January 19Jan 19 24 minutes ago, Michael Krueger said:Ako izgubimo ispadamo?Za divno čudo ne. Ako Španija dobije Nemačku mi smo drugi ako se gleda međusobni skor... a pravio bi se krug od tri u tom slučaju. Srbija ima najbolju gol razliku
January 19Jan 19 Dobro...Svi znamo da jednostavno, bez obzira na kvalitet Španije, nije moguće da oni pobede Švabove....To je usud srpskoga rukometa.
January 19Jan 19 Španci su jednom več progurali naše rukometaše dalje u kvalifikacijama za OI 2012 kad su zgazili Poljsku iako im nije trebalo ništa u tom meču. Nek nas proguraju dalje i drugi put .
January 19Jan 19 imaju spanci zasta da igraju, ali oni dugo nisu dobili nemcebas bi bilo dobro da dobiju, jer ako ne, onda smo cetvrti a to ce se odraziti i na kvale za svetskoovo je bas bila vazna utakmica, kad smo vec dobili nemceu svakom slucaju ostaviti makedonca(TM) da radi Edited January 19Jan 19 by cedo
January 19Jan 19 Ocekivano, Austrija nije nista slabija od nas, ozbiljna reprezentacija koje je igrala nestvarno dobro 2024 na EP, zamalo da dodju do 1/2 i po preko domacina Nemacke. Mnogo igraca imaju u Bundesligi. Nisu nesto ni jaci od nas, ali imaju vise iskustva, mi nemamo uopste dobre bekove, o suterima da ne govorimo, trebao je Raul da povede Cenica iz Nexe-a, iako ima 17,18, vec sada je materijal za A tim, ne znam sta se ceka. Kad smo imali Perunicice , Petrice i Lisicice, nismo imali nista drugo, sada mozda i imamo neke druge delove repstacije, ali suteri su nam tragicni.Takodje i krila su prosek at best, i ovo sto radimo egal sa Spancima, Nemcima i Austrijancima je vise od maksimuma, ne znam zaista na osnovu cega neko uopste nesto ocekuje od nas u rukometu?Najlosije je sto cemo vrlo moguce biti 4ti, i onda idemo u slabiji sesir za zreb za baraz za SP, znaci opet moze neka Spanija , kao 2024 u barazu. Mozemo i 2. da budemo, zavisio od Spanije. Sve u svemu, isto kao i 2004, dobili smo Nemce na otvaranju, kasnije se izblamirali, a Nemci sampioni Evrope, mada tada smo bili SCG. Edited January 19Jan 19 by gorance
January 19Jan 19 54 minutes ago, Ros said:ovaj debil na rts-u. po njemu se oni raspadaju, nemaju ideja, na izmaku snageNemoj tako. "Radi prenose rukometa 15 godina".
January 19Jan 19 17 minutes ago, gorance said:Ocekivano, Austrija nije nista slabija od nas, ozbiljna reprezentacija koje je igrala nestvarno dobro 2024 na EP, zamalo da dodju do 1/2 i po preko domacina Nemacke. Mnogo igraca imaju u Bundesligi. Nisu nesto ni jaci od nas, ali imaju vise iskustva, mi nemamo uopste dobre bekove, o suterima da ne govorimo, trebao je Raul da povede Cenica iz Nexe-a, iako ima 17,18, vec sada je materijal za A tim, ne znam sta se ceka. Kad smo imali Perunicice , Petrice i Lisicice, nismo imali nista drugo, sada mozda i imamo neke druge delove repstacije, ali suteri su nam tragicni.Takodje i krila su prosek at best, i ovo sto radimo egal sa Spancima, Nemcima i Austrijancima je vise od maksimuma, ne znam zaista na osnovu cega neko uopste nesto ocekuje od nas u rukometu?Najlosije je sto cemo vrlo moguce biti 4ti, i onda idemo u slabiji sesir za zreb za baraz za SP, znaci opet moze neka Spanija , kao 2024 u barazu. Mozemo i 2. da budemo, zavisio od Spanije. Sve u svemu, isto kao i 2004, dobili smo Nemce na otvaranju, kasnije se izblamirali, a Nemci sampioni Evrope, mada tada smo bili SCG.+1To sam i ja napisao. Kad smo imali dobre bekove, nismo imali srednjeg beka. Sad, kad imamo dva jako dobra srednjaka - levi i desni bekovi su ocaj. 1 Kojadinovic je Olafur Stefansson za razne Borzase, Orbovice, Vejine, Damjanovice, Mitrovice i sl., a i sam je prosecan evropski igrac. Fali mali Kos, ali i sa njim smo dosta tanki tu. Mnogo smo igraca pogubili i "poklonili": braca Sunajko, Ilic, Cenic... Jako mnogo nerada se tu zapatilo i nije ni cudo sto nas "nece" u ovom sportu.
January 19Jan 19 Fenjer u grupi oteza plasman na SP, a to otezava put do OI, koje su od samog starta extremno nerealan cilj, samo 12 selekcija ide na OI, u ovom trenutku i Brazil je verovatno prejak za nas, ko je gledao SP lani mogao je da vidi sta taj Brazil radi recimo Spaniji i Norvezanima. Mi smo smatrali da imamo krsh reprezentaciju recimo 2005, a ta reprezentacija je igrala mec za 1/2 na jednu loptu sa nikad jacim Hrvatima, u tom trenutku. Tek smo za nijansu bolji nego Hrvati u kosarci, nije to pad, vec strmopizd koji traje 20 godina.
January 19Jan 19 17 minutes ago, Nikodije said:Jel to 2005 beše ono kad su optužili Vuju da je namestio poraz od Hrvata?Ne to za Vuju je bilo 2006.
January 19Jan 19 3 hours ago, gorance said:trebao je Raul da povede Cenica iz Nexe-a, iako ima 17,18, vec sada je materijal za A tim, ne znam sta se cekaPuni 20 godina ove godine. Al da, trebao ga je voditi definitivno. Rukometni savez Srbije je decenijama jedan od kancera srpskog sporta, ko zna koje igrice oni igraju i koga guraju da mora da igra. Zato nam i odlaze igrači u druge reprezentacije A u klubovima je stanje razumljivo još gore... pogledati pod Partizan. Predsednik kluba je Miljan Žugić, naravno preko SNS i naravno samo fikus. Na predstavljanju kada je biran rečeno je da je veliki navijač Partizana i bivši košarkaš. Lik mi je bio cimer, zagriženiji Zvezdaš od svih sa foruma 🤣 Al kao i sve radikalsko, nema ni grama istine i poštenja u onome što oni pričaju i rade
January 20Jan 20 1 hour ago, Moonwalker said:@MiddleClassKo je ovaj lik sto je selektor vasih rukometasa?Ne pratim rukomet nesto pomno, ali znam da je legendarni francuski igrac i trener