Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rukomet

Featured Replies

Jbt, sramote bez, kakvo dno od kluba.

• Replies 4.6k
  • Views 312.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SNARC
    SNARC

Sportklub Tužan kraj: Voša odbila da se vrati, Partizan šampion Finalna serija šampionata Srbije u rukometu neće ostati u lepom sećanju ljubiteljima sporta. Partizan je u prvom meču slavio sa 33:27 pr

• Sve u svemu meni ovo bolje nego godinama unazad, pa sta urade - urade. Nije vise onaj spor rukomet sa bezidejnim napadom, mucenjem. Korak napred. 

• Carolostadien
    Carolostadien

Pa u stvarnom trokutu i imate šanse, samo taj se neće stvoriti s remijem s Francuzima   Trebate dobit Francuze 2 razlike, a može vam biti dosta i 1.    Mi smo u mogućem trokutu na

Posted Images

i sad, obrt situacije:

Partizan ipak nije šampion, revanš pred praznim tribinama

ARKUS liga još nije gotova jer je zakazan nastavak finalne serije u novosadskom SC Slana bara. To znači da beogradski crno-beli ipak nisu prvaci države, iako su se slikali sa navijačima u šampionskim majicama posle incidentata u revanšu.

Navodi se da je direktor ARKUS lige Vladimir Knežić odlučio da druga utakmica finala bude odigrana u ponedeljak.

Tako je trebalo od starta da bude, kad nisu mogli/hteli da isprazne halu od navijača, jedino rešenje je da se ponovi utakmica pred praznim tribinama.

Ali borba za titulu je već obesmišljena skandalom iz druge utakmice. I posle se čudimo što nam je rukomet propao.

Pa da. Ispada potpuna smejurija. Nebitno, Partizan ce dobiti i tu ili eventualnu trecu, jer je bolja ekipa. Ali sve ovo je tako gorko i bljutavo.

Jos posle svih saopstenja danas izlaze sa novim gde traze da se igra, kao izadjite nam na crtu ako smene. Uz to vise puta spominju Vojvodinu, kako u Beogradu nije bilo incidenata, ali da jeste, sigurno bi napustili teren, kako nisu izasli na zagrevanje kada su se stekli uslovi za nastavak. Jbte, neko stvarno veruje u to.

E: mada sam i ja tezak bambus sto se cudim

Edited by Segundo

• 2 weeks later...
Sportal.rs
No image preview

IHF šokirao odlukom: Mađarska, Austrija i Švajcarska izvi...

Međunarodna rukometna federacija (IHF) dodelila je specijalne pozivnice za Svetsko prvenstvo, a mnogi su ostali iznenađeni izborom rerpezentacija.

Vajld kard su dobile Turska i Saudijska Arabija rolleyes rukometne velesile u nastajanju

Što opet za nas nije loše jer možda dobijemo jednu od njih iz četvrtog šešira

Немачка, Тунис и Уругвај противници у Минхену у групи А.

Čini mi se kao dobar žreb, za lagano 2.mesto u grupi.

Doduše, Urugvaj mi je totalna nepoznanica.

Slab je Urugvaj, tamo samo Argentina i Brazil mogu nešto

Tunis pre nije bio loš, ne znam kakvi su sada. Ili Egipat u Africi jedini može nešto da uradi.

Nije lose, mozda nekako doguramo do cetvrtfinala. Sa Egiptom i Italijom se ukrstamo posle pa dve najbolje iz te nove grupe idu u 1/4, znaci Nemci i jos neko.

Edited by W.F.C.

Milosavljev i Marsenić u finalu CL sa Berlinom. Večeras protiv Barse za titulu. Milosavljev izdominirao na golu kad se lomilo pred kraj, plus im šuknuo gol da ih dokusuri.

EHF odlučio da specijalnu pozivnicu dodeli srpskom prvaku, saznaje Mozzart Sport. Crno-beli će biti pod budnim okom Evropske rukometne federacije. Svaki incident na tribinama biće žestoko sankcionisan, čak i izbacivanjem iz Evrope.

• 2 weeks later...

Vesprem, Fuhse Berlin i Porto u grupi sa Partizanom

Mozemo odmah da se okrenemo obavezama u Ligi Evrope