Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

Hvala, kad dobijem sliku shvaticu sta se desilo, ja sam ovde samo "ti bolje znas to da nadjes" lik :)

Edit: i mene cudi da lepak ne moze da resi.

Edited by petaras

• Replies 8.3k
  • Views 830.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

13 hours ago, petaras said:

Edit: i mene cudi da lepak ne moze da resi.

Ako imaš posla s nekim ko ti servira "ti bolje znas to da nadjes" onda je potpuno razumno pretpostaviti da je problematika drške nastala kod nekog ko se ne razume u izbor lepka.

Što bi iskusni rekli - Ne šmrču se Drvofix i Selotejp.

• 2 months later...

Gde se u Beogradu može kupiti najjednostavniji adapter sa UK utikačem? Internrt pretraga daje slabe rezultate - nađoh samo nešto što se vofi kao univerzalni adapter.

@notenoughreasonsforclaire

pogledaj po tržnim centrima na onim pultovima gde prodaju maske za telefone i slične drangulije

ja sam si uzeo u novom merkatoru u prizemlju pre 100 godina doduše

ovo moje je univerzalni adapter, biraš po želji koji ulaz/izlaz ti treba

a mora da ima i na kupujem-prodajem

Edited by kud u maglu Simoviću

• 2 months later...

Pravim godisnji kalendar sa psom, ko kod nas stampa kalendare ali da je svaki mesec druga njegova fotka ili strip iznad meseca a ne samo na korici?

da li neko ima preporuku za elektricara koji bi popravio tj zamijenio grijac u rerni?

Edited by morgana

On 6. 12. 2025. at 19:01, mustang said:

Pravim godisnji kalendar sa psom, ko kod nas stampa kalendare ali da je svaki mesec druga njegova fotka ili strip iznad meseca a ne samo na korici?

možda će ovo da ti odgovara.

ima jedna radnja u gavrila principa 25 koja se bavi štampanjem raznog pa i kalendara. kada sam objasnio šta ti treba ponuđeno mi je da oni pošalju na e-mail šablon u pdf formatu koji bi trebalo da doteraš (uradiš pripremu, pretpostavljam formatiraš i postaviš slike) i pošalješ njima. oni onda odrade štampu.

najpre su mi rekli da nemaju vremena (decembar je) da oni prave unikatni kalendar, da bi tako nešto koštalo 50 - 60 €.

ako ovo može da posluži evo kontakta. nataša, 064-1305561, 011-7341898, [email protected], wwwcopycentarakademija.rs

neka je sa srećom.

Hvala najlepše!! Bas si car! 🤗❤️

3 hours ago, đorđe geprat said:

možda će ovo da ti odgovara.

ima jedna radnja u gavrila principa 25 koja se bavi štampanjem raznog pa i kalendara. kada sam objasnio šta ti treba ponuđeno mi je da oni pošalju na e-mail šablon u pdf formatu koji bi trebalo da doteraš (uradiš pripremu, pretpostavljam formatiraš i postaviš slike) i pošalješ njima. oni onda odrade štampu.

najpre su mi rekli da nemaju vremena (decembar je) da oni prave unikatni kalendar, da bi tako nešto koštalo 50 - 60 €.

ako ovo može da posluži evo kontakta. nataša, 064-1305561, 011-7341898, [email protected], wwwcopycentarakademija.rs

neka je sa srećom.

taj njihov "posao" kosta 1 evro

9 hours ago, ultra plasticni said:

otkud znam, tako mi je rečeno. ovo sa "šablonom" je sigurno jeftino. verovatno dođe toliko ako su posebne želje.

9 hours ago, ultra plasticni said:

Kosta te vise da to odradis u DIY varijanti ako nemas potrebnu opremu. fantom