May 29May 29 i sad, obrt situacije:Partizan ipak nije šampion, revanš pred praznim tribinamaARKUS liga još nije gotova jer je zakazan nastavak finalne serije u novosadskom SC Slana bara. To znači da beogradski crno-beli ipak nisu prvaci države, iako su se slikali sa navijačima u šampionskim majicama posle incidentata u revanšu.Navodi se da je direktor ARKUS lige Vladimir Knežić odlučio da druga utakmica finala bude odigrana u ponedeljak.Tako je trebalo od starta da bude, kad nisu mogli/hteli da isprazne halu od navijača, jedino rešenje je da se ponovi utakmica pred praznim tribinama. Ali borba za titulu je već obesmišljena skandalom iz druge utakmice. I posle se čudimo što nam je rukomet propao.
May 29May 29 Pa da. Ispada potpuna smejurija. Nebitno, Partizan ce dobiti i tu ili eventualnu trecu, jer je bolja ekipa. Ali sve ovo je tako gorko i bljutavo.Jos posle svih saopstenja danas izlaze sa novim gde traze da se igra, kao izadjite nam na crtu ako smene. Uz to vise puta spominju Vojvodinu, kako u Beogradu nije bilo incidenata, ali da jeste, sigurno bi napustili teren, kako nisu izasli na zagrevanje kada su se stekli uslovi za nastavak. Jbte, neko stvarno veruje u to.E: mada sam i ja tezak bambus sto se cudim Edited May 29May 29 by Segundo
June 9Jun 9 Sportal.rsIHF šokirao odlukom: Mađarska, Austrija i Švajcarska izvi...Međunarodna rukometna federacija (IHF) dodelila je specijalne pozivnice za Svetsko prvenstvo, a mnogi su ostali iznenađeni izborom rerpezentacija.Vajld kard su dobile Turska i Saudijska Arabija rukometne velesile u nastajanju Što opet za nas nije loše jer možda dobijemo jednu od njih iz četvrtog šešira
June 10Jun 10 Čini mi se kao dobar žreb, za lagano 2.mesto u grupi. Doduše, Urugvaj mi je totalna nepoznanica.
June 10Jun 10 Tunis pre nije bio loš, ne znam kakvi su sada. Ili Egipat u Africi jedini može nešto da uradi.
June 10Jun 10 Nije lose, mozda nekako doguramo do cetvrtfinala. Sa Egiptom i Italijom se ukrstamo posle pa dve najbolje iz te nove grupe idu u 1/4, znaci Nemci i jos neko. Edited June 10Jun 10 by W.F.C.
June 14Jun 14 Milosavljev i Marsenić u finalu CL sa Berlinom. Večeras protiv Barse za titulu. Milosavljev izdominirao na golu kad se lomilo pred kraj, plus im šuknuo gol da ih dokusuri.
June 16Jun 16 EHF odlučio da specijalnu pozivnicu dodeli srpskom prvaku, saznaje Mozzart Sport. Crno-beli će biti pod budnim okom Evropske rukometne federacije. Svaki incident na tribinama biće žestoko sankcionisan, čak i izbacivanjem iz Evrope.
June 26Jun 26 Vesprem, Fuhse Berlin i Porto u grupi sa PartizanomMozemo odmah da se okrenemo obavezama u Ligi Evrope