May 17May 17 1 hour ago, G. L. said:Isto to. Mislio sam da ce nas Madjari rutinirati, ali su ih nasi rukometasi aprijatno iznenadili.Posto sam gledao samo 10 poslednjih minuta, je l bilo zaista kradje ili Strajnic lajase na sudce, kao po obicaju?Takodje. Na prvoj sam se ukljucio na 7 razlike za nas, bio u šoku..i krenuli su da nam tope prednost bukvalno od tog momenta. Iskreno, nisam ni pomisljao da smo u bilo kojoj varijanti u mogucnosti da prodjemo Madjare kojima je realno na nacionalnom nivou (aj fudbal je svuda prvi) rukomet sport br. 1. Ovo mi je i dalje neka senzacija, jer eto, ni ovde verovatno niko nije verovao da cemo odbraniti ta 2 gola prednosti. Sudjenje je mozda bilo malo na njihovu stranu na kantaru, ali ne bih nazvao kradjom kako u rukometu to moze da se navuce i izrezira. Bilo je pred kraj malo navlacenja za domacina, ali po meni ni blizu nekoj kradji. Dominirale su odluke da se sve oko odbrane u blizini 6m sankcionise kao penal. Ilic je izveo 10 ili 11, tako da ne mozemo reci da i nama nije dat isti kriterijum sto se tog segmenta tice. Iskljucenja je bilo malo ili cak ni malo, evo iz glave ne mogu da se setim da li je neko imao 2 min. Da je bilo kradje, lako bi tu moglo da se navuce par situacija.Pred sam kraj je bilo par upitnih odluka, to si verovatno gledao, onaj kasno svirani faul sa levog krila, ne znam ni da li su bile one linije. Ali vise mislim da je Strajnic po defaultu pricao, mora neki alibi da postoji ako ne bude uspeha. Zato za rukomet uvek preporuka Arena.Opet, ni ove upitne odluke koje sam izdvojio ne bi ni pominjali da je Borzas resio jedan od ona dva suta. Ali dobro je ispalo sve, stvarno sjajan rezultat.
May 17May 17 Imali smo na proslom prvenstvu mali iskorak tom pobedom nad Nemackom kao nagovestaj. Sad je ovo novi lep korak, da vidimo ima li stofa za nesto ozbiljnije konacno, neko recimo cetvrtfinale. Tesko ali ajde da vidimo.
May 17May 17 Fale bekovi i beci. Nekad smo imali strasne golmane, pivote i L&B bekove, ali su krila i srednji bek bili problem. Sada su golmani isto vrhunski, pivotmeni jako dobri, krila korektna, cak imamo i dva jako kvalitetna CB... ali levog i desnog beka ni za lek.
May 18May 18 Partizan hoce i Marsenica. Kako stvari stoje, imace najjaci tim u Srbiji u poslednjih 30 godina. Sta igraju od evropskih takmicenja? Neke kvalifikacije za LŠ ili nesto drugo?
May 18May 18 1 minute ago, Segundo said:Partizan hoce i Marsenica. Kako stvari stoje, imace najjaci tim u Srbiji u poslednjih 30 godina.Sta igraju od evropskih takmicenja? Neke kvalifikacije za LŠ ili nesto drugo?Pretpostavljam da će biti WC za LŠ.
May 18May 18 Just now, Milošica said:Pretpostavljam da će biti WC za LŠ.Uff pa to je ludilo. Pazi kad se bude igralo u Areni. Bar nesto, ako ne budu mogli zbog EL. LŠ se igra sredom i cetvrtkom ako se ne varam.
May 18May 18 1 minute ago, Segundo said:Uff pa to je ludilo. Pazi kad se bude igralo u Areni. Bar nesto, ako ne budu mogli zbog EL. LŠ se igra sredom i cetvrtkom ako se ne varam.Ne znam koliko će im tu proći "lako gi obradiš" varijanta za publiku.
May 18May 18 5 minutes ago, Milošica said:Ne znam koliko će im tu proći "lako gi obradiš" varijanta za publiku.Sto, da nema neke razlike u odnosu na tvoj i moj voljeni KK? 😄
May 18May 18 Just now, Segundo said:Sto, da nema neke razlike u odnosu na tvoj i moj voljeni KK? 😄Moralo bi medijski punom parom da se radi, ne znam baš koliko će odjednom da se primi toliki hajp za Arenu.
May 18May 18 Rukomet kod nas je mrtav i to niko ziv ne prati. Tek ako bi usli u neko polufinale LS mozda bi se nakupilo ljudi za Arenu. Mislim da je i Pionir prevelik za sada
May 19May 19 Jos ako Mandic i Arenu okiti, po ugledu na Cairhttps://rukometnizurnal.com/cairska-pobeda-sa-gorkim-ukusom-bravo-rukometasi-sram-vas-bilo-organizatori/
May 19May 19 4 hours ago, ficfiric said:Jos ako Mandic i Arenu okiti, po ugledu na Cairhttps://rukometnizurnal.com/cairska-pobeda-sa-gorkim-ukusom-bravo-rukometasi-sram-vas-bilo-organizatori/Nista se ne prepusta slucaju. Na Areni ima neko fudbalsko takmicenje za osnovce, igra se na Vozdovcu (cini mi se). U pozadini I sa leve I sa desne strane gde kamera mora da uhvati kada stoje isti natpisi.