January 23Jan 23 Zadnji izdanak skole Zelje je Darko Djukic sto je sad igrao na prvenstvu, bio je mlad kad smo igrali Seha ligu par sezona (oko 2018.) i od tad sve otislo u aut. Trener bio Vuja i mnogo voleo da napada s praznim golom Edited January 23Jan 23 by W.F.C.
January 23Jan 23 6 minutes ago, W.F.C. said:Zadnji izdanak skole Zelje je Darko Djukic sto je sad igrao na prvenstvu, bio je mlad kad smo igrali Seha ligu par sezona (oko 2018.) i od tad sve otislo u aut. Trener bio Vuja i mnogo voleo da napada s praznim golom Sećam se da je Želja uzeo kup sredinom 90ih (trener bio Tuta) i da je bio vrhunski rukomet. Tih godina je i Jugović sa Šterbikom uzeo neki evro trofej, doduše u to vreme Proleter i Metaloplastika su već bili potonuli.
January 23Jan 23 10 minutes ago, Milošica said:@Filozof manijakPratiš li i dalje aktivno?Mene oduševljava ovaj Nemac Knor.Ne, digao sam ruke od sporta generalno, pogotovo od kako je moj omiljeni rukometni klub propao.Mali je sin čuvenog Tomasa Knora, igrača koji je bio najpoznatiji po dvonožnom odrazu prilikom skok šuta.7 minutes ago, Nikodije said:Sećam se da je Želja uzeo kup sredinom 90ih (trener bio Tuta) i da je bio vrhunski rukomet. Tih godina je i Jugović sa Šterbikom uzeo neki evro trofej, doduše u to vreme Proleter i Metaloplastika su već bili potonuli.Čelendž kup
January 23Jan 23 4 hours ago, Nikodije said:Sećam se da je Želja uzeo kup sredinom 90ih (trener bio Tuta) i da je bio vrhunski rukomet. Tih godina je i Jugović sa Šterbikom uzeo neki evro trofej, doduše u to vreme Proleter i Metaloplastika su već bili potonuli.Dva kupa, 97. i 99. a finale plejofa 98. Onda jos dva kupa 2014. i 2018. i zamalo i titula 2018. Otad raspad.Evo i te meni najdraze, najznacajnije evropske utakmice iz tog perioda. Najjaci tim Zelje koji pamtim sa Tutom trenerom a za Nemce Zerbe kapiten, sad na prvenstvu ima neki Zerbe opet.
January 23Jan 23 Da, bili smo baš jaka rukometna zemlja, reprezentacija top, klubovi dobri, mnogo velikih utakmica. 96. smo bili bolji od Hrvata koji su uzeli zlato u Atlanti. Znao sam sve reprezentativce, gde igraju, gde su rođeni... sada ne znam skoro nikoga, ne pratim uopšte. Jedva sam se naterao da gledam protiv Austrije nakon pobede protiv Nemaca i smorio se. Ista priča kao pre 10 ili 15 godina, sporo, bezidejno, bekovi slabi...Šteta, rukomet bi trebalo da je sport koji nama leži. Igra se na malom terenu, traži se lucidnost i čvrstina... mada verovatno nam ne leži to što se toliko ubrzao. Verovatno nam je mnogo potencijalno dobrih rukometaša otišlo na košarku. Edited January 23Jan 23 by Nikodije
January 23Jan 23 Gledajte završnicu Hrvatska Island na Areni 4.Jako bitna utakmica.Rešio maestro Cindrić. Edited January 23Jan 23 by Milošica
January 23Jan 23 Propast srpskog rukometa je krenuo sa klupskog nivoa. Propala Metaloplastika potkraj 80ih, Proleter u 90im, pogasili se i Sintelon, Crvenka, Zeleznicar, a Zvezda i Partizan nisu nikada bili u tom sportu ono sto su bili u fudbalu ili kosarci. Kasnije se to prenelo na reprezentaciju. Nasih trenera nema nigde, nemamo ni top igraca, sem golmana vec godinama i povremeni bljeskovi su dovoljni da se napabirci max 1 pobeda na velikim takmicenjima ili u kvalifikacijama nad top10 ekipom Evrope i to je to... U poslednjih 10 godina, pobedili smo Spance 2x u kvalifikacijama, Slovence 2x u kvalifikacijama, Nemce pre neki dan i Francuze tokom Covida u kvalifikacijama. Dva puta smo remizirali - jednom sa Hrvatima i jednom sa Francuzima. Toliko o nama, kao rukometnom faktoru.
January 24Jan 24 Ja ne znam da li sam ovo ikada video. Šut 28/31.I to 1 sedmerac, 5/6 kontre i samo jednom igrač više...Ludilo.
January 24Jan 24 pa dobro, Portugal. tako bi i naši prošli da su ušli u drugi krug sa ovim aždajamaevo Danska zamalo da otrsi i Španiju sa 10 razlike, niko nije bezbedan
January 24Jan 24 Ma kakvo crno poređenje naših i Portugala, oni imaju u poslednjih 5 godina 1/2f SP, i 2 završavanja u top8 na EP.Mi za to vreme imamo jednu pobedu na poslednja 3 EP Edited January 24Jan 24 by Profesionalac