June 24, 2025Jun 24 Hvala, kad dobijem sliku shvaticu sta se desilo, ja sam ovde samo "ti bolje znas to da nadjes" lik :)Edit: i mene cudi da lepak ne moze da resi. Edited June 24, 2025Jun 24 by petaras
June 25, 2025Jun 25 13 hours ago, petaras said:Edit: i mene cudi da lepak ne moze da resi.Ako imaš posla s nekim ko ti servira "ti bolje znas to da nadjes" onda je potpuno razumno pretpostaviti da je problematika drške nastala kod nekog ko se ne razume u izbor lepka.Što bi iskusni rekli - Ne šmrču se Drvofix i Selotejp.
September 20, 2025Sep 20 Gde se u Beogradu može kupiti najjednostavniji adapter sa UK utikačem? Internrt pretraga daje slabe rezultate - nađoh samo nešto što se vofi kao univerzalni adapter.
September 20, 2025Sep 20 @notenoughreasonsforclaire pogledaj po tržnim centrima na onim pultovima gde prodaju maske za telefone i slične drangulijeja sam si uzeo u novom merkatoru u prizemlju pre 100 godina dodušeovo moje je univerzalni adapter, biraš po želji koji ulaz/izlaz ti trebaa mora da ima i na kupujem-prodajem Edited September 20, 2025Sep 20 by kud u maglu Simoviću
September 20, 2025Sep 20 Ови имају разне типовеhttps://www.belielektronik.rs/search/strujni%20adapter?page=1
December 6, 2025Dec 6 Pravim godisnji kalendar sa psom, ko kod nas stampa kalendare ali da je svaki mesec druga njegova fotka ili strip iznad meseca a ne samo na korici?
December 7, 2025Dec 7 da li neko ima preporuku za elektricara koji bi popravio tj zamijenio grijac u rerni? Edited December 7, 2025Dec 7 by morgana
December 10, 2025Dec 10 On 6. 12. 2025. at 19:01, mustang said:Pravim godisnji kalendar sa psom, ko kod nas stampa kalendare ali da je svaki mesec druga njegova fotka ili strip iznad meseca a ne samo na korici?možda će ovo da ti odgovara.ima jedna radnja u gavrila principa 25 koja se bavi štampanjem raznog pa i kalendara. kada sam objasnio šta ti treba ponuđeno mi je da oni pošalju na e-mail šablon u pdf formatu koji bi trebalo da doteraš (uradiš pripremu, pretpostavljam formatiraš i postaviš slike) i pošalješ njima. oni onda odrade štampu.najpre su mi rekli da nemaju vremena (decembar je) da oni prave unikatni kalendar, da bi tako nešto koštalo 50 - 60 €.ako ovo može da posluži evo kontakta. nataša, 064-1305561, 011-7341898, [email protected], wwwcopycentarakademija.rsneka je sa srećom.
December 10, 2025Dec 10 3 hours ago, đorđe geprat said:možda će ovo da ti odgovara.ima jedna radnja u gavrila principa 25 koja se bavi štampanjem raznog pa i kalendara. kada sam objasnio šta ti treba ponuđeno mi je da oni pošalju na e-mail šablon u pdf formatu koji bi trebalo da doteraš (uradiš pripremu, pretpostavljam formatiraš i postaviš slike) i pošalješ njima. oni onda odrade štampu.najpre su mi rekli da nemaju vremena (decembar je) da oni prave unikatni kalendar, da bi tako nešto koštalo 50 - 60 €.ako ovo može da posluži evo kontakta. nataša, 064-1305561, 011-7341898, [email protected], wwwcopycentarakademija.rsneka je sa srećom.taj njihov "posao" kosta 1 evro
December 11, 2025Dec 11 9 hours ago, ultra plasticni said:taj njihov "posao" kosta 1 evrootkud znam, tako mi je rečeno. ovo sa "šablonom" je sigurno jeftino. verovatno dođe toliko ako su posebne želje.
December 11, 2025Dec 11 9 hours ago, ultra plasticni said:taj njihov "posao" kosta 1 evroKosta te vise da to odradis u DIY varijanti ako nemas potrebnu opremu.