January 20Jan 20 1 hour ago, Moonwalker said:@MiddleClassKo je ovaj lik sto je selektor vasih rukometasa?didije dinar(d)velika je bila ta francuska generacijaon mi je nesto kao ona crnogorska braca (TM) mesara, djukanovic i zaboravih drugogasad je nesto spustio misicnu masu, cini mi se Edited January 20Jan 20 by cedo
January 20Jan 20 26 minutes ago, cedo said:didije dinar(d)velika je bila ta francuska generacijaon mi je nesto kao ona crnogorska braca (TM) mesara, djukanovic i zaboravih drugogasad je nesto spustio misicnu masu, cini mi seCenim da misliš na Ratka Đurkovića
January 20Jan 20 DSZDIR Hteo sam reći sem nas al ne mogu biti nepošten. Pored kriminalaca u savezu ovo je topčina šta momci igraju
January 22Jan 22 koliko su ove grupe neizjednacene veceras klasik danska francuska. danci moraju pobediti a francuzi igraju brutalno
January 22Jan 22 Morao sam da pogledam i probam da nadjem..moja prva asocijacija na reprezentativni rukomet u nas.Naravno da je neko sacuvao i objavio..ponizavanje aktuelnog svetskog prvaka
January 22Jan 22 4 hours ago, SNARC said:Naravno da je neko sacuvao i objavio..ponizavanje aktuelnog svetskog prvakaSamo da kazem da sam bio u hali.
January 22Jan 22 5 minutes ago, Cash said:Opasna je bila i utakmica protiv Belorusa mesec dana nakon toga.Mozda sam ja nesto pomesao ali da nije tu jesen bio i Dushabajev u Beogradu?
January 22Jan 22 39 minutes ago, bags said:Mozda sam ja nesto pomesao ali da nije tu jesen bio i Dushabajev u Beogradu?Nije bio sa repkom. Jebena je bila Belorusija težko smo to dobili. Kasnije euro 96 u Sevilli svi naši mečevi su bili neizvesni. Šteta smo u polufinalu išli na domačina i ostali bez olimpijade u Atlanti.