kači na utakmicama rukometnog kluba.

1 hour ago, Filozof manijak said:

Ima jedna malecka razlika.

Da li se u Areni na utakmicama KKP-a pojavljuje transparent Srbija pobeđuje? Kao što se kači na utakmicama rukometnog kluba.

Al ti je ta differentia specifica jaka, ubilo se. I jedno i drugo su SNS prcije. Kao i mnogi drugi klubovi.

Mandić i Peruničić su sasvim drugi nivo u SNS hijerarhiji u odnosu na Limara. Skandiranje studentima u Areni na košarkaškim utakmicama nema šanse da će biti dozvoljeno na rukometnim utakmicama. Kapiraš?

Svi klubovi su SNS prćije

48 minutes ago, Filozof manijak said:

Mandić i Peruničić su sasvim drugi nivo u SNS hijerarhiji u odnosu na Limara. Skandiranje studentima u Areni na košarkaškim utakmicama nema šanse da će biti dozvoljeno na rukometnim utakmicama. Kapiraš?

Svi klubovi su SNS prćije

Ako upotrebis boje, plastelin i lego kockice..mozda se na kraju i skapira.

Ostoja vise i ne sme da dodje na tekme KKP..

Ovi iz rukometnog kluba mogu i Metaloplastiku iz 80-ih da naprave, ja opet ne bih isao..ne zato sto ne volim rukomet nego sto sa njima ne bih ni u istom redu u apoteci bio.

30 minutes ago, SNARC said:

Ako upotrebis boje, plastelin i lego kockice..mozda se na kraju i skapira.

Ostoja vise i ne sme da dodje na tekme KKP..

Ovi iz rukometnog kluba mogu i Metaloplastiku iz 80-ih da naprave, ja opet ne bih isao..ne zato sto ne volim rukomet nego sto sa njima ne bih ni u istom redu u apoteci bio.

Koliko uzvisene avangarde ovde, jbt. Sve likovi sa IQ140+ i moralnim integritetom lo stilo I. Kant. srdoc

Ni ja nisam bio na utakmicama SDCZV sekcija ugrubo 15ak godina, pa to ne znaci da nema 10, 20, 30 ili 60k ljudi, koji ce popuniti dvorane, arene i stadione, kad igraju doticni i kad su konkurentni.

Lapidarne razlike tipa "kod ovih visi Srbija pobedjuje, kod onih preCednik ne sme u lozu" su klasicna zamajAVanja za mase. Patkometrija level manijakalni filozof.

Nikako da se vas dvojica, dokazane moralne velicine i "prvoborci prosvecenosti", osmelite i da odgovorite na pitanje. Pa hajde da ga postAVim ovde opet: da li vam je titula KKP u KESu onomad, 1992., vrhunski podvig ili je se odricete - jer je predsednik tog i takvog kluba bio dokazani mafijas, dokazani diler droge i dokazani UDBIN agent?

Pricam o liku sto za njim i P. Escobar plakase. Da ne bude zabune.

Kako bese ono ide: 1 brdo, a 2 univerzuma?

Edited by G. L.

Da li ti roditelji znaju da si peder?

8 minutes ago, G. L. said:

Koliko uzvisene avangarde ovde, jbt. Sve likovi sa IQ140+ i moralnim integritetom lo stilo I. Kant. srdoc

Ni ja nisam bio na utakmicama SDCZV sekcija ugrubo 15ak godina, pa to ne znaci da nema 10, 20, 30 ili 60k ljudi, koji ce popuniti dvorane, arene i stadione, kad igraju doticni i kad su konkurentni.

Lapidarne razlike tipa "kod ovih visi Srbija pobedjuje, kod onih preCednik ne sme u lozu" su klasicna zamajAVanja za mase. Patkometrija level manijakalni filozof.

pa neče biti ni 5k navijača da popuni dvoranu kada igra RK Partizan. Eto ti odgovora.

Osim ako ti ne budeš došao da gledaš

Just now, Filozof manijak said:

Da li ti roditelji znaju da si peder?

Nemam ni kaligulskih, a ni average GTR IQ140+, a i dugo sam van Srbije - tako da ne razumem. Probaj plastelinom, mada kao dokazani Zigeuner verovatno nisam ni blizu da znam sta je to.

covid19

2 minutes ago, Filozof manijak said:

pa neče biti ni 5k navijača da popuni dvoranu kada igra RK Partizan. Eto ti odgovora.

Osim ako ti ne budeš došao da gledaš

Taman za Pionir. grozan

Ako ga napune, uzeces mi kartu i dolazim odmah da gledam evroRKP sta god to bilo.

Moze?

Može!

Btw, RK Partizan je šampion Srbije (i istovremeno najsupešniji kolektiv SD Partizan trenutno), igra na Banjici, i možeš videti koliko ima gledalaca.

Edited by Filozof manijak

8 minutes ago, G. L. said:

Nemam ni kaligulskih, a ni average GTR IQ140+, a i dugo sam van Srbije - tako da ne razumem. Probaj plastelinom, mada kao dokazani Zigeuner verovatno nisam ni blizu da znam sta je to.

covid19

Tako ja posmatram tvoje pitanje upućeno meni i Snarcu. Isti kao ono Šešeljevo. Mani se te glupe retorike, nego poslušaj šta ti kažu ljudi koji se razumeju u materiju.

21 minutes ago, Filozof manijak said:

Može!

Btw, RK Partizan je šampion Srbije (i istovremeno najsupešniji kolektiv SD Partizan trenutno), igra na Banjici, i možeš videti koliko ima gledalaca.

A pri tome, nekih prethodnih sezona kad nismo bili ni u razmatranju za titulu bila je mnogo bolja atmosfera na Banjici nego sada.