Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted (edited)

...dupli

Edited by Takanohana
Posted
Obicne jednobojne pamucne majce kratkih rukava i velikih brojeva po mogucnosti da nije blok 70, mada.... pomagajte...
Garderoba 3XL-6XL 100 metara iznad Djerma
Posted
Garderoba 3XL-6XL 100 metara iznad Djerma
Hvala, pogledacu,mada mene pokrivaju i realni 2 do 3 xl
Posted

javno hvala pachuli na odgovoru na pitanje od pre nekoliko strana (: trebalo bi da je problem resen (:

Posted

El postoje u Beogradu ovakvi krevetići na rasklapanje za klince?reisebett.jpgVidela sam da mogu da se naruče na nekom sajtu, ali mogu li se "normalno" kupiti u prodavnicama ili sl?

Posted
El postoje u Beogradu ovakvi krevetići na rasklapanje za klince?reisebett.jpgVidela sam da mogu da se naruče na nekom sajtu, ali mogu li se "normalno" kupiti u prodavnicama ili sl?
imas u gotovo svim bebecim prodavnicama - enci-menci, turbolimac, aksa...
Posted
Obicne jednobojne pamucne majce kratkih rukava i velikih brojeva po mogucnosti da nije blok 70, mada.... pomagajte...
u Kralja petra 50 metara iznad Cara dušana.
Posted
hvala do neba :) ima jedna radnja u bgu koju treba da obidjem kad ulovim vremena, ako ne nadjem tamo, ocekuj pm :)
Nadje li ti one rukavice?Izgledaju mi odlicne za "slikajucu opremu"...
Posted
Nadje li ti one rukavice?Izgledaju mi odlicne za "slikajucu opremu"...
pa sta mislis, da hocu da se bavim jedrenjem :D nema u beogradu, ali u zagrebu ima, i uz pomoc stanovite forumasice, doci cu u posed jednog para :) javim utiske kad preuzmem.
Posted (edited)
pa sta mislis, da hocu da se bavim jedrenjem :D nema u beogradu, ali u zagrebu ima, i uz pomoc stanovite forumasice, doci cu u posed jednog para :) javim utiske kad preuzmem.
nemoj da lazes ljude, zna se da ti treba zbog zuljeva koje zaradjujes od anatomski neprilagodjenih nozeva i viljuski u kafanama.edit:gde da nadjem majmuna koji je isplanirao/zasadio ove topole po beogradu ciji mili polen cini da iskijavam dusu svake godine u ovo doba? vrlo bih ga rado proburazio kocem od narecenog drvlja. Edited by Velecasni Precog
Posted
edit:gde da nadjem majmuna koji je isplanirao/zasadio ove topole po beogradu ciji mili polen cini da iskijavam dusu svake godine u ovo doba? vrlo bih ga rado proburazio kocem od narecenog drvlja.
bojim se da bi morao da se bavish po grobljima, a to je isto kaznjivo ^_^
Posted

ja ću da čuvam stražu ako treba, dok mu Precog skrnavi nadgrobni spomenik.

Posted
ja ću da čuvam stražu ako treba, dok mu Precog skrnavi nadgrobni spomenik.
ja vam i tako nishta nisam rekla. nisam ni bila tu. niti cu ^_^
Posted
nemoj da lazes ljude, zna se da ti treba zbog zuljeva koje zaradjujes od anatomski neprilagodjenih nozeva i viljuski u kafanama.edit:gde da nadjem majmuna koji je isplanirao/zasadio ove topole po beogradu ciji mili polen cini da iskijavam dusu svake godine u ovo doba? vrlo bih ga rado proburazio kocem od narecenog drvlja.
e, eno napisao sam post i na automobilima, mozes i tamo da me drkas da volim da jedem i da ti licim na jazavca, bice super fora.