February 10Feb 10 Generalno nema para u rukometu (i od rukometa u smislu profita), zato se nikad nisu tako angažovali kao u fudbalu ili košarci.
March 27Mar 27 On 5. 2. 2026. at 9:07, Filozof manijak said:RK Partizan je mnogo malignija priča.Partizan se namerio na rukometaše Metaloplastike. Posle reprezentativca Srbije Aljoše Damjanovića koji je zimus stigao u Humsku, pred vratima crno-belih je desno krilo Milija Papović, a iz Šapca put Humske će i Brana Mirković.Naredna pojačanja Partizan trebalo bi da budu reprezentativac Srbije Miloš Kos.Uz ovo Jevtic ide u Spaniju, Cirkovic je i onako doveden da odigra polusezonu pa ako se pokaze i on ce u Partizan, Arsic posle stenta sumnjam da ce se baviti sportom.
May 9May 9 Na jutarnjoj kafi sam bio u društvu oca Brane Mirkovića, ja ne pratim rukomet ali znam da M'plastika ubija sa mladjim generacijama. Reče nam da je na spisku repke za sledeću nedelju kad igramo protiv Madjara neke Q . Prošlo leto je, doduše preko Celja, otišao još 1 mladi šapčanin , Vukašin Antonijević u Ajzenahu, Bundesliga. Otac mu je moj komšija, mada nisam proveravao kako mali igra - možda neko od vas bolje zna. Ali dodjoh da napišem nešto drugo - imali smo neke ljude kod kojih smo uzimali smeštaj kad smo išli na more u Grčku, na Dorjanskom jezeru, pa kad su čuli da smo iz Šapca, odmah su počeli o rukometu. Sad je Vardar igrao sa Monpeljeom i iako su dobili revanš kod kuće to nije bilo dovoljno za prolaz dalje, ali kažu da je kod njih totalno ludilo oko ovog sporta. Tu je, pored Vardara, i Pelister, Ohrid, ali i Alkaloid (meni drago ime zbog Kafetina) koji trenira čuveni Kiril Lazarov.
May 9May 9 Pelister igrao grupe LS dve, tri sezone zaredom uz super atmosferu u hali. Sad se vraca opet Vardar.
May 14May 14 Ma kraju 31:29, na 12 minuta so kraja su imali +7 I do kraja dali 1 gol.Teško da će sačuvati prednost u Mađarskoj za tri dana.
May 14May 14 10 minutes ago, Tinman said:Ma kraju 31:29, na 12 minuta so kraja su imali +7 I do kraja dali 1 gol.Teško da će sačuvati prednost u Mađarskoj za tri dana.A ti si se nadao prolasku? Jedini luzeri srpskog sporta, koji pariraju luzerastvu fudbalera su rukometasi.
May 17May 17 Добисмо Исланђане на крају.Свака част, без Кукића победити Мађаре је велики успех. Edited May 17May 17 by Подсемафорска 20
May 17May 17 34 minutes ago, SNARC said:Ne mogu da verujem da nisu zajebali..zaprepasten sam Isto to. Mislio sam da ce nas Madjari rutinirati, ali su ih nasi rukometasi aprijatno iznenadili. Posto sam gledao samo 10 poslednjih minuta, je l bilo zaista kradje ili Strajnic lajase na sudce, kao po obicaju?